perjantai 28. huhtikuuta 2017

Sekametelisoppa.

Heeeeeeeeellou!

Ja heti alkuun erinomaista kevättä kaikille, on meinaan pirun cool kelejä alkanut oleen!! Ite oon sellanen taivaalle kattelija että mikäs sen mahtavampaa kun illalla töistä tullessa nähdä kaikenmaailman värejä ja olla hienosta taivaasta/kelistä fiiliksissä??


Sekameteli soppa otsikkona viittaa siis tähän mun päivitykseen, luvassa on kaikkea sekalaista maan ja taivaan väliltä.. Tosin, pyöriihän nyt melkonen soppa somessakin tän fitness "dokumentin" myötä.. yks sana liittyen siihen: roska

Viime viikonloppu tulikin oltua Fitness Classicissa, melko pitkälti töissä pe-su. Niinkuin toki moni muukin! Maijun omia valmennettavia kisasi neljä ja olin auttamassa huoltohommissa lavan takana. Lisäksi oltiin edustamassa Maijun kanssa sekä Noccon ständillä että myös Fastin ständillä. Aivan hullun mukava viikonloppu vaikka toki hieman raskas olikin. Oli tosi mukava höpötellä ja tutustua uusiin ihmisiin, kiitos kaikille jotka tulitte jutulle!! :)

Onnittelut vielä kaikille kilpailijoille ja aivan älyttömän paljon tsemppiä kaikille teille, jotka jatkatte matkaanne EM-kisoihin!! TSEMPPIÄ!Tähän väliin itseasiassa onkin hyvä kertoa, että saatiin Fastin verkkokauppaan alekoodi teille meidän mahtaville lukijoille! Eli siis mikäli tilaat Fastin verkkokaupasta tuotteita, niin jatkossa koodilla teambb saat 20% alennuksen loppusummasta. Huikeata eikö vaan??! :)

Kisakuume oli itellä aikamoinen jo ennen viikonloppua, mutta nyt täytyy sanoa että se nousi potenssiin sata. Tällaisella motivaatiolla luulis kehitystä tulevan! Vielä kun ravinto- ja treenihommat on kunnossa niin annetaan vain ajan tehdä tehtävänsä. Hyvin nousujohteisesti pyritään viemään treenejä eteenpäin, nyt on siis priorisaatiojakso menossa olkapäille ja koitetaan saada paksuutta lisää.

Käytännössä treenaan tällä hetkellä 5 kertaa viikossa. Jakona hyvin perinteinen, höystettynä kuitenkin olkapäillä: selkä-takaolkapää, olkapäät, jalat, rinta-hauis, olkapäät-ojentajat. Pohkeita ja vatsaa treenaan kahdesti viikossa treenien päälle. Jaon kaksi viimeistä treeniä on välillä toisessa järjestyksessä, riippuen miten mulla lepopäivä osuu tuohon väliin. Lepopäivät mulla määräytyy käytännössä töiden ja perheen mukaan. Ekstralepoa sitten pidetään joskus kun siltä tuntuu, esimerkiksi viime viikolla päätin tiistaina, että loppu viikko levätään..... :)Muutama sananen olkapääpriorisaatiosta, ensimmäinen olkapäätreeni painottuu etu- ja sivuolkapäille ja toinen sitten taka- ja sivuolkapäille. Etuolkapääthän ottavat rasitusta epäsuorasti myös rintareenissä ja vastaavasti takaolkapäät reenataan myös selkätreenissä. Näin saadaan useammin rasitusta kohdelihakselle ja toivotaan että ne nyt vastaisi reeniin kovasti - aikaisemmin kun olkapäitäkin treenattiin vain kerta viikkoon.

Kondis on mielestäni edelleen ihan suht siisti offille, paino laski kilon viime viikolla ja se näkyi kyllä kondiksessakin tämän viikon treeneissä. Pikkasen havittelin itselleni 4 viikon välidieettiä tähän toukokuulle kun työt väheni jonkun verran ja tässä on mun "kesäloma" sitten. Tulin kuitenkin järkiini ja painetaan nyt vaan sinne syksylle asti ja katotaan sielä sitten :D

Ja hei, kohtahan se olisi vappukin!! Eli erinomaista viikonloppua ja hyvää vappua juuri sinulle!! :)

ps. instagram ja snapchat päivittyvät melkeinpä päivittäin, joten lähes reaaliaikaista matkaa kohti ensi kevättä voi seurailla myös sieltä :)
IG: @joonaslepp
Snapchat: joonaslep


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti