sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Parisuhdebodaajat - perheen arkea keskellä kisadieettiä

Moido kaikki!

Olemme molemmat Maijun kanssa vetäneet jo useamman dieetin sekä kokonaan erikseen että vain toisen ollessa dieetillä. Nyt me sitten päätettiin tuossa kevään Kultsan kisojen jälkeen, että lähdetään dieettaamaan syksyä kohti yhdessä ja katsotaan miten se vaikuttaa meidän arkeen ja elämään - vai vaikuttaisiko mitenkään.

Ajatuksena hieman ristiriitaiselta kuulostanut homma poiki aika paljon kyselyä, kuten "pystyykö molemmat dieettaan, ettekö riitele, kestääkö pää kun molemmat on kireitä, jne.." jo ennen kun dieetit oli edes alkanut ja silloin niihin kysymyksiin oli vähän vaikea vastailla. Luonnollisesti, kun asiasta ei ollut omaa kokemusta.

Maijun kisojen rekisteröinnissä

Meidän sivuston ideana ihan alunperinkin oli juuri se, että kerrotaan ja pyritään näyttämään kaikille minkälaista meidän elämä ihan normaalissakin arjessa on, vaikka molemmat kilpaillaankin aivan tosissaan pahamaineisissa fitness-lajeissa. Monet kritisoivat esim. sitä, miten fitness-lajeissa kilpaileminen vaikuttaa perheen lapsiin, useita ihan käsittämättömiä kirjoituksia tästäkin aiheesta lukeneena voin hyvällä omatunnolla todeta, että kyllä se ja kaikki muukin on ihan pelkästään ihmisestä kiinni eikä mistään fitneksestä. No, mikäpä siis sen parempi tapa jälleen, kun kirjoitella (ehkä myös videoida) rehelisesti meidän perheen menoa, mitä täällä kotona tapahtuu, miten meidän arki pyörii, kuinka saadaan kaikki treenit, ruuat ja aamulenkit tehtyä jne. Ja tietenkin myös, miten me se kaikki tehdään, minkälaisia treenejä ja ruokia päivien aikana syödään yms.

Otetaan myös nyt siis teiltä lukijoilta todella mielellämme vastaan minkälaisia kysymyksiä tahansa, mitä te haluaisitte tietää arjen pyörittämiestä keskellä kahta kisadieettiä ym. tai muuten vaan dieettaamisesta tai mistä vaan. Pommittakaa joko kommenttikenttään, sähköpostiin tai meidän facebookiin. Me kootaan ja vastaillaan molempien näkökulmasta kysymyksiin täällä aina postausten yhteydessä sitten!

Meidän dieetit pyörähti käyntiin noin 7 viikkoa sitten ja jäljellä syksyn ensimmäisiin kisoihin eli Jyväskylän karsintoihin olisi aikaa noin 11 viikkoa. Vielä on hieman epäselvää kisaanko mä siellä, koska alunperin tarkoitus oli kisata siellä Ben Weider Cupin karsinnan takia. IFBB:n uusien tiedoitteiden mukaan, jos ymmärsin oikein, BWC:n karsinta onkin SM-kisa. Saattaapi siis olla että painelen suoraan SM:iin. Tämä oliskin hyvä, koska sit pääsen näkemään Maijun lavalla Jyväskylässä ja lähestulkoon MIKÄÄN ei ole sen mahtavempaa!!Hommahan on nyt sillälaila, että Maiju painaa duunia erilaisten promojen, hierontahommien ja meidän sekä Trifinityn valmennuksien parissa - tehden samalla opintojensa viimeisiä hommia pois. Meikäläinen on kesän sähkösuunnittelun puolella arkipäivät ja otin myös kesäks kursseja koulusta, koitan siis myös valmistua ensi Jouluna. Saas nähdä päästäänkö pitämään molempien valmistujaiset yhdessä :) Perheen pienin, R, käy hiton innoissaan tarhassa ja veikkaisin että siittä tulee isona jonkinlainen myyntimies - on meinaan kova puhumaan, kyselemään ja ennen kaikkea oppimaan. Koitan tietysti vähän aivopestä sitä mun kans kuntosalille, mutta ei mua kyllä haittaa jos se esim. ens talvena oppis jo vaik lämmään kiekkoa paremmin ku mä! ;)

No, tämä jääköön tällaiseks aloituspostaukseks meidän yhteisen matkan seuraamiselle. Laitelkaahan siis niitä kysymyksiä tulemaan ja tämän myötä toivotamme teille oikein hyvää viikonloppua!

@ Joonas, Maiju ja R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti