torstai 15. lokakuuta 2015

Men's Physique SM4 - raporttia osa 2, Kiitokset ja fiilikset!

Jou!
Ykkösosa päättyi siis aikalailla lauantai- eli kisa-aamuun. Pääset lukemaan sen kirjoituksen tästä.
Jatketaas nyt siis kakkososalla..

Heräilin tosiaan herätyskello -episodin jälkeen suihkuun ja kipsasin vaatteet niskaan. Käppäilin Cumulukseen, missä vedettiin loput kerrokset siis väriä. Sielä meni noin tunti ja pääsin takas hotellille, matkaa seurahuoneelta cumulukseen ehkä 5 min kävellen..

Aamupalaa nassuun ja muutama pyörähdys poseerauksia Maijulle, jotta hän sai samalla tatsin siitä millanen väristä tuli - ja tulihan siitä hyvä ja hemmetin tasainen!! :) Aamulla ei oikein mitään ihmeitä, naamari ja tukka kuntoon ja sitte kisapaikalle.
Matkalla kisapaikalle :)
Häippäsin bäkkärille tosiaan jo kasilta, koska halusin ajoissa lepäileen ja keskittyyn ite suoritukseen. Kuulokkeet korville ja makoilua, jännitystä ei kumemmin vieläkään tullut. Siinä sit ennen lavalle menoa vähän pumppailua ja sit show time!!

Odotin pääseväni ykkösvertailuun ja oli aivan mahtava fiilis kun nimi ja numero kuulutettiin siihen!

Vasemmalta: Joonas Palmgren (2.), Sherko Eliassi (1.), meikäläinen
Vasemmalta: Joonas Palmgren (2.), Sherko Eliassi (1.), meitsi
 Alkukilpailun jälkeen odotteleen finaalin tuloksia. Ykkösvertailussa ollessani, olin hyvillä mielin ja uskoin saavani finaalipaikan. Kyllähän se nimi sit sieltä listalta löytyi, muutamat punnerrukset ja uudestaan lavalle! Aivan älytön fiilis, siis mä nautin todella paljon lavalla olemisesta. Tykkään esiintyä ja tuola oli niin mahtava fiilis olla kun yleisö kannusti meitä kaikkia!

Top 6 !!
Päädyin lopulta sijalle 4. Odottelin hieman kovempaa sijotusta, mutta muuten meillä meni kaikki nappiin. Viimeistelyt onnistui jälleen hienosti, väristä tuli hyvä, shortsit on mageet, esiintyminen onnistui ja tuntui luontevalta, fiilis oli mahtava ja olin koko ajan läsnä. Mä tiesin mitä mä sielä teen ja pystyin keskittyyn ja nauttimaan omasta suorituksesta. En olis voinut tehdä mitään paremmin - olkoonkin, että aina on parannettavan varaa mm. pakin yms. kontrollissa - mutta olen tyytyväinen omaan suoritukseen.

kuvat: bodylehti
Pistekortit tuomareilta julkastiin juuri ja ilokseni huomasin, ettei se kärki (lukuunottamatta huikeaa Sherkoa) ollutkaan niin kaukana. Sherko oli aivan ylivoimainen niinkun sen kuvistakin jo huomaa, mahtava kunto ja mahtava tyyppi! Sijat 2. ja 3. olivat tasapisteissä ja mä hävisin heille yhden pisteen. Uskon että sijat 2. ja 3. meni mun edelle, koska Joonas Palmgren ja James Nikander ovat molemmat hyviä esiintyjiä, tasavahvoja joka puolelta, en itse ainakaan kuvista löydä heiltä kummempia heikkouksia, molemmat oli todella kireessä ja hienossa kunnossa, omaavat hienon rakenteen ja ovat varustettu hyvällä määrällä lihasta - pyöreetä sellaista.

Mulla on selkeitä vahvuuksia, mutta myös erittäin selkeitä heikkouksia jotka pomppaa silmään. Tän uskon ratkoneen pisteen eron Joonaksen ja Jamesin hyväksi. Heikkouksia ei tällä tasolla saisi enään olla, mulla ihan selkeästi hyppää silmiin kuikelomainen yläkroppa. Tarvin rajusti lisää paksuutta/lihasta rintaan, olkapäihin ja käsiin. Onnekseni nää heikkoudet on kuitenkin sellasia, että pystyn kehittämään niitä melkosesti hajottamatta kuitenkaan vahvuuksiani.

Mun mielestä meidän koko sarja kuvien perusteella näyttäisi olleen melkosen kova! Kaikki kunnia top3:lle ja rajussa kunnossa tuntui kaikki muutkin kyllä olevan ja mikäs sen hienompaa kun taistella montaa kovaa kilpailijaa vastaan. Kisoista jäi kaikin puolin erittäin hyvä fiilis, oon todella motivoitunut lähtemään uudelle offille ja käymään näiden heikkouksien kimppuun.

Sanotaanko näin, että hyvä startti Men's Physique "uralle". Jyväskylän karsintojen voitto sekä SM4. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, lisää tulevaisuuden suunnitelmia availen sitten jokusen viikon sisällä, kun saadaan Jarin kanssa hommat lyötyä lukkoon.

(c) Tomi Rehell / Joni Turunen
Kilpailujen jälkeen jäin messuille töihin NOCCOn ständille. Johanna Hermans oli järkännyt ja koonnut meille älyttömän hienon osaston ja oli hieno huomata kuinka paljon ihmisiä kävi maistelemassa, ostelemassa ja juttelemassa! Myytiin lauantain aikana jo kaikki lavat päärynä -makua sekä punaset marjat -makua loppuun. Onneksi sunnuntaille oli vielä kofeiinitonta mansikka/raparperi -makua jäljellä lavoittain sekä kahta em. kofeiinillista makua yksittäisinä tölkkeinä jäljellä. :)

Kille Kujala jako nimmareita ja otti ihmisten kanssa kuvia, sairaan siistiä oli nähdä kuinka paljon Killellä on ihan oikeita faneja, juttua ja ihmisiä riitti ihan jonoksi asti!

Paikalla oli myös iso joukko NOCCOn urheilijoita ulkomailta, mahtavaa porukkaa! 
Selfietä Tina Valaker Brotken kanssa. Tina kisas lauantaina NWFC bikinissä sijoittuen 5. Gongrats!
Ständillä yleisöä viihdytti myös Zac Aynsley. 
Arvatkaa minkälainen fiilis tuli kun näin tämän? AIVAN ÄLYTTÖMÄN HIENOA, kiitos!! :)
Ehdin lauantaina hivenen kiertää messuilla ennen töihin menoa ja oli mahtava huomata kuinka paljon nää messut kasvaa vuosi vuodelta. Ja kuinka paljon enemmän yritykset panostaa osastoihinsa vuosi vuodelta, rupee oleen ihan amerikan meininkiä!! Hyvin järjestetyt messut kyllä kaikin puolin, jos ette tänä vuonna ollut paikalle niin laittakaahan hyvissä ajoin kalenteriin ens vuoden messut ja tulkaa, on kokemisen arvoinen tapahtuma! 

Kaikin puolin varsin hieno päätös tälle matkalle. Paljon on tapahtunut ja paljon uusia hienoja juttuja on tulossa. Haluan kiittää tässä teitä kaikkia tukijoita, myös niitä yksittäisten sanojen antaneita ihmisiä. Hieno huomata kuinka paljon ihmisiä elää tälläisen yhden matkan takana hengessä mukana!

Iso kiitos kuuluu tietenkin valmentajalleni Jari Mentulalle. Hänen kanssaan on nyt kuljettu jo yli 5 vuotta ja samalla tiellä jatketaan! On kunnia kuulua Team Fitfarmiin!

Kaikista tärkein tukija tässä hommassa on ollut perhe, avovaimo Maiju ja myös hänen poika. He ovat omalla sitoutumisellaan tähän touhuun mahdollistanut melkein vuoden dieettaamisen. Vaikka perhe onkin ollut mulle aina se ykkösjuttu ja tärkeintä elämässä, niin väkisinkin kisatouhut välillä vie ajatuksia arjen keskeltä muualle. ...Tärkein maailmassa mahtuu kahden käsivarren väliin...

Kiitos myös omille sekä Maijun vanhemmille, tsemppaukset ja sanat merkkaavat enemmän kuin helposti ymmärtääkään! Kiitos myös kaikille ystäville, kavereille ja tutuille ja tuntemattomille. Mahtavaa oli jutella ja tutustua uusiin ihmisiin messuilla! :)

Matkaa on tukenut sponsorini Trec Nutrition ja Fitness Authority, kiitos heille ravintopuolen kunnossa pitämisestä! Kiitos myös Ulla-Riitta Koskinen ja Prime Hair and Beauty Design jälleen mahtavasta kisatukasta!

Päätän tämän projektin tähän, nyt haalitaan ajatukset kasaan, lyödään tulevaisuuden suunnitelmat lukkoon ja ruvetaan tekemään töitä!

Kiitos ihan kaikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti