keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

#JKLhereIcome E1 - Rinta, olkapäät, pohkeet Juuso Jokisen kanssa ja dieettikuulumisia!

Terppa!

Se on kolmisen viikkoa takana dieettiä, joka alko aika rajusti, ilman aerobisia tosin, mut painettiin sit vastaavasti töissä 12h työpäivää viikonloppuineen pari viikkoa. Paino junnaili paikallaan ja varsinkin jalat keräs hulluna nestettä. Yöunetkin jäi pitkinä päivinä siihen 5-6 tunnin väliin, johtuen osakseen myös omista "tärkeistä" rutiineista - rentoudun päivien jälkeen meidän sohvan kulmapaikalla kattomalla telkkaria / rauhoittumalla Maijun kanssa.. Jotenkin en pysty tai edes halua mennä nukkuun suoraan kauhean tohinan keskeltä - vaikka aikalailla aina väsyttääkin. Typeriä tapoja tai ei - tällänen rauhoittumishetki on yks mun päivän kohokohdista.

Nyt kun työpäivät on normalisoituneet ja oon päässyt aikasemmin rauhoittumaan ja nukkumaan niin kondis on ottanu harppauksen eteenpäin - mikä toki oli ihan odotettavissakin. Vaakakin näytti aamulla 77.3 kg eli hyvin tulee alaspäin.

iltakondista viikonlopulta
ps. jos jollain on hyviä vinkkejä mistä kannattais ostaa mageet shortsit lavalle niin vinkatkaa vapaasti!

Kiristeltiin ruokavaliota kolmannelle viikolle vähän. Tai oikeastaan aika reippaastikkin mut lähinnä lepopäiviltä. Nyt menee siis n. 300g/pv hiilaria reenipäivänä ja alle 200g. lepopäivänä. En reenaa kun neljänä päivänä viikossa nyt niin lepopäiviä tulee aika reippaasti. Nyt kun työpäivät normalisoitu ainakin toistaseks niin tarkotus ois lisätä viides reeni pikapuoliin ja myös aerobisia sit jossain kohtia.. Antaapi Jarin tehdä päätökset niistä, tavattiin viikonloppuna ja sovittiin että tämä neljäs viikko mennään vielä näillä vanhoilla kuvioilla.

Saatiin Maijun kanssa perjantaina nauttia hyvästä seurasta niin täällä kotona kuin salillakin, kun Juuso Jokinen avovaimonsa Jessica Silfvernagelin kanssa tulivat meille viettään aikaa. Likat reenas keskenään ja itseasiassa siitä on video nähtävillä --> KLIK.

Tätä pariskuntaa voitte seurata tiuhemmin --> Meathead Lifestyle

Me painettiin sit Juuson kanssa rintaa ja olkapäätä sekä pohkeita loppuun. Ensimmäinen reeni tän körmyn kanssa ja oli todella hieno huomata kuinka hyvin saatiin reeni kulkemaan.  Tässä videota!Lopusta jäi viparit sivulle ja pohjereeni kokonaan kuvaamatta. Pohkeet tehtiin pohjeprässissä 4 sarjan voimin. Vakio painolla, 10 toistoa -> 20s. raju venytys -> 20 toistoa kehonpainolla seisten. Tosiaan vaan neljä naurettavan kuulosta settiä aikalailla ilman taukoja ja mulla oli pohkeet vielä eilenkin kosketusarat. Juuso toi mukanaan Ronnie Niemeltä saadut vinkit pohjereeneihin ja meni kyllä niin törkeesti perille että jää varmasti reeniohjelmaan tämän kaltaset vinkit! Ronnien project texas part 1 on ulkona ja voitte tsekata sen TÄSTÄ ja seurata hänen matkaa kohti lavoja!

Hetki sitten tulikin mukava viesti postista kun lähetys sponsorilta oli saapunut.. Tällä kertaa tuli taas kerran mun luottorohee ja lisäks FA:n wheytä, joka on helposti parhaimman makusta prodee mitä on tullut maistettua. Toffee Caramel makuna tässä pöntössä.


Vähän reilumpi - eli kilon - pönttö BCAA:ta myös, sitäkin menee reippaasti. Tulee syötyä reenin ympärillä useamman kymmentä grammaa. Patukoita jos mietitte, niin ei oo meikäläisen dieettiravintoa :D

Tälläsiä tunnelmia täällä dieettiviikolta nro 4. Lisäilen kuvia instagramiin @joonaslepp ja #JKLhereIcome joten voitte myös sieltä seurata matkaa kohti physique debyyttiä. :)

Aurinkoista viikkoa kaikille! (ei tosin suomessa..)
Joo, tää kuva on napattu sillon ku täällä oli vielä kesä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti