torstai 3. maaliskuuta 2016

Selkätreeniä Tomi Takamaan kanssa ja Better Bodiesin tiimipäivä

..Eli viime viikon kuulumisia siis luvassa! :) Matkustin isäni luokse helsinkiin viime perjantaina, sillä lentoni Helsinki-Vantaan lentokentältä Tukholmaan seuraavana aamuna oli sen verran aikaisin, että oli helpompaa viettää edeltävä yö hieman lähempänä kenttää. Päätin aikaistaa lähtöäni jo perjantai-aamulle, sillä sovin itselleni hammaslääkäriajan aamupäivälle. Tästä kirjoittelenkin sitten ihan erillisen postauksen, sillä hammaslääkärin kanssa keskusteltuani tajusin yhden jos toisenkin jutun hampaiden hoitooni ja tähän fitness-henkiseen elämäntapaan liittyen, mutta siitä tosiaan lisää sitten omassa postauksessaan. :) 


Travelling selfie :D

Hammaslääkärin jälkeen menin hetkiseksi lepäämään yläleuan puudutuksia pois ja sitten olikin vuorossa selkätreeni Power Fit Vantaalla Probodyn päätoimittajana ja "vale-pt:näkin" tunnetun Tomi Takamaan kanssa. Olin kuullut paljon hyvää hänen treeneistään ja itse olen sitä mieltä, että aina kun on mahdollisuus oppia jotakin uutta, se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Olen käynyt melko ahkerastikin eri valmentajien treeneissä ja aina niistä on jäänyt jotakin hyvää uutta omiin treeneihin sovellettavaksi, ja näin kävi tälläkin kertaa. Paljon hienosäätöjä liikkeiden aloitusasentoihin sekä myös aivan uusia liikkeitä ja puolitoista tuntia myöhemmin selkäni oli ottanut todella kovin osumaa ja vieläpä juuri niiltä alueilta, jotka sitä eniten tarvitsivat! 

Tomi Takamaa and red faced me 

Tomi myös hienovaraisesti muistutti todella keskittymään harjoitettavan lihaksen aktivointiin, sillä ainakin itse huomaan herkästi että "liikkeen itselle vaikeaksi tekeminen" saattaa jäädä osittain tekemättä ja keskityn liikaa itse liikkeeseen tämän todellisen kohdelihaksen aktivoinnin sijaan. Tämä tietysti saattaa olla suurelle osalle ihan tuttua kauraa, mutta ainakin allekirjoittaneelle se täydellisen tuntuman haun merkityksen korostaminen teki todella hyvää! Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan Tomin treenejä! 

Yum!


"Small" morning coffee to go, please :D 

Selkätreenin jälkeen kävin isäni ja veljeni kanssa syömässä ja sitten olikin jo aika painua unten maille, sillä herätyskello pärähti soimaan seuraavana aamuna kello 04.00. Onneksi siskoni oli luvannut heittää minut kentälle ja kävimmekin aikaisilla aamukahveilla lentokentän Starbucksissa ennen koneeseen astumista. Lento kesti vain 45 minuuttia ja samanmittaisen taksimatkan jälkeen olin perillä Swedish Fitneksen toimistolla Sjöstadissa. 

Off we go..


Meeting about to begin.

Oli todella mukavaa nähdä kaikkia vanhoja tiimikavereita sekä myös tutustua uusiin! Pienen keskusteluhetken jälkeen aloitimme päivän ohjelman pienellä yhteisellä briiffillä päivän sisällöstä ja tämän jälkeen meidät jaettiin kahteen ryhmään. Meidän ryhmämme aloitti Better Bodiesin suunnittelijoiden kanssa pienellä brainstormilla niin uusien kuin vanhojenkin tuotteiden osalta ja pääsimme myös ihastelemaan tämän vuoden tulevia tuotteita. Olin juuri ehtinyt ajattelemaan että ei tarvitse hetkeen tilailla mitään, mutta nyt uutuudet nähtyäni taitaa uusi tilaus lähteä melko pian.. :D 

Going through the new products.. :)


..Aaand more..


Team Better Bodies having luch


Gorgeous Nathalia Melo & me

Lounaan jälkeen vaihdoimme toisen ryhmän kanssa paikkoja ja meillä oli vuorossa ihanan IFBB bikini pro Nathalia Melon seminaari. Aika meni kuin siivillä ja seminaarin päätyttyä meillä oli hetki luppoaikaa ennen iltapäivän aktiviteettia. Sainkin kunnian päästä Better Bodiesin urheilijahaastatteluun, joka julkaistaan varmaankin lähiaikoina. 

Before the interview..

Better Bodies office lounge


On our way..

Iltapäivän aktiviteetti oli kehonpainotreeni Martin Lidbergin kanssa ja täytyy sanoa että vaikka näin dieetillä olenkin ja ylimääräinen liikunta ei ole aivan ensimmäisenä mielessä, oli tunti todella hauska ja tiimihenkeä nostattava. 

Good workout, and good feeling!


The whole team & Martin Lidberg

Treenin jälkeen pääsimme hotellillemme suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten. Jaoin huoneeni upean ruotsalaisen bikini fitness-kilpailija Sandra Solaricin kanssa ja lähdimmekin yhdessä suunnistamaan illan ravintolaamme. Muutamien eksymisten jälkeen löysimme perille Jimmy's Steakhouseen jossa sain syödä kauan odottamani cheat mealin! 

Cheat meal <3

Ilta oli mukava ja oli hauskaa vaihtaa ajatuksia muiden tiimiläisten kanssa kaikessa rauhassa. Olin kuitenkin melko väsynyt aikaisista aamuistani ja matkustamisesta, joten lähdimme Sandran ja tanskalaisen body fitness-kilpailija Sofie Rosenvingen kanssa kohti hotellia jo ennen kymmentä. Uni tuli pian ja aamulla puoli seitsemän soinut herätyskello tuntui katkaisevan yöuneni täysin. :D Olin kuitenkin sopinut puoli yhdeksäksi kuvauksen ruotsin Body-lehden valokuvaajan Andreaz Engströmin kanssa, joten eikun aamupalalle ja meikkiä ja tukkaa laittamaan. :D

Kuvasimme Haningessa, iFrom-kuntosalilla, jossa olikin oikein hyvät puitteet sillä normaalin kuntosalin lisäksi salilla oli toiminnallisen harjoittelun tila, jonka karkea ympäristö toimi täydellisesti kuvaustilanteessa taustana. 


Andreaz on todella taitava kuvaaja ja oli ilo päästä työskentelemään hänen kanssaan. Vaikka olen jonkin verran kuvauksia tehnytkin, tapaan kuitenkin hieman jännittää vieraampia kuvaajia ja siksi oli mukavaa että Andreaz otti tilanteen haltuun ja ohjasi ja antoi paljon hyviä ideoita niin ympäristön kuin kuvienkin suhteen. Itse olen ainakin näihin muutamaan näkemääni kuvaan todella tyytyväinen, ja odotan innolla että saan loput kuvat nähtäville! :) 


Kuvausten jälkeen, ennen lähtöäni kentälle, vietin vielä todella mukavan nauruntäyteisen iltapäivän ruotsalaisten ystävieni kotona. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu siis. 


-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti