perjantai 16. syyskuuta 2016

3 viikkoa SM:iin!

Heipä hei!

Aika senkun vähenee ja dieetti kovenee.. niinkuin toki pitääkin mikäli ei ole vielä kisakunnossa.. :D

Viime viikonloppuna oli Fitfarmin järjestämä fitness-/tiimipäivä, jossa kävin itsekin ensimmäistä kertaa paikalla tämän pitkän valmennussuhteen aikana. Oon kyllä kieltämättä vähän missannut kun en ole aikaisemmin mennyt - ehdottomasti aion mennä myös jatkossa. En osaa sanoa mitä siellä perjantaina ja lauantaina tapahtui, mutta sunnuntaina menin sit mukaan. Aloteltiin aamu selkätreenillä kympin aikoihin muutaman Fitfarmilaisen kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että perkele rupeaa olemaan kireetä porukkaa. :) Väännettiin hyvä jumppa intensiivisesti ja siirryttiin poseeraustunnille. Paikalla oli Fitfarmin valmentajia tsekkailemassa poseja ja antamassa vinkkejä.

Poseerausharjoituksen jälkeen saatiin vinkkejä värien laittamiseen ja sitten olikin kenraaliharjoituksen aika. Demottiin siis kisatilanne kokonaisuudessaan ja oli kyllä mahtava veto. Fitfarmilla on paljon kisaajia kisavalmennuksessa ja suurin osa olikin itselle entuudestaan tuntemattomia. Koko konkkaronkka toimi yleisönä kun esiinnyttiin, saatiin siis hyvää kokemusta kisalavaa ajatellen!

Tiimipäivästä jäi käteen hirveä kasa motivaatiota ja tahtoa. Samalla kertaa räppästiin Jarin kanssa kaasu pohjaan - käytännössä siis lisättiin vaan aerobisia. Nyt vedetään hanaa seuraavat 3 viikkoa ja koitetaan olla sitten kunnossa lavalla :)


Muutoin täällä rullaa kaikki hyvin, lukuunottamatta hetkellisiä romahduksia. Aivan älyttömiä nämä viikot nyt kyllä ovat kun on kaikki tekeminen kasattu tähän syksylle. Koitan siis kisojen ja normi töiden ohella valmistua puolta vuotta aikasemmin koulusta kun piti - ensi jouluna siis. Tämä teettää töitä sitten iltaisin. Kisojen jälkeen toki helpottaa, kun saa hyvin kaloreita koneeseen ja jaksaa keskittyä paremmin :)

Treenityylini on edelleen samanlainen kuin aikasemmin, koitan nyt saada siitä postauksen aikaiseksi mahdollisimman pikaisesti. Ruokavalioon ei ole nyt hetkeen tehty muutoksia, mutta eipä siinä oikeastaan ole enää mitään mitä siitä voisi muuttaa tai vähentää ainakaan... :D Käytännössä oon tähän asti syönyt siis 6 päivää ilman sen kummempia hiilihydraatin lähteita ja yhden päivän latailen niitä sitten vähän enemmän. Tankkauksen johdosta on treenitehot pysyneet melko kovina ja useimmissa liikkeissä tuleekin käytettyä samoja painoja kuin offillakin. Vähän funtsailtiin Jarin kanssa, että tänään perjantaina olisi viimeinen latauspäivä ja laitettais ukko narulle kuivumaan täks loppuajaksi, mutta ens viikolla treffataan ja saa Jari sitten tehdä päätöksen jatkosta.. Mulle on oikeastaan ihan sama, millään muulla tähän kisadieettiin liittyvällä asialla ei oo nyt merkitystä kun sillä, että oon siellä lavalla mahdollisimman kovassa kunnossa.


Tässä oli nyt tällainen oksennuspäivitys, toivottavasti saitte jotain irti :) Ollaan muuten Maijun kanssa aloitettu kirjoittamaan jo seuraavaa Parisuhdebodaajat -päivitystä. Sen aiheena on Hyvät ja huonot puolet, kun molemmat ovat kisadieetillä.

Ei muuta kun hullun paljon tsemppiä kaikille ensi viikon kisaajille!! Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti