maanantai 11. toukokuuta 2015

Offseasonin 1.reenivideo ja fiiliksiä!

Tervehys!

Offseasoni alkanut rullaan ihan mukavasti täällä. Reenejä kovenneltu aikalailla, kerron niistä ja ruokavaliosta videolla lisää;Eilen vietettiin äitienpäivää, myös täälä meillä kotona. Kokkailtiin poitsun kanssa Maijulle kroisantteja, käärin niitä eka vähä väärinpäin, oli nuo lidlin valmistaikina kroisantit liian vaikeita tulevalle insinöörille aluks näköjään. Hyviä ja rapeita niistä kuitenki tuli :D Maiju joutu siis pieneen pakkocheattiin tänään kun ei kehannu olla syömättä meidän laittamia patonkeja ja muita aamupalaherkkuja!

Eilen siis latailin kroppaan hiilaria ja tänään arjen alkaessa taas ruokavalioon kiinni. Yritän pitää painon nyt toistaseks siinä 78kg kieppeillä, reversedieettaamalla.. Videolta selviää kalsut ja makrot. :)

On muuten hieno reenata pitkästä aikaa kun voimaa tuntuu löytyvän, sarjapainot nousee, ihan suht ok paine kropassa ja mihkään ei satu eikä kolota!!

Pitempiä fiilistelemättä, tsekatkaa tän offseasonin ensimmäinen video, jolla on jutustelua ja käsireeniä. Treffaan Jarin tällä viikolla ja sen jälkeen on tulevaisuuden suunnitelmat lyöty lukkoon.

Hyvää alkanutta viikkoa, palataan!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti