tiistai 18. elokuuta 2015

Uusia työkuvioita, välidieetin kuulumisia ja tämänhetkistä kuntokuvaa..

Heipä hei.

Hengissä ollaan vaikka taas postausväli on venynyt. Tällä kertaa syytän opinnäytetyötäni jonka palautuspäivä uhkaavasti lähenee. :D
Kuitenkin nyt lepoviikolla päätin ryhdistäytyä ja raapustella muutaman ajatuksen tänne bloginkin puolelle.

Tosiaan aika on kulunut pääasiassa opparin parissa ja toki myös töitä tehdessä. Siitäpä saankin mainion aasinsillan siihen, että voisin kertoa hieman uusista työkuvioistani! Eli kesällä sain kunnian liittyä Fysio ProFarmin fysioterapian-, osteopatian- ja lihashuoltopalveluiden rautaisten ammattilaisten joukkoon. 


"Fysio Profarm on Tamperelainen terveys- ja liikunta-alan palveluja tarjoava yritys. Yrityksemme palveluntarjoajien ammattitaito keskittyy pitkälti urheilijoiden sekä työikäisten fysioterapia-, osteopatia- ja hierontapalvelujen tuottamiseen. Toimintaideanamme on pyrkiä vastaamaan nykyajan palvelukysyntään sekä lisääntyneeseen liikuntatarpeeseen erityisesti kuntosali-ideologiaa hyödyntäen – samalla kuitenkin myös perinteistä fysioterapiaa, osteopatiaa sekä hierontaa hoitomuotona hyödyntäen."
Pidän vastaanottoa Hallituskadun WFC:llä pääasiassa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Yhteystiedot Fysio ProFarmin nettisivuilla. 
Toistaiseksi työskentelen vielä koulutetun hierojan / urheiluhierojan nimikkeellä, mutta valmistumisen jälkeen ensi vuonna myös fysioterapeuttina. Mikäli Fysio ProFarm ei ole tuttu, yritykseen pääset tutusumaan tästä

Muutaman aamun takaista kuntokuvaa.

Töiden ja opiskelujen lisäksi olen diettaillut edelleen painoa hieman alemmas ja kuntoa siistimmäksi. Samalla olen mietiskellyt omissa oloissani seuraavaa kisaamis-ajankohtaakin. 
Pakko tosin tunnustaa että en vieläkään yhtään osaa sanoa kilpailenko keväällä, syksyllä vai ensi vuonna laisinkaan. Tarkoitus olisi nähdä valmentajaa ensi viikolla ja lyödä joitakin suunnitelmia lukkoon asian tiimoilta. Jotenkin tässä oma silmä on täysin sokeutunut mahdolliselle kehitykselle ja omalle fysiikalle. 


Kehitystä, kiristymistä vai vaan hyvä asento ja valotus?

Onneksi on ammattitaitoinen valmentaja, joka osaa ja pystyy sanomaan puolestani että milloin olisi järkevää kilpailla. 
Mielestäni samaa fysiikkaa sinne on aivan turha mennä näyttämään ja mielummin annan vaikka vielä vuoden kehitykselle kuin menen liian pian kisaamaan vain sen kisaamisen vuoksi. Muuten välidieetti on sujunut mielestäni melko hyvin. Paino on alimmillaan ollut 61,7kg eli vajaa kaksi kiloa olisi vielä tavoitepainoon karistettavaa. Viimeksi kun muutin ruokavaliotani, otin itselleni aiemmalla dieetillä hyväksi havaitun kalorinvaihtelun käyttöön ja nyt syön 3+1 eli kolme miinuspäivää ja yksi plussa. Plussapäivällä ruokaa on oikein hyvin, hiilaria melkein 300g ja kalorit jossakin 2600kcal maissa treenijuomineen. Miinuksilla on sitten reilusti vähemmän, rasvaa hieman enemmän ja hiilihydraatit on ajoitettu pääasiassa treenin ympärille. 

Hiilariton aamupala :)

Täytyy sanoa että olen jopa hieman ihastunut tähän hiilarittomaan aamupalaan, koska vireystila on ehdottomasti parempi ilman sitä aamun väsyttävää hiilaripommi-puuroannosta. Harkitsen jopa muuttavani jossakin vaiheessa kaikki hiilihydraattini iltapainottesemmiksi myös dieetin päätyttyä. 

Siitä tämä välidieettaaminen on kyllä fiksua puuhaa, että on mahdollisuus kaikessa rauhassa ilman painetta kisa-ajankohdasta kokeilla erilaisia ruokavaliomalleja ja -tyylejä ja sieltä sitten poimia itselle ne toimivimmat jutut tulevia dieettejä varten. Samalla oppii todella paljon omasta kropasta ja sen toiminnasta. 

Siinäpä niitä kuulumisia tältä erää! Ja kiitos kaunis sille ihanalle kommentoijalle joka kyseli minun päivitysteni perään! <3 Hurjan kiva kuulla että minunkin jorinoitani on jonkun mielestä kiva lukea. :)

Kivaa ja energistä viikkoa kaikille! 

-Maiju


8 kommenttia:

 1. Joonas sais kyl aika paljon paremmanki naisen. Vaikuttaa tosi ihanalle ja aidolle tyypille!

  VastaaPoista
 2. Ensiksi, kiitos muhun kohdistuneesta kommentista, mutta toivoisin kuitenkin että pitäisit tämän kaltaiset mölyt sisälläsi. Tuskin tunnet meistä kumpaakaan.

  Toiseksi, Maijun löytäminen on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut. Maiju on just kaikkea sitä mitä mä olen toivonut ja mistä mä olen unelmoinut. Maiju on mulle kaikki kaikessa ja häntä parempaa naista mulle ei tässä maailmassa ole.

  ps. toivottavasti vastasin kysymykseesi.

  VastaaPoista
 3. Maiju on paras <3 Niin ihana ja aito ja huippua että kirjottelit taas! T. Se kuka aiemmin kyseli sun kirjoitusten perään :) Pitäneepi katsoa jos ehtis Maijun hierontaan loppuvuodesta.. Ja tolle edelliselle kommentoijalle plus kaikille muille keillä ei oo ku negatiivista sanottavaa niin MIKSI??? En usko että Maiju on ketään noin pahasti loukannut että tarvii aina huudella typeryyksiä ja turhuuksia. Ootte täydellinen pariskunta, just omanlainen, ei tyrkky eikä turhamainen, vaan toisilleen ja omalle jutulleen omistautuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrä kiitos kauniista sanoista! <3 Ja tottakai, aikaa sitten vain varailemaan. :)

   Poista
 4. Pakko vaan kommentoida että olipa typerä kommentti taas vaihteeks joltain anolta.. Tsemppiä parisuhdebodaajille, bodypeukku :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun kirjottelit taas! Mihin hintaan teette ohjelmia? Haluaisin kans tollasen kiristelyohjelman ku näyttää niin hyvältä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että joku näitä minunkin kirjoituksia jaksaa lueskella! :) Kivampi sitten taas uudemmankin kerran ryhdistäytyä ja kirjoitella kun tietää että joku näitä haluaa lukeakin. Ja laita meille sähköpostia osoitteeseen teambalancedbody(at)gmail.com niin lähetän sulle meidän hinnaston ja vähäsen infoa eri vaihtoehdoista. :)

   Poista