keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Lähiaikojen kuulumisia sekä huikea tarjous Spartan Gearin PT-koulutuksesta!

Hei vaan!

Täällä ollaan edelleen hengissä vaikka bloggaaminen on taas venähtänytkin! :D Kisaprojektin päättymisestä on nyt siis kokonaisuudessaan noin kolmisen viikkoa ja pyhä tarkoitukseni on kirjoitella koko kisavuodesta hieman syvempääkin analyysiä jahka saan ajatuksia paremmin kasaan ja heh, sitä kuuluisaa aikaa siihen, että ehdin istumaan rauhassa alas ja kirjoittamaan siitä.

Nyt kuitenkin lähiaikoien kuulumisiini. Kuten moni läheiseni tietääkin, minulla on huono tapa täyttää kalenteriani niin, että lopulta huomaan buukanneeni itseni ties minne ja yleensä myös niin, että vapaapäiviä ei kamalasti kalenteristani löydy. Niin tälläkin kertaa, eli kisojen jälkeen jatkoin tukka putkella töitä ilman suurempia lepoja tai vapaapäiviä ja kävin tuossa viime viikolla työmatkallakin hieman pidemmällä reissulla Dubaissa, jossa nukkuminen ei tosiaan ollut ihan se prioriteetti numero yksi. Palattuani sama ralli jatkui ensin kotipuolessa ja sitten viikonloppuna Helsingissä, joten kiirettä on todella pitänyt!

Dubaille vahva suositus, upea paikka ja kelitkin oli kohdillaan!

Ja älkää siis ymmärtäkö väärin, RAKASTAN työtäni ja matkustamista ja kaikkea siihen liittyvää ja päivääkään en missään nimessä vaihtaisi pois. Kuitenkin vapaapäivä tai kaksi silloin tällöin voisi silti tehdä ihan hyvää ja ainakin omalla kohdallani kroppa sen levon kyllä sitten ottaa kun sitä tarvitsee, eli täällä ruudun toisella puolella ollaan nyt 38 asteen kuumeessa ja flunssassa kotona. :'D
Jospa sitä nyt vaikka hiljalleen viisastuisi. Ehkä.


Lihaskalvoketjujen mobilisointia Petri Halosen johdolla Spartan Gearin PT-kurssilla

No asiaan, eli reilu vuosi sitten kerroin haaveistani osallistua Spartan Gearin toiminnallisen harjoittelun personal trainer-koulutukseen ja aloitinkin sen nyt viime syksynä kisakauden lopuilla.  Ajankohta ei etukäteen ajatellen ollut ehkä paras mahdollinen, mutta yllätyksekseni täytyy sanoa että en koe tämän vaikuttaneen kisakauteeni ainakaan negatiivisesti! Erityisesti kehoa huoltavat ja mobilisoivat harjoitteet todella auttoivat kroppaani jaksamaan paremmin ja tyhjäpäänä suoritetut ohjatut treenit sopi paremmin kuin hyvin ainakin minulle dieetin loppumetreillä. Ymmärrystä kisadieetille olisi kyllä koulutuksen vetäjillä riittänyt ja muistan Nurmen Antin todenneen kerran jos toisenkin että "ei sun Maiju oikeasti ihan kaikkia harjoitteita tarvitse tehdä jos et jaksa", mutta hyvinhän sitä jaksaa jos on hauskaa ja oppii samalla uutta! :)


Antti Nurmi neuvoo ja minä kuuntelen. :D

Nyt kun Spartan Gearin PT-koulutusta on kaksi kolmannesta takana, koen syventäneeni todella paljon tietämystäni niin kehonhuoltoa ja mobilisointia kohtaan, kuin oppineeni todella paljon kehonhallinnasta sekä kehonpainoharjoitteista sekä parantaneeni treenitekniikoitani niin toiminnallisen harjoittelun, kuin perus punttitreenin saralla. Tämä varmasti siksi että kun oma liikkuvuus sekä kehonhallinta on parantunut, on sillä ollut todella suuri positiivinen vaikutus myös omiin ja toivottavasti myös asiakkaideni salitreeneihini! Vaikka siis alunperin ajatukseni tälle toiminnallisen harjoittelun PT-koulutukseen lähtiessäni oli se, että laajentaisin pääasiassa toiminnallisen harjoittelun osaamistani, koska perus punttitreeni on jotakuinkin suurinpiirtein hallinnassa, kuten myös aiemman koulutustaustani vuoksi kehonhuolto- sekä liikkuvuusharjottelukin, mutta täytyy sanoa että matkalla on todella moni muukin ammattitaitoni osa-alue parantunut kuin huomaamatta!
Tästä tietenkin suurkiitos Spartan Gearin ammattitaitoisille kouluttajille sekä todella hyvälle kurssiporukallemme, mikä omalta osaltaan luonnollisesti on vaikuttanut todella positiivisesti oppimiseen kun ympärillä on paljon eri alojen ammattilaisia ja näin myös monta eri näkökulmaa.


Minulta monesti kyselläänkin hyviä vinkkejä hyvien PT-koulutusten suhteen ja tätä kurssia voin kyllä todellakin suositella ihan jokaiselle! Sain myös huikean tarjouksen blogimme lukijoille, nimittäin blogimme kautta ilmoittautuneet pääsevät Spartan Gearin PT-koulutukseen alennettuun hintaan 2400€ (normi 2600€)! Ale-hinnan saat laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen parisuhdebodausta@gmail.com ja ilmoittautumalla kauttamme Spartan Gear toiminnallisen harjoittelun PT-koulutukseen.


Ei se treenaaminen ihan joka heti mitään herkkua ole. ;D

Kurssi sopii niinikään personal trainerin ammatista haaveilevalle kuin aktiivitreenaajalle, joka haluaa parantaa osaamistaan toiminnallisen harjoittelun, kehonhallinnan, liikkuvuuden sekä kehonhuollon saralla. Oli tavoitteesi kumpi tahansa edellisistä, tai vaikkapa molemmat, uskon että luvassa on joka tapauksessa kahdeksan upeaa treenintäyteistä viikonloppua huippuporukassa sekä paljon uutta hyödyllistä asiaa! Seuraava kurssi alkaa Turussa helmikuussa 2017 ja siitä seuraava Oulussa maaliskuussa. Mahdollisia kysymyksiä koulutukseen liittyen voit myös laittaa sähköpostiimme tai kommentoimalla suoraan tähän blogipostaukseen.


Mutta siinäpä niitä lähiaikojen kuulumisia ja puuhia, nyt taidan mennä keittelemään lisää teetä että tervehtyisin mahdollisimman pian ja pääsisin taas omien treenieni kimppuun!

-MaijuEi kommentteja:

Lähetä kommentti