tiistai 8. maaliskuuta 2016

Loistavia uutisia!

Näin urheilijana on mielestäni todella suuri kunnia, kun jokin yritys haluaa sponsoroida tai yhteistyön kautta olla mukana tukemassa urheilijan toimintaa. Koska kyseessä on kuitenkin bisnes (ainakin yrityksen näkökulmasta katsottuna), niin sponsoroinnin sekä yhteistyön olisi aina oltava hyödyllistä niin urheilijalle kuin yrityksellekin. Nämä sponsorointi- ja yhteistyösopimukset ovat toki hyvin tapauskohtaisia, mutta itselle on ainakin todella tärkeää, että myös minulla on jotakin tarjottavaa sponsorointia tai yhteistyötä tarjoavalle yritykselle vastineeksi heidän tuestaan. Tämä tietysti vaatii myös sen, että yrityksen imago ja urheilijan imago eivät ole ristiriidassa keskenään ja että urheilija on uskottava yritystä edustaessaan. 

Nam!

Siksi minulle on todella tärkeää, että voin hyvillä mielin seistä jokaisen edustamani brändin takana ja myös itse todella uskon edustamiini brändeihin. Sponsorointia tai yhteistyötä ei mielestäni tulisikaan koskaan aloittaa minkään yrityksen kanssa vain siksi, että voisi sanoa olevansa sponsoroitu urheilija.   Nykypäivänä kuluttajatkin ovat hyvin laatutietoisia ja tarjonnan kasvaessa myös laadun varianssi on kasvanut, joten myös uskottavuuden näkökulmasta on todella tärkeää että urheilija voi ylpeänä todella seistä edustamansa tuotteen takana.

Fastin toimiston herkkuseinä :)

Siksi meillä onkin ilo ja ylpeys kertoa, että olemme nyt molemmat Joonaksen kanssa osa Team FAST:ia! Tuotteet ovat todella korkealaatuisia ja sen lisäksi myös erittäin herkullisen makuisia. Olemmekin jo pidemmän aikaa käyttäneet pelkästään FAST:in lisäravinteita ja olemme olleet tuotteisiin enemmän kuin tyytyväisiä. Innolla odotammekin mitä kaikkea tämä upea yhteistyö tuo tullessaan! Meitä voi siis vastaisuudessa nähdä myös FASTin promoissa sekä tietysti tuotteista saa tarvittaessa laittaa kysymyksiäkin meille päin. :) 
Mahtavaa alkanutta viikkoa!

Maiju & Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti