torstai 10. joulukuuta 2015

Takapakkia, reeniä ja promoa!

Joulukuista iltaa kaikille!

Viimeksi tuli raapusteltua meikäläisen kinttureenistä, miten tulee nykysin jalat reenattua yms. pääset tsekkaamaan sen tästä!

Nyt onkin tullu vähän takapakkia reeneihin. Tuli ajettua kolari viime viikon maanantaina, audi vedettiin lunariin. Arvatkaa oliko kaskoa :) No, eipä siinä mittään, yksin olin autossa eikä vastapuolellekkaan sattunut mitään, joten peltiä vaan meni. Pari päivää myöhemmin alko niska ja kaula jumittaan aikalailla ja se edelleen vaivaa hieman. Loppu viikosta kävin kuitenkin yhen reenin tekemässä varovasti ja meni vaan pahemmaks. Viikonloppuna Maiju käsitteli sit selkää ja niskaa ja tunnusteltiin vähän, meni heti paljon parempaan suuntaan eli jumissa se vaan on. Tärähdyksestä otti itteensä siis.

Tän alkuviikon lepäilin ja koiteltiin parannella sitä, keskiviikkona käväsin sit runttamassa rinnan ja sivuolkapäät. Yks kova sarja ns. progressioliikkeessä ja ponnistuspäänsärkyä heti, loput sarjat mahdollisimman raskaasti, mut ihan vaan puristellen lihasta. Todella tarkkoja toistoja ja koitin pitää kaulaa mahdollisimman rentona. Ihan hyvää vaihtelua tommonenki reeni, on meinaan tällä hetkellä rinta aivan prkleen jumissa eli perille meni!!


Tänään selkäjumppa ja takaolkapäät. En uskaltanu epäkkäiden yläosaa alkaa reenaan mut muuten vedettiin kyllä jo kovaa. Muuten normaali treeni mutta ns. progressioliikkeen jätin pois. Tai no, liike tehtiin mutta tehtiin myös se liike samallailla kun muut - tarkkoja toistoja keskittyen lihakseen niin positiivisessa kun negatiivisessakin vaiheessa.

Huomenna onkin taas normaali perjantai eli suoraan työpaikalta koulun penkille ja siellä iltaan asti. Lauantai onkin mielenkiintonen, niinkun koko viikonloppu - lähdetään Maijun kanssa la aamuna liikkeelle kohti Seinäjokea. Lauantaina promotaan Noccoa minimanissa ja sunnuntaina Hyllykallion Prismassa!

Näilä eväillä tänään reenissä, hyvää musiikkia ja Noccoa ;)

Tulkaahan moikkaan ja maistaan Noccoa mikäli liikutte lähistöllä!! 

Oikein hyvää joulun (ja talven) odotusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti