perjantai 23. helmikuuta 2018

Kisapreppi #13 - Treeniä & kondista 9 viikkoa ennen Fitness Classicia!

Moido!

....Ja tervetuloa taas meidän sivustolle :)

Perrrrrrrrrjantai ja taas aika julkaista uusi Kisapreppivideo. Tää on jo kolmastoista ja eilen tajusinkin, että hitto se on aika mones jo! Ennen videoiden julkaisua joskus syksyllä mietin, että jaksankohan/kerkeenköhän/saankohan matskua niin että pystyn näitä julkaista viikon välein... tässä sitä nyt ollaan. Edelleen painotan, että tarkoitus ei ole tehdä mitään erikoista tai mun/meidän elämästä poikkeavaa matskua pelkästään sen takia, että se näyttäisi coolilta, vaan tarkoitus on nimenomaan näyttää mitä kisadieettaaminen multa tällä kertaa vaatii ja mitä kisalavalle nousemisen eteen tällä dieetillä teen.

Huomaatte videoita katsoessanne myös, että kisadieetti ei millään tavalla katkaise meillä muuta elämää, jota tuntuu monesti joillekin käyvän, tai ihmiset elää siinä uskossa että niin pitäisi. Mulle on todella tärkeää se, että on asioita, tekemisiä ja juttuja myös kisadieetin ulkopuolella - sanomattakin on selvää että ennen kaikkea tärkein asia elämässä on perhe ja sen hyvinvointi, vaikka välillä toki dieetti jaloissa painaakin. Sitten on työt, koulut, yms.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kisadieettiä voisi hoitaa 100% tosissaan ja antamalla kaikkensa, vaikka muutakin elämää olisi kisadieetin rinnalla. ;)

Video on siis kisadieetin viikko 14 ja 9 viikkoa aikaa kisoihin - käytiin Mayor's Gymillä treenaamassa ja poseeraamassa. Kuvattiin selkätreeniä, syömisiä ja painokin heitteli taas melko rajusti. Annanpa myös vinkin täydellisen kanan paistamiseen :D

Tässä, olkaapi hyvät!! Palataan taas ensi viikon perjantaina :)
Hyvää viikonloppua, mulla alkoi nyt LOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti