sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Dieettiviikko 2

Heissan!

Se olisi jälleen yksi viikko dieettiä purkissa. Mukava viikko ollut kokonaisuudessaan ja homma tuntuu menevän kivasti eteenpäin! Yksi isoimmista nälistä mitä muistan koskaan kokeneeni tuli myös tällä viikolla :D


Maanantai 20.11
Viikko pyörähti heti mukavasti käyntiin ja jos oikein muistan, niin maanantai alkoi mukavasti aamutreenillä. Mulla on maanantaisin yleensä vain iltatyöt, joten aamulla kerkeää hyvin käydä treenaamassa heti kun oon R:n vienyt tarhaan. Rinta-olkapäätreenillä aloitettiin siis viikko ja tällä viikolla käytössä oli treenimetodi 2 eli siis toinen volyymiviikko. Hakattiin 25 toistoa per sarja, hieman isommalla painolla kun edellisellä viikolla (jossa tehtiin restpausella täyteen aina 20 toistoa). Nyt ajatuksena oli painaa aina muutama toisto, jonka jälkeen pieni restpause ja taas muutama toisto ja sitten restpausee jne. aina tuonne 25 toistoon saakka (käytännössä vitosia).

Tiistai 21.11
Tällä päivämäärällä jouduinkin heti pitämään lepopäivän salilta, koska olin töissä 8.00-20.30. Löytyy opettajilta siis pitkiäkin päiviä vaikka aina meille kuittaillaan meiän lomista ;) En tosiaan tuollaisten päivien jälkeen viiti enään salille lähteä, vaikka eipä töissä kovin fyysistä olekaan. On kuitenkin loppuviikosta aina ollut mahdollisuus hoitaa treenit pois :)

Keskiviikko 22.11
Aamu alkoi vaa'an kautta kulkemisella, lukemaksi tuli 83,6kg eli hyvin tuntuu homma rullaavan. Sama jakohan mulla on edelleen käytössä kun aikaisemminkin eli siis selkätreenillä jatkettiin hommia, jälleen tuli treenattua muistaakseni aamulla. Lisäksi tein viikon ensimmäisen aerobisen eli 20 minuuttia porraskonetta treenin jälkeen ja melko kovalla tahdilla. Syke koko ajan yli 150.

Torstai 23.11
Pitkästä aikaa iltatreeni, reenattiin hyvän kaverini Valtterin kanssa kimpassa jalat - ne kuuluisat chicken legsit, koska (sori vaan valtteri) meillä kummallakaan ei jaloissa ole muuta kun luut ja nahka = kanoja. No, onneks pienjalkasillekkin on tehty kireitä housuja :D Tykkää meinaan treenata varsinkin jalkatreenit trikoot jalassa... aikansa vaan kesti Maijulla houkutella mut ensiksi kokeilemaan, mutta sille tielle ollaan jääty.

Perjantai 24.11
Tää päivä sitten koitti, veikkaisin että yksi elämäni isoimmista nälän tunteista tuli tällä päivällä :D Ihan karseeta, en edes tiedä miksi, onhan mulla ihan hyvin vielä ruokaa. Oli kyllä osittain jopa hauskaa kun oli niin nälkä. Siis tiedättekö, sama asia kun katsotte jonkun meemin ja se on niin paska että se on jopa ihan hauska? Tässä kävi just niin.

Muutoin perjantai oli ihan jees, tuli jumpattua olkapäät ja rinta ja tuli myös koettua pitkästä aikaa tilanne kun ei saanut yhtään mitään pumppia aikaiseksi - ei siis yhtään mitään. :D Lisäksi tuli hakattua aerobinen treenin päälle, jälleen 20 minuuttia porraskonetta melko lujaa ja isolla sykkeellä. Laittelinkin IG-storyyn (@joonaslepp) videota tärinöistä.. kävi kroppa vähän kierroksilla.

Lauantai 24.11
Mukava päivä! Aamulla heräilin rauhakseen yheksän aikoihin, Maijun lähtiessä töihin. Paino oli hieman noussut perjantain rajuista oloista huolimatta ja vaaka näytti 84,0. Söin ja valmistauduin poseeraustreeniin eli oltiin siis sovittu taas tunnin poseharkka Maijun kanssa. Tsekattiin siis asentoja ja hiottiin liikkumisia taas paremmaksi ja oli aika kiva huomata isoa parannusta viime kertaan, myös kondiksessa. Poseharkan jälkeen sit normitreeni päälle eli viikon viimeinen, joka mulla on aina kädet. Ei irronnu taas yhtään mitään pumppia, mutta tuntuma muuten oli ihan ok. Koko ilta sitten saatiinkin pitkästä aikaa olla ihan rauhakseen ilman mitään suunnitelmia - makoiltiin koko loppupv :D

Sunnuntai 25.11
Viikon vika päivä ja lepo myös salilta. Paino 83,2 eli hurahti alaspäin kivasti. Käytiin päivällä moikkaamassa hyviä kavereita kahvien merkeissä ja jatkettiin siitä sitten Ideaparkkiin hölmöilemään. Kuvailtiin vähän videotakin ja naureskeltiin kuinka huonoja me ollaan olemaan tekemättä mitään :D Mukava päivä ja oli kiva olla pitkästä aikaa koko päivä rauhakseen ja viettää mukavaa lepposaa aikaa!


Tässä vielä painokäppyrää jos sitä nyt tän viikon merkinnöillä päivittäisi hieman :)

Näillä mennään taas! Ollaanhan kuulolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti