maanantai 12. helmikuuta 2018

Fitnessvalmentaja

Huhheijjaa! 

Nyt on fyssariopintojen lisäksi vielä Suomen fitnessurheilu ry:n tason 1 fitnessvalmentajakoulutus plakkarissa!. :) Loppuvuosi kun meni tiukasti fyssariopintoja takoessa kasaan ja samoihin aikoihin aloitin myös tämän fitnessvalmentajakoulutuksen joten viime kuukaudet on menty kyllä melko lujaa niin töiden kun opiskelujenkin puolesta!Viime viikonlopun lähijakso Vierumäellä oli siis viimeinen laatuaan ja lopputöiden esittämisen lisäksi oli luvassa myös lopputentti. Onneksi molemmat menivät (jännityksestä huolimatta) oikein hyvin ja lopputyönikin oli mitä ilmeisimmin hyvin onnistunut josta olen itse kovin iloinen. Ja nyt tuntuu itseasiassa melko uskomattomalle että tällä viikolla töiden jälkeen ei ole enää mitään lisähommia odottamassa! :) Kokonaisuudessaan koulutus oli erittäin hyvin järjestetty ja itse ainakin koen saaneeni lisää työkaluja sekä näkökulmia omaan työhöni, jotka kyllä menevät ehdottomasti heti käyttöön! Olen melko teoreettinen ihminen ja erityisesti pidinkin koulutuksen hyvistä ja laadukkaista luennoista, joita olisin jaksanut kuunnella enemmänkin. Ehkä sitten kakkososassa ensi vuonna..? ;) Myös kurssikaverit olivat kaikki oikein hyviä tyyppejä ja olikin todella mukava hyvässä hengessä vaihtaa ajatuksia valmentaja-kollegojen kanssa eri valmennusmetodeista ja käytännöistä. Erityiskiitos vielä huonekaverinani toimineelle Jessicalle, oli ihan mahtavaa jakaa huoneen lisäksi paljon ajatuksia Vierumäki-viikonloppuina! <3
Tänään homma sitten jatkuikin taas omien töiden ja toimistopäivän parissa ja huomenna olenkin ohjaamassa koko päivän. Korkkaan huomenna myös uuden kuulemma ”universumin parhaan” treeniohjelmani, joka ensivilkaisulta näytti siltä että voipi olla Aallon plikka kohtuu finaalissa loppuviikosta, mutta eipä sitä kehitystä tule jos sen eteen ei paiski hommia. Itseasiassa Seunan Krista on tulossa meille perjantaina, joten saan sitten vielä treenikaverinkin viikonlopuksi, niin mikäs sen parempaa! 

Mutta nyt nautin hetkisen lepopäivästäni ja koitan ehkä samalla saada laskettua sykkeitä hieman alemmas, koska aamulla kiinnitin itseeni Firstbeat-mittalaitteen ja veikkaan että työpäivän ajan oli sykkeet melko katossa. :D Firstbeatista sekä mittaustuloksista kirjoittelen sitten ihan erillisen postauksen jahka saan mittauksen tulokset. :)

M

2 kommenttia:

  1. Onnea tutkinnosta! :) Olisi mukava kuulla siitä lisääkin. Ja reenipostauksia lisää! :D Hyvää kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos paljon! :) Ja voin kirjoitella siitä ihan erillisen postauksen. Ja treeneistä myös. :)

      Poista