torstai 26. huhtikuuta 2018

Haluatko nähdä kisaviikon kulissien taakse?? - Kisapreppi #22 nyt online!

Moido!

Huhhheijjaa, Fitness Classic olis nyt siis ohitse ja olipahan melkoinen viikonloppu - ja viikko. Viimeistelyt kohti kisoja aloitettiin keskiviikkona ja siitä vedettiin hyvällä ryminällä kohti sunnuntain kilpailuja. Mulla oli oikeastaan koko viikon ihan hullun hyvä ja odottavainen fiilis ja en ois malttanut odottaa että pääsisin jo lavalle...

Kuvailin videota koko viikon ajan, myös kilpailijarekisteröinnistä, messuilta, backstagelta ja tottakai myös fiiliksiä heti kisojen jälkeen. Olipa uskomaton fiilis!!

Alla uutta videota siis, tsekkaahan siitä lisää miten kaikki meni;Nyt on dieetti jälleen kovassa vauhdissa kohti EM-kisoja, joihin lähdemme Maijun ja Suomen joukkueen kanssa ens keskiviikkona aikaisin aamulla... Laittelen kameraa tulille myös siellä - ja nyt jo - joten pääsette näkemään jatkossa valmistautumista myös EM-kisoihin :) ...lupaan, jälleen kerran, että annan kaikkeni ja teen 100% parhaani, jotta saan parhaan paketin itsestäni lavalle Espanjassa!!!

Kiitos aivan älyttömästi teille kaikille seuraajille ja lukijoille. Oon saanut ihan hulluna ihan parhaita viestejä onnitteluineen yms. Kiitos niistä tosi paljon, arvostan!

Ollaan kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti