lauantai 7. marraskuuta 2015

Offia, hyviä ja huonoja uutisia!

Jou!

Ajattelin raapustella vähän fiilareita ja kertoa vähän mites sitä tässä jatketaan etiäppäin. Kisoistahan on nyt se nelisen viikkoa mennyt. Eka viikko tuli käytännössä vedettyä ruokaövereitä, tai syötyä päivittäin ainakin jotain ruokavalioon kuulumatonta. Alottelin kyllä reversedieettaamaan, mut tuli lipsuttua ihan hyvää tahtia.Loput pari kolme viikkoa on suht hyvin pysytty ruokavaliossa, mutta viikonloppusin ollaan oltu sit urku auki. Viikot melko tarkasti ja tosiaan viikonloppusin ollaan sit vapaammin - ei pakosti, mut jos mieli tekee... ja tekeehä se. Koitan pitää itteni hieman urheilullisemmassa kondiksessa, joten tarkotus on nostella kaloreita pikkuhiljaa ylöspäin. Vaikeeta se on ku oon tällänen pullahiiri.

Hiilaria tulee nyt arkipäivinä sellanen 150g / pv + siihen sillon tällön jotain pullaa.. Ajotan hiilarit reenin ympärille. Ennen reeniä edeltävällä aterialla puuroa, reenin jälkeen palkkarissa banaani ja sit iso ateria, jossa makaronia, hetken myöhemmin. Tosta reeniä edeltävästä puurosta oon tykännyt ihan sairaasti, se oli mulla dieetilläkin käytössä jonkin aikaa ja tykästyin hirveesti. Tekee jotenkin tasasen täyteläisen olon ja saa energiaa reeniin mukavasti.

Reenejä painetaan nyt se 5 viikossa. Yläpeltiä painottaen, jalat reenataan kerran 7-9 päivän aikana. Varsinaisia reenipäiviä ei olla lyöty lukkoon, vaan ohjelma kiertää päivistä riippumattomana niin, että saadaan se 5 reeniä täyteen. Reeneissä keskitytään nyt progression hakuun sarjapainoissa, mutta kuitenkin niin että liikutetaan sitä painoa kohdelihaksella.

Treffasin tosiaan Jarin kanssa kisojen jälkeen ja lyötiin reeni- ja ruokavaliosuunnitelmia lukkoon. Seuraavaa kisatavoitetta ei vielä asetettu - mutta tottakai ensi syksy kiinnostaa itseä hirveesti. Sanotaanko näin, että kaikki riippuu siitä kuinka hyvin saadaan kehitystä aikaseks.

No, sit on sekä hyviä että huonoja uutisia. Yhteistyö Trec Nutritionin kanssa päättyi tällä viikolla. Hommaan ei sisälly mitään kummempaa draamaa ja oon erittäin kiitollinen kaikesta saamasta tuesta!

Vastaavasti pääsin liittymään NOCCOn urheilijatiimiin, alotettiin yhteistyö melko nopeasti Nordic Fitness Expon jälkeen. Tämä on aivan älyttömän mahtavaa, sillä oon päässyt sivusta seuraamaan Maijun touhuja, hänhän on kuulunut jo tiimiin jonkun aikaa ja nyt pääsen sitten itekin hommaan mukaan!! Me tehdään Maijun kans yhdessä myös promoja, joten tulkaahan aina juttulle kun lähettyvillä liikutte!Tämmösiä kuulumisia tällä kertaa. Täällä ehdoteltiin päivitystä jalkareeniin koskien, pahoittelut ettei olla vielä saatu aikaseks. Koitetaan saada pikapuoliin kuvattua matskua!! :)

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Moi :) Olisi joskus kiva kulla miten, miksi ja milloin päädyit FitFarmille valmennukseen ? Lähditkö heti kisavalmennukseen vai edelsikö tätä jo vuosivalmennus tms ? Oliko siis syy juuri kisaaminen vai jokin muu tuolla hetkellä ? Itseäni kovasti kiinnostaisi liittyä FitFarmin leiriin armeijan jälkeen :) Onko uusia sponsseja tiedossa ? Hauskaa alkuviikkoa !

  VastaaPoista
 2. Hei, voisko saada mobiiliversion niin olis kivempi lukea puhelimella? :)

  VastaaPoista
 3. Moi, jos saan heittää vielä toisen postaus idean niin tässä tulee vielä yksi. Miten treenisi eroavat CBB VS MENS PHYSIQUE ? Onhan tuossa kuitenkin täysin erilainen painotus ylä- & alakropan välillä seistä 3/4 shortseissa versus 1/4 posehousuissa lavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista, varmasti sais hyvää kirjotusta noista auki. Laitetaanpa tuleen!! :)

   Poista