perjantai 25. maaliskuuta 2016

Dieettikuulumisia 3 weeks out..

Hei vaan! Ylläripylläri kirjoittaminen taas jäänyt "kiireellisempien asioiden" jalkoihin. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, yleisin mun vastaus kysymykseen että mitä kuuluu, on lähiaikoina ollut että "ei yhtään mitään"... :D

Gym-Food-Sleep-Work-Gym-Food-Sleep

Salilla on tietysti melko ahkeraan tultu käytyä niin töiden (hieronta, valmennus) kuin dieetinkin puolesta. Muuteltiin vähäsen aerobisia ja salitreenejä ja niiden jaksotuksiakin niin, että ma-ti teen aamulla tasasykkeistä sekä HIIT-tyyppisiä hikisempiä porhalluksia spinning-pyörällä ja illalla sitten salitreenejä. Keskiviikkoisin olen WFC:llä melkeimpä poikkeuksetta pitkän päivän hieromassa, joten silloin teen aamu- sekä ilta-aerobista tasasykkeisenä, koska pitkän hierontapäivän jälkeen on vaan jotenkin "helpompi" tehdä sitä aerobista ja repiä siinä loput hiet akasta pihalle. Torstaina aamukardiot että salitreenit jatkuu ja perjantaisin on tullut levättyä, kun se on sopivasti osunut vapaapäiväksikin monta viikkoa peräkkäin. Lauantaina hieron taas mutta silti olen käynyt iltasella vielä salilla ja sunnuntaille on osunut viikon toinen lepopäivä.


Cardio buddy no 1.

Ainakin omasta mielestä tämä jaksottelu on sopinut hyvin ja kroppakin on kiristynyt ainakin pihtimittausten mukaan toistaiseksi ihan hyvää vauhtia. Toivottavasti kuitenkin tämä tahti pysyy yllä loppuun saakka, sillä mitenkään etuajassa ei kuntoni kuitekaan ole. :D Normi töiden lisäksi minulle tuli vielä FIBOn reissu ohjelmistoon, jonne lennän 6.4 keskiviikkona ja palaan vasta 11.4, eli viimeistelyviikon maanantaina. 

Shape in the beginning of the week.
Reissuun on ehdottomasti todella kiva lähteä, vaikka ehkä hieman lentojen vaikutus kroppaan jännittääkin. Yleensä kroppani kerää melkoisesti nestettä lennoista, mutta tiedä sitten että mitä valmentajalla on mielessä kun ei kuitenkaan ollut tästä mitenkään erityisen huolissaan. No sen näkee sitten, joten turha sitä on kai nyt miettiä. Onneksi välissä on kuitenkin neljä päivää kotona ennen kisapäivää. Viime vuoden reissu oli ainakin ikimuistoinen, joten eiköhän tänäkin vuonna expot suju loistavasti dieetistä huolimatta! 

Better Bodies booth at FIBO last year.

Kisavalmisteluja ajatellen taitaa hommat olla melko hyvällä tolalla, koska bikinit, tai no jos rehellisiä ollaan niin kahdet bikinini (HUPS!), odottelevat kaapissa h-hetkeä ja testailimme kisatukkaa- ja meikkiäkin ihanan huoltajani Katrin kanssa viime viikolla. Lookki oli juuri sitä mitä olin ajatellutkin ja odotan innolla että Katri pääsee tekemään taikojaan reilun kolmen viikon päästä. :) 


Trying on my competition make up without the competition colour. :D
Värin otin Sahara Beautystä, sillä nähtyäni viime vuonna kuinka vaivattomasti Joonaksen väri hoitui heidän kauttaan, niin eipä olisi enää tullut kuuloonkaan alkaa itse maalaushommiin! Varasin myös ensi viikolle sekä viimeistelyviikon tiistaille ajat Jalka- ja Kauneushoitola Eveliinasta vahaukseen, jotta iho on riittävän sileä kisapäivänä. Enää puuttuu irtoripset sekä -kynnet niin kaikki pitäisi olla kasassa. :) Ja mitä niihin bikineihin tulee, niin vastaan käveli niin ihanat bikinit, että nyt kaapissa odottelee sitten kahdet biksut, joista pitäisi valita että kummissa kävelen Kultsan lavalle. :)


Which ones to wear?

Koska dieetti on ollutkin tähänasitsista dieeteistäni ehdottomasti helpoin, on jotenkin ollut todella vaikea sisäistää, että lavalle pitäisi nousta aivan pian. Kuitenkin valmistelujen myötä pieni kisakuumekin on nostanut ujosti päätään, joten ehkä sitä pikkuhiljaa jo uskaltaa alkaa odottelemaan kisapäivää. Kisoihin huoltoporukakseni lähtee tietysti Joonas sekä luottohuoltajani vuodelta 2013 sekä erittäin hyvä ystäväni Katri. Onpahan sitten ainakin joku huutamassa yleisössä. :D 
Kuitenkin ennen kisoja on vielä muutama viikko töitä tehtävänä, joten focus tiukasti näihin viikkoihin, jotta saadaan paras mahdollinen Maiju lavalle! Ja hurjasti tsemppiä myös kaikille muille kisaajille. 

Mukavaa Pääsiäistä toivotellen,

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti