sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Selkätreeniä videolla ja hiljaiseloa. / Back workout video.

En tiedä miten tämä kirjoittelu tuntuu taas niin haastavalle. Tai että kun ei ole mitään suuria uutisia tai jänniä juttuja kerrottavana niin helposti sitten jää kirjoittelut taka-alalle kokonaan. Tosin on tässä kiirettäkin pitänyt, kun teen nyt kesälomalla yhtä rästiin jäänyttä työharjoittelua omien töiden ja opinnäytetyön ohella. Ja kirjoittelin minä jutun uusimpaan FitBodyynkin. Taitaapi löytyäkin pian jo lehtipisteistä. 

(c) Petri Mast

Mutta muuten treenit kulkevat kivasti, edelleen viisi tai kuusi treeniä viikossa ja muutama hassu lenkki fiiliksen mukaan. Vähän lenkitkin kyllä jääneet kun harjoittelua varten herätykset joka tapauksessa 05, niin ei kamalasti huvita heräillä vapaaehtoisille lenkeille 04. Treeneissä edelleen olen hakenut vaihtelevin viikoin voimaa kovilla, lyhyillä sarjolla ja sitten volyymiä ja oikein tarkkaa suoritustekniikkaa. Voimaa on ainakin tuntunut tulevan hyvin lisää, toivottavasti lihastakin. :)


Poseeraushölmöilyä toissapäivältä. :) / Posing fun from few days back ;)

Aika paljon ollaan taas treenattu Joonaksen kanssa yhdessä ja kuvailtiin eilen selkätreeniä, jonka löytyneekin tuosta tekstin alta. Jostain syystä jalkatreenejä olen tykännyt tehdä yksin, mitä nyt kyykkyjen ym varmistajaksi hakenut Joonasta kun on omalta treeniltään ehtinyt.  Itseasiassa ensi viikolla olisi tarkoitus treenailla mahdollisuuksien mukaan kaikki treenit yhdessä ja kuvailla siitäkin jonkinlaista koostetta.


Muutama viikko ollaan vielä yhdessä offillakin ennen Joonaksen syksyn dieetin alkua ja Men's Physique debyyttiä. Tullut tässä viikonloppuisin sitten vähän höllättyä ruokavaliosta sen vuoksi ja se on mielestäni alkanut näkymään, että kohta onkin sitten hyvä jatkaa sitä tiukempaa linjaa dieetin alkaessa. :)

Itse olen sitä mieltä että lajinvaihdos on oikein hyvä idea ihan pelkästään jo Joonaksen hienon rakenteen ja sen lajiin sopivuuden vuoksi. Jyväskylässä sitten nähdään mitä ovat tuomarit mieltä! :) Todella mukavaa ja vähäsen jännääkin päästä taas vähän puuhaamaan kisajuttuja, vaikkakin huoltajan roolissa. Alkaa kait sitä olemaan vähän sitä omaakin kisakuumetta ilmassa vaikka aikaa tässä offilla vielä onkin vaikka muille jakaa.

Mutta nautitaan nyt ensin tästä ajasta, tulee näitä leppoisia offiaikojakin vielä ikävä. 

Lopuksi pyytäisin vielä pientä palvelusta teiltä, ihanat lukijat. 

Olemme mukana #c4actuscrew-kisassa, jossa joku meistä kuskeista voittaa auton itselleen vuodeksi. 

Joten olethan ihana ja käy antamassa äänesi meille osoitteessa http://rakasturanskalaiseen.fi/c4cactuscrew.html ja olemme todella kiitollisia!


Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

---

Hi guys! So it has been a while since last post, again! But it's just really difficult to find anything to write about when nothing happens haha. Just basic training, eating, sleeping and school stuff. Oh, and I wrote a column to the newest FitBody magazine, should be available at the stores already!

Few days back we did a back workout together with Joonas and we filmed it so you'll find the video above. :) 

Our workout included:
Lat pull down 3 x 8-12
Narrow pull down 4 x 8-12
Motor saw (one sided) 3 x 10 / side
Vertical pull up 4 x 8
Supported t-row 3 x 10

So really basic movements for change, but I think it really went where it was suppose to. :)

Have a nice Sunday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti