maanantai 28. syyskuuta 2015

Fiiliksiä 11 päivää ennen SM-kisoja!

Jou!!

Nyt kun pöly alkaa laantumaan Jyväskylän kisavoiton jälkeen ja rutiineihin on palattu, niin raapustellaan vähän fiiliksiä ylös. Rutiineihin tuli toki palattua heti kisaviikonlopun mässäilyjen jälkeen, niinkun lupasinkin.

My biggest support!
Lupasin myös pari muuta juttua;
- tekisin töitä entistä enemmän SM-kisoissa menestymisen eteen
- tekisin tarvittavat toimenpiteet, jotta kuntoa saataisiin napsun verran kireämmäksi

Oonkin nyt kovassa vauhdissa lunastamassa näitä lupauksia. Se, menestynkö SM-kisoissa jää tuomareiden päätettäväksi, mutta teen töitä sen eteen niin kovalla motivaatiolla nyt, että voisin väittää ettei mulla ole koskaan ennen kisoja ollut näin kova intensiteetti ja focus siihen mitä mä teen. Esiintymistä ja poseerauksia hiotaan. Myös kondista hiotaan salilla, aamulenkeillä, lihashuollolla ja tottakai ruokavaliolla.

Ruokavaliosta napsastiin hiilarit pois, nyt on viikon verran menty siinä ketoosin rajamailla. Uskoisin, että siellä ollaan aika hyvinkin. Ainoat hiilarit mitä päivän aikana syön tulee käytännössä vihanneksista ja heraproteiinista. Päivän aikana hiilarimäärä jää siis todella vähäiseksi. Kaloritkaan ei päätä huimaa enään tietenkään. Näin vähillä hiilareilla kondis vetää nesteiseksi ja se neste löytyy tosta lihaksen ja ihon välistä, mutta ei anneta sen häiritä. ..Se saadaan kyllä imastua siittä. :)

Tämän hetkistä iltapalaa! Kilo suolaa niin on mahtava!
Tämän muutoksen myötä ukko on kyllä tiivistynyt tosi hyvin, väittäisin etten ole koskaan ollut näin kireässä kunnossa. Painoakaan mulla ei oo kyllä yhtään mitään enään, en edes viiti mainita.. Mutta mitäpä sillä on väliä? Ei mitään. Jengi liikaa tuijottaa vaakaa, nyt mennään esiintymään ja viedään kireä, viimeistelty ja kisalatauksen avulla paineistettu ukko lavalle hymyn kera!


Töissä olen normaalisti tämän viikon vielä kokonaan, myöskin koulussa torstai-illan, perjantai-illan ja lauantaipäivän. Ens viikolla jään lomalle näillä näkymin keskiviikkona. Maanantaina treffaamme taas Jarin kanssa ja katsotaan viimeistelysuunnitelma kuntoon. Hyvinkin voisin sanoa, että tullaan meneen suht samalla viimeistelyllä kun Jyväskylään, hieman todennäkösesti ladataan enemmän. Aion myöskin reenata taas maanantaina ja tiistaina ihan normaalisti ja keskiviikkona Maiju tekee viimeistelyhieronnan, jotta saadaan hyvin nesteet liikkeelle.

Tämän hetken fiiliksiä kuvaa hyvin pitkälti paineettomuus ja väsymys, mutta kuitenkin hirvittävä motivaatio, keskittyminen ja tahto harjoitella ja mennä eteenpäin.

Kevään ja Jyväskylän kisojen viimeistelyvideoni (löytyy youtubesta) ovat saaneet hyvän vastaanoton, mutta annankin pallon nyt teille, haluatteko SM-kisoja edeltävistä ja jälkeisistä fiiliksistä samaan tyyliin matskua videon muodossa? 

4 kommenttia:

 1. Videoita kehiin! Komeeta Joonasta on kiva katella! <3 <3 Ja tällee ihan uutena lajin harrastajana kiva nähä mitä viimeistelyviikot pitää sisällään! TSEMPPII JONTTU!!!

  VastaaPoista
 2. Joo videoo kiitos!! :) Tosi mielenkiintoista on ollut seurata matkaasi blogin ja Instagramin kautta (hihkaisin ääneen kun luin sinun voittaneen Jyväskylän karsinnat, ansaitusti)! Lajin vaihto kannatti :)

  Myös Maiju on inspiraatio ja pariskuntana ootte jotenkin niin ihanan oloisia :)

  Kaikkee hyvää molemmille - keep up the good work ja täällä kyllä kannustetaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Millo perustatte JoonasFANCLUB? XD Pikkasen o likat innoissaa!!! XD))) Mut joo videot on jees tosin iha heterol taval. B)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan! Laitetaan videota tuleen ens viikolta!

  VastaaPoista