sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Nordic Fitness Expo takana, mitäs edessä?

Hellou!

Muutama viikko sitten oli paljon puhuttu Nordic Fitness Expo Lahdessa, jossa myös me oltiin Maijun kanssa paikalla. Maijun asiakkaita kilpaili muutama sekä lauantaina että sunnuntaina, joten pääosin oltiin huoltohommissa molemmat päivät. Onneksi meillä jäi kuitenkin aamuille sen verran aikaa, että kerettiin oleen muutama tunti myös messualueella, lauantaina oltiin FAST ständillä ja sunnuntaina NOCCO ständillä. Fastilla oli ihan karmeet alennukset todella monesta tuotteesta ja esim. Vitargo menikin loppuun heti lauantain aikana. Toivottavasti ehditte hakea omanne! Jos ette, niin heitän tän päivityksen loppuun alekoodin, millä saatte verkkokaupasta tilattuna -20% :)

Matkalla NFE!

Oli kyllä todella hauska viikonloppu, sekä bäkkärillä että messuilla nähtiin paljon tuttuja ja mukavaa oli höpötellä kaikkien kanssa! Bäkkärillä oli jälleen hyvä meininki ja kyllä sitä aina itsellekkin lyö hieman motivaatiota lisää, kun näkee urheilijoita kisakunnossa ja niin hyvissä fiiliksissä! Hurjat onnittelut vielä kaikille kilpailijoille!!

Tuleva vaimo FAST ständillä :)
... ja meikäläinen myös!Ja NOCCO ständillä :)

Nojoo, kaikin puolin mukava reissu, mutta nyt voitais laittaa katseet nykyhetkeen ja tulevaan...

Tän hetken aamupaino on 85kg luokkaa ja uskoisin kisapainon olevan jotakin 71-72 paikkeilla. Toki sillä nyt ei mitään merkitystä mulle ole paljonko lavalla painan, mutta tykkään ennen dieettiä vähän funtsailla paljonko sen puntarin suunnilleen pitäisi alaspäin mennä. :D Kondis on vähän päässyt läskistymään tässä syksyn aikana, verrattuna kesään, mutta vielä ollaan ihan suht ok. Pääasia mulle kuitenkin on se, että mulla on hyvä olo, hyvä olla ja treenit kulkee. Ja tällä hetkellä se on just näin!

Kesän tuplatreenijakson jälkeen ollaan reenattu 5x viikossa, niin että olkapäät ja rinta tehdään kahdesti, muut lihasryhmät kerran viikossa. Eli jonkinlaista priorisointia edelleen rinta-olkapää akselille, mulla on tosi laaja rinta niin pitäisi saada siihen paksuutta ja palajon!


Ollaan nyt muutamaan kertaan Jarin kanssa treffailtu ja funtsittu jatkoa. Mulla oli alunperin tarkoitus kisata ens keväänä tai ens syksynä. Tän hetkinen työ on nyt sellaista, joka ei fyysisesti juuri rasita, mutta henkisesti sitäkin enemmän. Työn lisäksi aloitin opiskelut elokuussa ja ne pitäisi yrittää polkasta valmiiksi ens kesään mennessä. Rautoja on siis taas tulessa, mutta päätettiin silti pitää tavoitteet edelleen samoina - katseet on siis keväässä eli tarkoitus olis kilpailla Fitness Classicissa ensi huhtikuussa.

Jarilla on täydet ohjat homman eteenpäin viemisessä ja meikäläinen vaan toteuttaa. Tämä sopii itselle nyt todella hyvin, koska kuormitusta tulee muutenkin paljon - eipähän tarvi nyt sitten dieettiin kääntää omaa katsetta tai ajatusta sen enempää kuin vaan tehdä 100% joka päivä.. :)

Dieetti aloitetaan 13.11. maanantaina eli tässä on 3 täyttä viikkoa vielä jäljellä, joista viimeiselle viikolle Jari määräsi totaalilevon.

Tätä lähdetään biittaamaan....! Ja sen teen!

Tässä tällainen pikapäivitys! Hieman oon tässä pohtinut, jos aloittaisi tekemään dieetin ajalta ns. videoblogia tänne meidän sivustolle. Eli tökkäisi esim. 1 tai 2 viikkoa kerralla aina videon muodossa kuulumisia, satunnaisia kuvailuja päiviltä, treeneistä, ruuista, fiiliksestä, elämästä yms. Tokihan ne videot aika perus arkea olisi aina toisensa perään, mutta... saa nähdä, tällaisia ajatuksia nyt :)

Ollaan kuulolla!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti