lauantai 2. tammikuuta 2016

Tervetuloa 2016!

Kuva: Googlen kuvahaku

Joonas aiemmin kirjoittelikin jo laajempaa postausta liittyen vuoteen 2015 ja hänen kisavuoteensa, mutta ajattelin itsekin hieman katsahtaa taakse ja kiittää kaikkia, jotka olivat tätä upeaa vuotta minun kanssani rakentamassa! 

Team Better Bodies <3

Alkuvuodesta 2015 pääsin hieman matkustamaan ja samalla tutustumaan upeisiin ihmisiin sponsorinin Better Bodiesin kanssa. Ensin Tukholmaan tiimipäiville ja myöhemmin Columbukseen Arnold Sports Festivaleille sekä Kölniin Fiboon. Kaikki reissut olivat todella upeita ja oli mahtavaa päästä näkemään eri kaupunkeja fitness-messujen näkökulmasta! Myös matkaseura samanhenkisten ihmisten kera oli mitä parhainta ja sain muutaman uuden erittäin hyvän ystävänkin näiltä reissuilta mukaan elämääni. <3 Alkukesästä saimme Joonaksen kanssa molemmat kunnian liittyä upean Johanna Hermansin luotsamaan Suomen NOCCO tiimiin. Markkinoiden parhaiden BCAA-juomien lisäksi on ollut mahtavaa tutustua sekä Johannaan että muihin "Noccosiin" enkä malta odottaa yhteistä tiimipäiväämme!


Vaikka itse pidin "välivuotta" kisaamisesta, oli mahtavaa olla Joonaksen kisavuoden matkassa niin tiiviisti mukana ja erityisen hienoa oli nähdä hänen käsittämätön muutoksensa CBB-kisaajasta men's physique-kilpailijaksi! Laji sopii mielestäni Joonakselle kuin nenä päähän ja en malta odottaa että näen hänen nousevan lavalle jälleen! 

Nordic Fitness Expo 2015

Kisahumun ja matkustelun lisäksi koitin myös saada opintojani mahdollisimman valmiiksi. Uudelle vuodelle jäi hieman rästitehtäviä ja työharjoittelua mutta uskon voivani keväällä sanoa olevani valmis fysioterapeutti! 
Myös työkuvioissa tapahtui upeita muutoksia! Sain kunnia liittyä Jukka Räsäsen Fysio Profarmin rautaisten ammattilaisten riveihin ja muutin työpisteeni WFC:ltä Fitfarmin toimistotiloihin. Valmistumiseeni saakka vastaanottoni palvelee myös vuonna 2016 keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. 


Oma valmennustoimintamme myös kasvoi viime vuonna myös hieman puolivahingossa, ja nyt vuonna 2016 olen järjestänyt työni niin, että se mahdollistaa vielä muutaman uuden asiakkaan ottamisen tiimiimme. Mikäli tarve on muuttaa elämäntapoja terveellisemmiksi, pudottaa painoa tai muokata kehoa sporttisemmaksi ja koet tarvitsevasi siihen ammattitaitoista henkilökohtaista apua, niin ota meihin yhteyttä: teambalancedbody@gmail.com! Suurkiitos myös kaikille ihanille asiakkaillemme, joiden kanssa meillä oli ilo työskennellä viime vuonna! <3 
Näiden lisäksi kirjoitin kolumnia fitness-lehti Fitbodyyn, jota pääsen jatkamaan myös vuonna 2016. Kiitokset tähänastisesta mahtavasta yhteistyöstä myös päätoimittaja Jouni Virtamolle ja valokuvaaja Petri Mastille, joka otti aivan uskomattoman hienoja kuvia minusta! 

Kiitos myös omalle valmentajalleni Jari Mentulalle taas yhdestä vuodesta lisää ja suurkiitokset WFC:lle sekä Nokian Liikuntamaailmalle parhaista treenipuitteista ja mahdollisuudesta kuvata saleilla! 

Kiitokset myös ystävilleni ja perheelleni. Ilman teitä kaikki olisi toisin. <3


Vuonna 2016 minulla on ilo ilmoittaa, että saan jatkaa molempien sponsorieni kanssa yhteistyötä! Suurkiitos siis sekä Better Bodies että Nocco Finland tästä mahdollisuudesta ja uskomisesta minuun! 
Vuosi 2016 tulee olemaan myös kisavuoteni, sekä vuosi jolloin saan kouluni (viimein) päätökseen. Innolla odotan mitä kaikkea muuta uusi vuosi tuo tullessaan!

Summa summarum, vuosi 2015 oli upea, mutta tehdään vuodesta 2016 vielä upeampi! MAHTAVAA VUOTTA 2016 KAIKILLE!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti