maanantai 4. joulukuuta 2017

Kisapreppi VLOG1 ulkona!

Jou!!

Näin se on polkaistu dieetti kovaan käyntiin ja itseasiassa tänään alkoi neljäs viikko!

Olen uumoillut, että haluaisin tehdä VLOG -sarjaa tästä dieetistä ja nyt olisi sen ensimmäisen jakson aika! Meidän lukijoista Maijun ja meikäläisen varmasti useimmat jo tuntee, mutta ensimmäisenä videona toimikoon ns. esittely, jos mukaan sattuu hairahtumaan myös muutama toveri, jotka meitä ei vielä tiedä :)

Käyn tässä ensimmäisessä videossa läpi meitä, meidän perhettä ja näiden tulevien videoiden tarkoitusta ym. Jo tässä vaiheessa, kiitos teille kaikille, jotka jaksatte videota tsekata!

En anna itselleni aikarajaa näiden videoiden julkaisuille, mutta pyrin kuvaamaan aina jatkossa yhden viikon (ihan maksimissaan 2) per yksi video. Eli toisin sanoen, "päiväkirjamainen" ajatus on tässä nyt taustalla ja tarkoitus olisi näyttää teille meidän ihan perus (dieetti)arkea. Riippuen hieman teistä katsojista ja ja fiiliksistä, voisihan sitä tehdä joskus myös ihan perus treenivideoita, kokkailuja yms. mutta toistaiseksi nyt siis tarkoitus jättää kirjoitus vähemmälle ja antaa videoiden puhua puolestaan :) Pyrin myös pitämään videot suht lyhkäisinä (n. 10-30min), mutta kuitenkin sellaisina, että niissä olisi riittävästi informaatioo ilmaisemaan dieetin kulkua.

Mun suurin toive/tavoite näiden tulevien videoiden myötä on se, että te kaikki meidän mahtavat seuraajat pääsisitte mahdollisimman tarkasti ja leppoisasti seuraamaan ihan aitoa kisadieettiä ja pääsisitte tempautuun mukaan tälle matkalle. Näkisitte miten tämä elämä tässä pyörii ja miten homma menee eteenpäin.

Tässä ensimmäinen, noin 7 minuutin pätkä, anna sille mahdollisuus ja jos siltä tuntuu niin ilmaise fiiliksesi :)


Erittäin hyvää maanantaita ja mahtavaa viikkoa kaikille!

ps. paino tippui 4,3kg ensimmäisen kolmen viikon aikana :O Tästä on mukava jatkaa....!

- Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti