lauantai 9. joulukuuta 2017

Miten rullasi kisaprepin kolmas viikko? - VLOG2 nyt online!

Heeeeelllouu!

Ensimmäinen vlog, jonka julkaisin viime viikolla on nyt ehtinyt oleen vajaan viikon Youtubessa. Jos et vielä tsekannut sitä, niin suosittelen katsomaan sen ennen seuraavaa, jotta selviää mistä tässä on kyse ;)

Olin ajatellut, että laittaisin seuraavan videon julkaisuun vasta sunnuntaina, mutta ainakin omat aikatauluni ovat sellaiset, että yleensä viikonloput on sitä aikaa kun kerkeän muiden videoita katsomaan. Päätinkin siis julkaista tän jo nyt, jotta on hyvin pari pv aikaa tsekata ennenkuin arki taas alkaa kaikilla :)

Tällä VLOG2 videolla on matskua kisaprepin kolmannelta viikolta, perus arkea, fiiliksiä, selkätreeniä, ajatuksia, painon käyttäytymistä ja taulukkoa yms. Käytännössä siis kolmannen viikon touhut videon muodossa, pitemittä puheitta, tästä pääset mukaan matkaan!

Kuvan kautta pääset suoraan videoon :)

Olen erittäin kiitollinen kaikille teille seuraajille! Voitte myös hyvällä fiiliksellä jättää palautetta videoista tai mistä vaan, risut & ruusut & kaikki on enemmän kuin tervetulleita, kiitos vielä jos jaksoit tsekata videon! :)


Ens kertaan,
Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti