perjantai 11. syyskuuta 2015

Viikko aikaa lyllertää kisalavalle!

Morjens!

Kisaviikko lähenee lähestymistään taas. Tuntuu melkosta kyytiä nää viikot ja päivät menevän. Tällä hetkellä taitaa 8 päivää olla kisoihin jäljellä. Päivät ei sinänsä tunnu tällä hetkellä mitenkään älyttömän raskailta, teen muutaman päivän viikossa koululla töitä ja muina päivinä suunnittelen ja rakennan kurssiemme sisältöä kotoa käsin. Lisäksi meidän valmennettavien määrä on lisääntynyt tasaseen tahtiin, joten tapaamisia ja ohjelmia tulee päivisin suunniteltua. Fyysisesti siis ei kuitenkaan kovin raskaita päiviä enään, verrattuna teollisuusasentajan työhön ainakaan.

Aamulenkkimatskua!
Päivärytmin oon pitänyt nyt samana kuitenkin koko ajan. Herään klo 6 aamulenkille ja siitä sitten syömisien ja joko etätöiden tai normaalin työpäivän saattelemana illan reenin kimppuun ja ruokien valmistukseen. Aamulenkit rupee oleen kyllä melkosta lyllertämistä... Kotosalla töitä tehdessäni tietysti päiviä pikkusen helpottaa se, että pystyn nukkumaan päikkärit siihen aikaan kun siltä tuntuu. Tää helpottaa kyllä suuresti ja antaa potkua illan punttireeniin.

Viime viikon perjantaina kävin Tampereella WFC:llä reenaamassa ja näyttämässä kuntoa Jarille. Kondis rupee enteileen ihan hyvää, paino suunnilleen samoissa lukemissa kun keväällä näin lähellä kisoja. Joskin peilikuva myös aika samallainen, keskivartalo kylläkin on menny vielä vähän enemmän kasaan, liekö hirveellä määrällä keskivartaloreeniä tähän jotain merkitystä. :)

Posedown ennen reeniä..

Paino oli tänään aamulla 72.2 kg ja peilistä kattoo kyllä melkosen tyhjän näkönen kaveri takaisin. Viime sunnuntaina tehtiin samallainen, todella maltillinen, lataus kun edellisenäkin. Söin siis ihan muutamalla aterialla hiilaria niin, että n. 350g tuli täyteen. Mitään lihasten täyttymistähän ei tommosella määrällä saa aikaseks, mutta kivasti energiaa maanantaille sekä aineenvaihduntaa tuokin määrä potkasee itellä kyllä reippaasti liikkeelle ja se onkin itelle nyt tärkeintä - pidetään aineenvaihdunta mahdollisimman hyvin käynnissä aina lavalle (toivottavasti Lahteen) asti. Tällä taataan se että myös kondis menee eteenpäin aina viimesille päiville asti.

Maanantaista eteenpäin alotettiin sit tyhjentämään kondista entisestään, napattiin myös reeniä edeltävällä aterialla ollut puuroateria pois ja jäljelle jäi vaan prodet, Fitness Authorityn Wheytä syön siinä 20 g. Tulipa samaan syssyyn laskeskeltua kalorit ja muut makrot ruokavaliosta, reenipäivinä n. 1600 ja lepopäivinä 1400 luokkaa nyt. Hiilarit siinä 70 g kieppeillä reenipäivinä ja lepopäivän sitten n. 40 g. Aikaslailla matalissa lukemissa mennään siis, toisaalta en mä nyt juuri päivisin mitään kulutakkaan normaalin peruskulutuksen lisäks, paitsi tietysti reenien aikana.

Viimeistelyt kisoihin katotaan ja sovitaan paremmin vasta maanantaina kun poikkeen Jarin juttusilla. Todennäkösesti reenaan ihan normisti ainakin vielä tiistaina, ehkä keskiviikkona. Mut jää nähtäväksi, niistä sit enemmän maanantain treffien jälkeen! Tuun myös tekemään videoita, samaan malliin kun keväällä, keskiviikosta eteenpäin, jotta pääsette taas mukaan fiilikseen ja näkemään vähän lähempää mitä mä touhuilen näinä viimesinä päivinä ennen kisoja. Myöskin rekisteröinnistä yms yritetään nyt saada videota aikaseks. Pysykäähän siis kuulolla! :)

Kuvattiin Petrin kanssa Nokian Liikuntamaailmassa, lisää matskua tulossa ens viikolla :)


4 kommenttia:

 1. Hitto jätkä on kyllä paksussa kunnossa tuossa bannerissa! :D Paljon oli painoa siinä? Tsemppiä loppurutistukseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä melkosessa offikunnossa oltiin. :D Minkä sille voi kun tykkää syödä?? hahhah. Bannerikuvaus tais olla meillä siinä alkusyksystä viime vuonna, painoa oli reipas 90 kg.

   Ja kiitos!! :)

   Poista
 2. Ootte upeita!! Molemmat. Mut pakko kommentoida tänne myös tota Maijun kehitystä kun teki sen välidietin, ihan super KUUUUMA mimmi!! En pääse tosta installaatio yli missä Maiju poseeraa pari pv takaperin.. Mitkä muodot!! Oon ite nainen, ihan täys hetero mut Maiju on SUPER <3 Ja Jontulle hirveesti tsemppiä ens vkloppuun, kans ihan huikeen muutoksen tehnyt tässä lyhyen ajan sisällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi kauniista kohteliaisuudesta! Ja tietysti hyvä valaistus, asento ja pumppikin vaikuttaa kuvaan aika lailla. ;) Ja Joonas kiittää tsempeistä :)))

   Poista