torstai 26. toukokuuta 2016

Leppänen laihdutuskuurille! ps. eikö olkapäätreenit kulje? Tsekkaa vinkit kehittymiseen!

Jou!

Alottelin tuossa cuttaamaan näitä isompia ja painavampia renkaita pois tosta keskivartalosta. Katsotaan kuinka pitkälle päästään. Tarkotus ois siis dieetailla nyt kesää kohti ja katsoa kesällä onko, ja jos on, niin minkä verran saatu kehitystä aikaiseksi viime syksyyn verrattuna.

Mähän popsin ruokavalion mukaan koko talven. Viimeisimmät kuukaudet kalorivaihtelulla. Kokeiltiin jo offilla ottaa vaihteluun todella iso kontrasti miinus- ja pluspäivien välille. Tämä jos mikä tuntui toimivan ihan hyvin, niin päätettiin Jarin kanssa sit että jatketaan samaa rataa myös näin dieetillä. Toki offilla tuota kalorivaihtelua sekoitti vähän runsaat TANKKAUKSET :D, tosin yritin ajotella ne parhaani mukaan pluspäiville.
Kuva: google kuvahaku
Lähtöpaino tälle kesäprojektille oli n. 83 kg ja jokseenkin suht siisti kunto. Tosin yläkroppahan ei mulla hirveästi rasvaa kerää, mutta pakki ja kyljet sitäkin enemmän. Hihaton päällä ei siis välttämättä näytä niin rasvaiselle kuin oikeasti oon.. ..tämä toki ei haittaa hirveästi. :D

Treenaan edelleen viis kertaa viikossa. Tähän otettiin nyt lisäksi sitten muutama hassu aerobinen mukaan. Kolme kappaletta / vko tarkkaan ottaen ja tarkotus ois tehdä joka kerta alkuun vähän intervallia ja siihen päälle käppäillä tasasykkeellä jonkun aikaa. Treeniohjelma muutettiin myös Jarin kanssa aivan täysin. Otin kokeiluun täysin erilaisen ohjelman mitä yleensä oon noudattanut. Tästä lisää myöhemmin kun nähdään toimiiko vai eikö toimi.Oletko vailla tekniikkavinkkejä?
Kävin tuossa menneenä viikonloppuna ottamassa vähän uusia näkökulmia treenitekniikoihin Vale-PT:näkin tunnetulta Tomi Takamaalta. Mentiin Maijun kanssa joka tapauksessa Helsinkiin, niin ajelin siitä sitten Power Fit Vantaalle treenaamaan. Tai oikeastaan kokeilemaan uusia ja erilaisia tekniikoita.

Olkapäät on ollut mulle aina vaikea lihasryhmä, joten halusin hieman uusia vinkkejä niiden tappamiseen. Tämän talven aikana kun on priorisoitu olkapäitä ja rintaa, niin sivuolkapäät on jonkun verran kasvanut, mutta tuntuu että takaolkapäät ei taho ottaa osumaa. Mulla on vahvat epäkkäät suhteessa, niin helposti menee takaolkapääliikkeet pelkästään epäkkääseen.

Tomi oli todella maanläheinen ja tosiaan kun itselläkin tota reenitaustaa rupee oleen jonkun verran, niin oli mukava huomata, että otettiin myös mun fiiliksiä huomioon uusia tekniikoita kokeillessa. Mielestäni on hyvin tärkeää paneutua liikeratoihin ym. aina hyvin henkilökohtaisesti. Onhan kaikki ihmiset kuitenkin yksilöitä, vaikka suurelle massalle usein samat asiat toimiikin. Todella mainio kokemus oli tämä tapaaminen ja päällimmäisenä jäi hyvin positiivinen fiilis siitä, että yritimme etsiä juuri minun välityksille parhaiten sopivia tapoja kuormittaa maksimaalisesti kohteena olevaa lihasta.

Lisää Tomin treenipalveluista ja toiminnasta voit tsekkaa täältä!

Lähtökuntoa dieetille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti