torstai 30. kesäkuuta 2016

Rintatreeniä ja vinkkihymiöitä!

Jou!

Jo on aikoihin eletty.. Tuli meinaan painettua pitkästä aikaa videota Youtubeen, pitemittä puheitta tässä, olkaa hyvät:


Niinkun videon otsikkokin kertoo ja videolla selitän, niin voisin vielä hieman tarkentaa hommeleita. Todellakin oon siis ollut dieetillä viitisen viikkoa vähän reilu. Ajateltiin Jarin kanssa, että ruvetas vääntään ruuvia kireemmälle ja katotaan minkälaiseen kondikseen sitä kesällä päästään.

Lisenssi mulla siis on ja ilmoittauduinkin sekä Jyväskylän kisaan että SM-kisaan Nordic Fitness Expoon. Molempiin ilmoittauduin -174cm sarjaan, mutta itseasiassa en oo ihan varma pääsenkö siihen :D Mut on joskus mitattu sekä 173 että 174 pitkäks, joten sen näkee sitten vasta rekisteröinnissä mihin sarjaan meen. Jos meen ;)

Tän dieetin tavoiteena on siis toki nousta syksyllä lavalle ja olla paremmassa kunnossa kuin viime syksynä, mutta omassa mielessäni en sen kummemin vielä ole kisoja ajatellut. Oon antanut dieetin kulkea omalla painollaan muun elämän sivussa ja teen kisapäätöksen sitten vasta muutamaa päivää ennen kisoja. Tällä hetkellä kun ihmiset kysyvät kisaanko syksyllä, niin vastaus toistaiseksi on etten ole varma. Toivottavasti kisaan ja siihen pyritään. :)

Paino on tällä hetkellä pyörinyt siellä 79-80 kilossa riipuen vähän syömisistä. Mulla on nyt tosi erilainen dieetti ja siihen kuuluvat treenit jos verrataan aiempiin. Voisin näistä availla teille vaikka hieman tarkemmin seuraavissa päivityksissä.

Jos et vielä, niin viimeistään nyt voisit hyökätä videon kimppunu ja tsekata läpi mitä oon keksinyt. :)

Hyvää viikonloppua ja ollaanhan kuulolla!!

ps. laitelkaahan niitä kommentteja tulemaan joko tänne tai sähköpostiin, kaikkiin vastaillaan ja paljon ollaan hyviä kommentteja saatukin. Mehän ollaan nyt Maijun kanssa molemmat dieetillä - ensimmäistä kertaa vedetään tätä hommaa yhdessä, joten eiköhän me tästäkin asiasta tulla vielä vähän päivyriä pitämään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti