keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Dieetti pyörähti käyntiin, 13 weeks out :)

Moi, totta tosiaan, kolme päivää tässä taas dieetattu ja paino senkus nousee.. :D Okei, hommaan varmaan vaikuttaa moni asia ja päällimmäisenä 10g suolan lisäys päivää kohden ja viime viikon levon jälkeiset kovat reenit ma ja ti. No, selittelyt sikseen ja pökköä pesään!

Posereeniä!
Alotuspaino tälle lyhyehkölle dieetille oli siis aikalailla 80 kiloa. Jarin kanssa päätettiin laittaa poltto käyntiin heti mahdollisimman hyvin, tekemättä kuitenkaan yhtään aamulenkkiä. Aikaisemmilla dieeteillä ollaan aina heti otettu lenkit mukaan, mutta mulla on töissä 10-12h päiviä seuraavat 2 viikkoa (ml. viikonloppu), joten nähtiin järkevämmäks antaa kulutuksen nyt aluks tulla siellä duunissa ja katotaan niitä lenkkejä sit ku alkaa taas normipituiset työpäivät.

Ruokavalioon tehtiin kuitenkin muutosta;
Kevään kisan jälkeen päätin tehdä ite itelleni ruokavaliot reversedieettaamista varten noudattamalla kuitenkin Jarin antamia ohjeita. Isoin muutos kevään dieettiruokavalioon olikin yhden aterian lisääminen päivää kohti. Tällä tavalla sain nostettua ateriamäärän 7x + palkkari / pv. Isoin ja ainoa oikea syy - sain ateriavälit pienemmiksi, mullakun on hirvee nälkä koko ajan.

Tulevaa dieetin aloitusta suunnitellessa sovittiin Jarin kanssa että mennään tällä samalla rungolla ainakin dieetin ensimmäiset viikot. Toki tarvi raapasta ruokaa vähän pois, jotta saatais oikeesti ne vauvaläskit palamaan. Poistettiin sit 100 g hiilaria, jäljelle niitä jäi n. 300 g ja kcalsuja n. 3000.

Ateria, jonka lisäsin, laitoin aamupalan ja lounaan väliin. Halusin siihen yhden välipalan, ettei väli venyis niin pitkäksi. Tälläisen aterian ei tarvi olla kummonen, lisäsin siihen 30 g alla näkyvää proteiinia ja jo menneen lyhyen offin aikana söin siinä banaania lisäksi. Nyt dieetille siitä häippäs banaani, mutta prode jäi.. :) Tämä mahtavan makuinen prode on nyt 40% alennuksessa! (klikkaa kuvasta Trec Nutritionin sivuille.)

Luottoprode..!
Oli aika ristiriitaset fiilikset aloittaa dieetti, kun just ehti tottua vähän parempaan syömiseen. Nyt muutaman päivän jälkeen on kuitenkin huikea fiilis ja suunta tuntuu oikealta. Kroppa voi hyvin ja poseeraukset tuntuu luonnollisilta. Näillä mennään, koitan saada teille reenivideota aikaseks tältä tai ens viikolta! Moido!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti