torstai 3. elokuuta 2017

Uunot Epsanjassa

Moiido!

Aikaisemmin kirjoiteltiin ensimmäisestä päivästä reissussamme, joka ei mennyt ihan nappiin. Nyt on päiviä ajettu eteenpäin ja nautittu reissusta alkusähläyksistä huolimatta. Täytyy kyllä sanoa että on tää kyllä hitto ollut kaiken työn ja sähläyksen arvosta - ja me ollaan niin ansaittu tämä. Aivan älyttömän siistiä vaan olla kerrankin ilman mitänän ihmeempiä suunnitelmia ja aikatauluja. Elää vain spontaanisti fiiliksen mukaan ja nauttia toistemme seurasta. Elämä on mahtavaa :)
Lauantaina tosiaan mentiin aamuksi makaan altaalle ja  odoteltiin laukkuja saapuvaksi. Niitä ei sit kuitenkaan näkynyt eikä kuulunut, niin lähettiin sit taas ostoksille :D Tällä kertaa Fuengirolaan Miramar -ostoskeskukseen. Piti ostaa muutamat vaatteet ja ruokaa lisää. Hieman alkoi hermoa kiristään kun ei laukkuja tullut, mutta koitettiin ottaa kuitenkin rennosti, onhan meillä kaikki muuten hyvin :) Lisäksi saatiin kuulla että laukut tulisi sunnuntaina aamulla 12 jälkeen, joten se antoi hieman iloa myös!Sunnuntai aloitettiin taas altaalla makoilemalla. Iloksemme saatiinkin laukut suunnilleen sovittuma ajankohtana ja päästiin kunnolla peseytyyn ja vaihtaan kamppeita! Maiju oli halunnut jo pitkään viedä mut syömään Paellaa koska en oo sitä ikinä maistanut niin päätettiin lähteä Fuengirolaan käppäileen ja ettiin joku kiva ja tasokas ravintola. Käppäiltiinkin rantaviivaa pitkin yhteensä noin 10km ja katseltiin erilaisia paikkoja. Lopulta löytyi myös hyvä ravintola ja olihan se paella hyvää vaikka en kummemmin merenelävistä pidäkään.. :)Muuten ollaan aamut aloitettu aina makaamalla altaalla aurinkoa ottaen. Päivällä käyty sitten ostoskeskuksissa ja kylillä. Maanantaina käytiin illalla Tivoli Worldissa, huvipuistossa joka on auki klo 18-01 eli siis iltasella. Aivan älyttömän hiemot maisemat kaikista laitteista, esim. maailmanpyörästä :) Tämä huvipuisto oli sellanen vanhan liiton tivoli mitä leffoissa näkee - pirun hieno. Sielä oli myös aika jännä kummitustalo, jossa oikeat ihmiset teki kaikkea pelotellakseen mei.  Tää oli aivan mahtava ja suosittelen kyllä kaikkia käymään joskus jos täällä päin liikkuu. Maijua VÄHÄN pelotti mutta selvis kyllä hienosti :)


Tiistaina käytiin vähän reippaammalla aamulenkillä Mijas Pueblossa, jossa olikin ihan pirun siistit maisemat. Mijas Pueblo on korkealla vuorella todella kaunis kylä. Sinne oli meidän hotellilta noin nelisen kilometriä matkaa, mutta koska se oli pelkkää jyrkkää ylämäkeä niin päätettiin mennä sinne taksilla ja tulla kävellen takaisin.


Olinkin suunnitellut Maijulle yllätystä ja Mijasissa käytyä tuli todettua että tämän romanttisempaa ja parempaa paikkaa sille saa kyllä siihen hakea... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti