maanantai 29. elokuuta 2016

Parisuhdebodaajat - yhteistreeni videolla!

Moi!

Parisuhdebodaajat -päivitykset saavat taas jatkoa, tällä kertaa videon muodossa!

Saadaan siis sillon tällön sovittua aikataulut niin, että päästään treenaamaan yhdessä. Viime lauantaina päästiin treenaamaan sivuolkapäät-kädet -treeni kimpassa ja otettiin se sitten parhaamme mukaan myös videolle. Videolta puuttuu ainakin kapea penkkipunnerrus, mutta eipä se meidän menoa nyt hidasta. :)

Meillä on aika isojakin eroja treenitekniikoissa sekä näkemyksissä, mutta tykätään silti hirveästi treenata yhdessä. Olkoonkin että välillä ärräpäät lentää kun toinen neuvoo liikaa :D Pyritään kyllä molemmat olemaan mahdollisimman avoimia uusille tekniikoille ja pienille hiomisille, mutta itse sen aina parhaiten tuntee mikä perille menee. Maijulla on fysioterapian kannalta erittäin hyviä pointteja vammojen ehkäisyyn pitkällä aikavälillä, joten ehkä mun kannattaisi niitä vähän enemmänkin kuunnella ja olla vähemmän jäärä. :)Tällä kertaa sovellettiin niin, että tehtiin Maijun mukaan lihasryhmät eli kädet ja sivuolkapäät ja vastaavasti treeni kasattiin sitten tyylillä, jolla olen nyt jonkun aikaa pääosin treenannutkin.

Ideana oli siis tehdä sivuolkapäälle vipunostoja, tehtiin pienestä painosta mahdollisimman isoon nousten, kilon välein. Ojentajalle ja hauikselle tehtiin sellaisella idealla, että kummallekkin yksi raskas liike ja siihen päälle kummallekkin kolmen liikkeen triplasarja. Melko tukkoon saatiin etenkin hanskat tällä tyylillä ja pumppikin oli ihan ookoo :)

Tsekkaahan videolta tarkemmin :)

ps. huomenna tiistaina painetaan Maijun kanssa jalat, pitäisiköhän kuvata? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti