tiistai 14. heinäkuuta 2015

Viime viikon kuulumisia ja selkätreenivideo hyvässä seurassa.

Yli viikon jatkuneen sairastelun jälkeen viime viikolla pääsin vihdoin takaisin treenirutiineihin käsiksi ja kyllä ne treenit sitten maistuivatkin hyvälle tauon jälkeen! Erityisesti siksi, koska sain muutamanakin päivänä nauttia aivan mahtavasta treeniseurasta. Torstaina treenasin hyvän ystäväni, kauniin bikini kilpailija Linda Elon kanssa jalat Tampereen WFC:llä, ja itseasiassa hänen kanssaanhan me teimmekin melkein jokaisen treenin yhdessä vuonna 2013 kun valmistauduimme molemmat ensimmäisiin bikini fitness-kilpailuihimme. Harmikseni Linda muutti Ouluun joksikin aikaa, mutta on viimein palannut takaisin Tampereelle.  Sittemminhän oma lajini vaihtui body fitneksen puolelle, mutta eipä se ollut treenityylillisesti ongelma, sillä sirosta ulkomuodostaan huolimatta Linda on yllättävänkin vahva ja treenaa tosissaan. Ainakin minun jalkani ovat edelleen kipeät treenistämme, heh.


Mielestäni saimme melko toimivan kokonaisuuden kasaan, kannattaa kokeilla:

Smith kyykky leveä 3 x 6-8
GHR kuminauhoilla  3 x MAX
Hack kyykky superslow alasmeno ja räjähtävästi ylös 3 x 6-8
Sissy kyykky 3 x MAX
Supersarja 2 x 15-20
-Ojennus istuen
-Koukistus istuen 
Pohkeet donkey 3 x 8-12

Perjantaina meille tulikin vieraita Vaasasta saakka kun bodypariskunta Jessica Silfvernagel ja Juuso Jokinen ajelivat Nokialle. Ohjelmassa oli mitäpä muutakaan kuin treeniä ja syömistä. :)
Tällä kertaa treenasimme kotisalillamme Nokian Liikuntamaailmassa pojat keskenään ja Jessican kanssa saimme selkätreeniimme vielä bikinivahvistukseksi upean Johanna Hermansin. Treeni oli Jessican käsialaa ja tavoitteena olikin tehdä mahdollisimman puhtaita toistoja hyvällä tekniikalla ja luonnollisesti mahdollisimman suurella vastuksella. Erittäin hyvää vaihtelua ainakin minulle, joka herkästi revin vähän liikaakin. :)

Hikiset tytöt treenin jälkeen. :)


Pitemmittä puheitta olkaat hyvät:


Kiitos vielä molemmille tytöille, oli älyttömän mukavaa treenata sekä Jessican että Johannan kanssa!


Omissa kuvaustaidoissa on vielä hiomista, mutta täytyy myöntää että vähän jopa innostuin näistä treenien kuvaamisesta. Monesti olen hylännyt ajatuksen koska olen ajatellut sen vaikuttavan treenin intensiteettiin tai muuten häiritsevän, mutta mielestäni ainakin tällä kokoonpanolla kuvaus että treeni sujui hyvin. :)

Loppuun haluan vielä kertoa ylpeänä uudesta yhteistyökumppanistani, NOCCOsta. NOCCO tulee sanoista No Carbs Company ja nimensä mukaisesti tuotteet eivät sisällä hiilihydraatteja. NOCCO on ruotsalainen yritys, joka kehittää ja markkinoi terveysvaikutteisia virvoitusjuomia hyvinvoinnin ja treenaamisen tueksi. Kaikki NOCCO-juomat ovat hiilihapollisia ja sokerittomia (Nocco.fi) Lisää NOCCOsta ja tuotteista voit lukea TÄÄLTÄ.

Itse maistoin NOCCOn tuotteita ensimmäisen kerran Arnold Classicissa Columbuksessa viime kevät talvena ja olin heti aivan myyty, enkä millään olisi malttanut odottaa tuotteiden rantautumista Suomeen. Mutta onneksi odotus viimein palkittiin ja nyt näitä sallittuja herkkujuomia saakin jo Verkkokaupan lisäksi ainakin Tampereen WFC:ltä, Mayor's Gymiltä Helsingistä sekä Voimalaitokselta että Vaasan Vasa Sports Clubilta. Parhaiten NOCCOn myyntipaikoista pysyt kärryillä tykkäämällä NOCCO Finlandin Facebook-sivusta.

Aamupalaa kera NOCCON.


Siinäpä ne kuulumiset tältä erää. Laitelkaahan kommenttia/viestiä postaustoiveista! Mukavaa tiistaipäivää! :)

Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti