tiistai 26. huhtikuuta 2016

Mitäs sitten seuraavaksi?

Heipähei ja alkuun mitä nöyrimmät kiitokset kaikista tsemppiviesteistä ja kommenteista, mitä edellinen "vuodatukseni" sai aikaan! Jokainen viesti oli todella ihana ja sai hymyn huulilleni niitä lukiessa. Haluan kuitenkin korostaa vielä, että edellisen tekstin tarkoitus ei tosiaan ollut kitistä maailman epäreiluutta, vaan realistisesti pohdiskella epäonnistuneen suoritukseni aiheuttamia tunnetiloja, itse epäonnistunutta suoritusta sekä siihen johtaneita syitä. Ja sitä tiukkaa analyysiä on jatkettu oman pääkopan sisäpuolella kirjoituksen julkaisusta lähtien. :D

Se fiilis kun treenaaminen tuntuu ihan parhaalle! :) Kuvan Better Bodiesin Galaxy-trikoot julkaistaan myyntiin 28.4! Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.
Uskonkin viimein saaneeni ajatukseni melko hyvin kasaan ja järjestykseen. Ja kun se menneen märehtiminen ei tosiaan vie eteenpäin, niin katse on suunnattu jälleen tiukasti tulevaisuuteen ja uudet tavoitteet asetettu. Pohdiskelin asiaa ensin itsekseni jos jonkinmoisesta näkökulmasta ja keskusteltuani myös muutaman alan ammattilaisen kanssa, päädyin lopulta takaisin alkuperäiseen ajatukseeni eli aion jatkaa kilpailukauttani syksylle. Suurin syy tälle on edelleen se kova tahto saada kaikki potentiaali tästä fysiikasta irti, missä se suurin epäonnistuminen tapahtui nyt keväällä. Toinen suuri syy on se, että en tällä hetkellä koe olevani kovinkaan väsynyt kevään dieetistä, joten uskon että senkin puolesta paukut riittävät hyvin syksylle.

Tarkoitus on nyt pitää lyhyt reversedieetti ja erittäin siisti offikunto ja aloittaa valmistautuminen Jyväskylän karsintoihin sitten kesäkuussa. Suuri muutos tässä taitaakin olla se, että päätin ainakin toistaiseksi jatkaa omillani, ilman valmentajaa. Olen todella kiitollinen entiselle valmentajalleni Jari Mentulalle sekä koko Fitfarmille upeista neljästä viimeisestä vuodesta, jonka heidän kanssaan sain viettää, mutta nyt on aika 
kokeilla omia siipiä kuinka ne kantavat.

Olkapäitä ilmeellä! :D
Pudottelen nyt hiljalleen aerobisia pois treeniohjelmastani ja nostelen hiilihydraattien määriä kuntoa seuraten. Suoranaista lepoa en ole vielä kisojen jälkeen malttanut pitää muutamaa päivää pitempään, koska treenaaminen on tuntunut aivan älyttömän hyvälle ja rautakin on painanut kisoja edeltäviä viikkoja vähemmän. ;) Lepään sitten kunnolla ennen uutta dieettirupeamaa ja siihen saakka nautiskelen kovista, lyhyistä salitreeneistäni!

Näillä pääsee jo pitkälle. <3 FAST <3

Täytyy tunnustaa, että olen jotenkin kovin innoissani tästä täysin omasta projektistani, ja todella odotan näkeväni että minkälaisen fysiikan saan lavalle "itsetehtynä" aikaan. Uskon että mitään ihan älyttömyyksiä en näin itseksenikään lähde kokeilemaan, vaan keskityn tekemään vaan ne perusasiat kunnolla ja kun lähtökunto on valmiiksi todella siisti, niin riittävään kireyteen pääseminenkin on varmasti helpompaa.

Tulen varmasti kirjoittelemaan tänne blogin puolelle projektini etenemisestä, ja avaamaan ajatuksia siitä, millaisia muutoksia esimerkiksi kisapreppiini teen näin omin päin.


Semmoisia kuulumisia tällä kertaa. :)

Maiju

Ps. Fibosta kirjoittelu on jäänyt hieman, koitan saada senkin kirjoiteltua auki tässä lähiaikoina! :D3 kommenttia:

 1. Mahtavaa Maiju! Tottakai saat ja on ihana kuulla sun ajatuksia esim. juuri sen suhteen että miltä se kisaaminen tuntui ja mitä fiiliksiä se herätti sussa kun et tällä kertaa sijoittunut kärkipäähän. Sitä varten me täällä ollaan ja luetaan ja seurataan sun (ja tietysti myös Joonaksen elämää!) Aina en minäkään jaksa kommentoida mutta te tiedätte että meitä lukijoita ja faneja on!! :) Ihan loistava päätös jatkaa kisarupeamaa heti syksyllä, nimenomaan koska pohja on jo todella hyvä, siitä on hieno lähtee eteenpäin! En malta odottaa että pääset taas loistamaan, sulla on mahtava lavakarisma. VOIMIA tähän kaikkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Ja oikein aurinkoista kevättä sinne! <3

   Poista
 2. Miks lopetit Fitfarmilla? :O

  VastaaPoista