tiistai 19. heinäkuuta 2016

8. dieettiviikon selkätreeniä, ajatuksia ja poseerausta!

Moido!Selkätreeni tulee tehtyä yleensä maanantaisin. Aikalailla vakioidut päivät on tätä nykyä noille lihasryhmille. Selän kanssa oon yhdistänyt jo pitemmän aikaa takaolkapäät ja se on tuntunu tosi toimivalta. Takaolkapäät kun reenaa ennen selkää niin saa hyvän lämmön olkaniveliin ja oikeastaan koko yläkroppaan ja tuntuu sit paljon mukavemmalta ruveta tinttaan isoo lihasryhmää :)

Selkätreeni paikkakin on tätä nykyä vähän vakioitunut tonne Nokian WFC:lle. Siellä on hemmetin hyvät ylä- ja alataljat sekä muutama muu selkäkone. Näillä on saanut tosi hyvin uutta boostia selkäreeneihin ja toki vaihtelu virkistää muutenkin.

Kuvattiin tosiaan maanantain reeni ja samalla höpöttelin videolle vähän dieettijuttuja ja omia ajatuksia noista tekniikoista yms. mitä treenin aikana tulee tehtyä. Pitemittä puheitta siis, olkaapi hyvät! :)


Eilen olin Tampereen WFC:llä reenaamassa Jarin, Vertin ja Teemun kanssa rintaa. Oli kyllä taas mahtava pitkästä aikaa käydä siellä painamassa ja kyllähän sielä se oma tietty fiiliksensä aina on :) Tsekattiin reenin päälle vähän kondista myös ja päätettiin ihan pikku napsaus tehdä noihin tankkauspäivän hiilareihin - saas nähdä kuin se lähtee tästä rullaan taas. Palaillaan näihin taas vaikka seuraavassa videossa sitten tai jotain ;)

Tsemppiä kaikille treeneihin ja arkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti