perjantai 7. lokakuuta 2016

Parisuhdebodaajat - kisaviikonloppu, Nordic Fitness Expo

Heipä hei kaikki!


Alkuun iso kiitos kaikille edellisen päivityksemme arvontaan osallistuneille!! Huikea määrä osanottajia ja vielä on aikaa vastailla. Tsekkaa tästä ohjeet jollet ole vielä osallistunut, mahdollisuus voittaa siis Fast Hera80 (maut oman valintasi mukaan) purkkeja 3 kpl!

Tässä ruvetaan viemään viimeisiä päiviä eteenpäin. Juuri saatiin pakattua Maijun kanssa viikonlopun kamppeet ja pähkäillään että pitäisikö nukkua päikkärit. Kerrankin meillä on hetki aikaa vaan olla, kaikki on jo tehty ja järkkäilty. Mahtava fiilis. :)

Me molemmat ollaan päivitelty ahkerasti snapchattia, sinne tulee matskua reaaliajassa niin näistä viimeistelyistä kuin myös kisaviikonlopusta ja ehkä jopa lavan takaa.. kenties :)
Maijun snap: maiju_minea
meikäläisen: joonaslep

Kolmen aikaan lähdetään ajelemaan kohti Lahtea, jossa leiriydytään ensiksi asuntoon. Meillä on siis koko viikonlopun ajan keittiö yms käytössä, joka on ihan mahtavaa. Päästään rauhassa tekemään ruuat aina eikä tarvitse ottaa täältä kotoa eväitä mukaan niin paljoa. Muuten tuleekin toki härdelli viikonloppu, Maijuhan siis kisaa huomenna Ben Weider Legacy Cup :ssa klo 10:00 ja sitten kisataan molemmat sunnuntaina. Viikonloppu tulee olemaan siis yhtä menoa ja vilskettä suuntaan ja toiseen!

Käydään tosiaan vain heittämässä kamppeet kämpille ja siitä suunnataan kilpailujen rekisteröintiin. Rekisteröinnissä ilmoittaudutaan siis kilpailuihin, nimensä mukaisesti, ja katsotaan että kaikilla on kisa-asut yms kunnossa. Rekkarin jälkeen mennäänkin sitten kämpille takas ja laitellaan kamat ja mennään mahdollisimman aikaisin nukkuun.

Huomen aamulla siis sitten tärähtää Maijun ekat skabat. Ja siitä jatketaan hyvällä flowlla sunnuntaille. Meidät tavoittaa messualueelta lauantaina Noccon ständiltä heti Maijun kisojen jälkeen sekä sunnuntaina sitten Fastin ständiltä - myöskin kisojemme jälkeen. Tulkaahan moikkaamaan ja juttelemaan!! :)
Aivan mahtavaa viikonloppua kaikille, kuulemiin!!Joonas & Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti