keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Parisuhdebodaajat - Me lähretään Ruattiin!!

Moido!

Juuri näin eli me siis tehdään pienimuotoinen road trip Ruotsiin nyt tulevana viikonloppuna. Siellä siis järjestetään PM-kilpailut. Kilpailupassinhan sinne sai kaikki jotka kilpaili Nordic Fitness Expossa SM-kisassa.

Maiju oli asettanut tavoitteekseen PM:ssä kilpailemisen jo SM-paikan saatuaan, koska hän halusi vielä nähdä kuinka paljon saa kuntoaan paremmaksi SM-kisasta tähän viikonloppuun - voin muuten itse sanoa, että paljon!! Mä taas jotenkin vekslailin ja halusin ensin katsoa mikä fiilis SM:stä jää. Niinkuin viime päivityksessä kerroin, sieltä jäi hampaankoloon varsinkin esiintymisen puolesta aika paljonkin. Päätettiin sitten viime viikon tiistaina että myös mä lähden kilpailemaan sinne - joka tapauksessa olisin ollut Maijun mukana huoltojoukoissa niin miksipä en sitten myös kisaisi. Päätös kisaamisesta syntyi monen asian summana, päällimmäisenä kuitenkin juuri se, että saisin vielä mahdollisuuden parantaa kuntoa ja etenkin omaa kilpailusuoritusta ja päättää kisakauden mukavaan kisaan ja reissuun! (Vaikka jäihän Ben Weider Cupista toki tosi hyvä fiilis).

Päätöstä seurasi ankara paluu dieetille ja arkeen. Asetettiin siis tavoitteeksi saada kuntoa kireemmäksi asteen verran, joten tiesin että hommia on painettava entistä kovemmin. Keskiviikko-iltana tulin sitten kuitenkin kuumeeseen (SM-kisaviikollakin olin kipeä), jota jatkui aina torstai-iltaan asti. Käytännössä vaivuin pakkolevolle useammaksi päiväksi, joka olikin henkisesti yllättävän raskasta. Aika pitkään oli ollut jo fiilis ettei jaksaisi treenata ja tehdä aamulenkkejä enään, mutta homma kääntyi kertaheitolla päälaelleen ja olin hirveässä stressissä siitä että nyt en päässyt treenaamaan. Jännää. :D

Päätettiin, että odotetaan lauantaihin ja jos sillon ei päästä treenaamaan normaalisti niin jätetään leikki sikseen. Onnekseni kuitenkin olin lauantaina tarpeeksi terve ja päästiin jatkamaan treenejä. Aikaa jäi siis 4 täyttä päivää tehdä töitä ennen viimeistelyjen aloitusta ja eilen treenasin viimeisen kovan treenin yhdessä Jarin, Vertin ja Teemun kanssa. Tsekkailtiin kondista myös ja taisi loppujen lopuksi tehä jopa ihan hyvää muutaman päivän pakkolepo, kunto on meinaan mennyt kohisemalla eteenpäin SM-kisasta.

Bodyactionilta vaatteita hakemassa!

Tänään aloitettiin tosiaan viimeistelyt eli hiilaritankkailu (maltillinen) ja ohjelmassa on lisäksi mm. Kropan sheivaus (kyllä, karvattomana mennään lavalle :D) ja kisatukan kävinkin juuri leikkauttamassa. Tukan hoiti näihinkin karkeloihin tietenkin Prime Hair and Beauty Designin Umppu :) Tänään myös aloitettiin hivenen rajoittamaan suolaa ja vedensaantia. Normaalit määrät kun ovat olleet aika korkealla molemmissa niin nyt tasattiin ne hieman alhaisemmiksi.

Huomenna me sitten lähdetään yhdessä Maijun ja huoltajamme Monikan kanssa ajelemaan Helsinkiin, josta siirrytään laivalla Tukholmaan ja sieltä sitten ajellaan aina Alingsåsiin asti. Sinne päästyämme mennään suorilta hotelliin ja varmaankin vedetään yhdet kerrokset väriä pintaan. Poikkeuksellisesti värjäämme siis itse itsemme - tai siis Monika värjää meidät molemmat. Pientä aikataulutusta on taas vaatinut tämä että ollaan saatu kaikki menemään kohdalleen, mutta onneksi Maiju on word-hirmu ja meikäläinen excel-karju - on meinaan kohta kohdalta nyt mietitty etukäteen mihin kellon aikaan mitäkin tapahtuu. No, nähtäväksi jää meneekö kaikki suunnitelmien mukaisesti, toki pieniin muutoksiinkin on aikataulussamme varauduttu. :)


Rekisteröinti itse kilpailuun on aivan hotellimme vieressä ja se taisi paikallista aikaa alkaa sitten seitsemältä. Koitetaan saada kuvia aikaiseksi sieltäkin. (Tästä pääset kisojen virallisille kotisivuille)

Lauantaina noustaankin jo sitten lauteille. Todella mahtavaa lähteä reissuun, tämä on samalla pieni irtiotto arjesta ja jäähän meillä sielä hieman aikaa herkutella ja syödä hyvin sitten kisojen jälkeen, laivamme kun lähtee takaisin Helsinkiin vasta sunnuntaina päivällä.

Ja mikä tuntuu uskomattomalta (ainakin jos mun snäppiä seuraa) - odotan kisoja aivan älyttömästi, odotan sitä että pääsen lavalle ja esiintymään. Odotan kisoja reilusti enemmän kuin sen jälkeen alkavaa "tankkausta". Se on niin mahtava tunne seistä lavalla kun tiedät että olet tehnyt kaikkesi näyttääksesi parasta kuntoasi ikinä. Kauhea kisafiilis jo!! :) Odotan myös todella innolla Maijun kisaa vaikka sitä en pääsekään näkemään muuta kun takahuoneesta.

Tällaisilla tunnelmilla mennään täällä, kaikki alkaa olla tehty ja nyt vain odotellaan ja koitetaan viimeistellä kroppa mahdollisimman kuivaksi ja paineiseksi. Tällä kirjoitushetkellä näyttää ainakin siltä, että kumpikin meistä on viemässä parasta versiotaan itsestä lavalle. ;)

Kuva SM:stä. Kohta ollaan taas yhdessä lavan takana :)

Pyrimme tekemään matskua matkalta ainakin Snapchattiin ja Instagramiin, en tosin tiedä vielä kuinka paljon koska ei saatu liittymiimme datapaketteja ulkomaille. Hotellillamme on wifi eli sieltä sitten ainakin tulee fiiliksiä laiteltua :)

Laittakaahan seurantaan snapissa: maiju_minea ja joonaslep
ja Instagramissa: maiju_minea ja joonaslepp

Hauskaa viikkoa ja viikonloppua, palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti