lauantai 16. toukokuuta 2015

Matka jatkuu - mihin ja millon?? Päätökset tehty, tavoitteet asetettu!!

Hellou!!

Mistäs alottas.. Otsikosta? mm...

Okei, meikäläinen virallistaa tän nyt sitten;
- Istahettiin Jarin kanssa alas viime torstaina ja tehtiin päätöksiä - erilaisia sellaisia, joista isoin on se, että meitsi kisaa tänä syksynä sittenkin. En mä vissiin niin kamala keväällä ollukkaan, ku Maiju anto siunauksen meiän suunnitelmalle! :D

Homma lähtee käyntiin niin, että aletaan nyt heti nostamaan hiilarimäärää tasaisesti, mahdollisimman paljon seuraavan viiden viikon ajan, mut kuitenkin niin että kroppa ottais sitä vastaan eikä kerryttäisi hirveesti vattan ympärille. Viidessä viikossa ei kuitenkaan ihmeitä saada tehtyä, niin turha pullauttaa kuntoa ihan täysin, kun se kerran vielä toistaseks on ihan jees. Toivon mukaan kroppa ehtisi edes hieman palautua tuosta viime dieetistä ja päästäisi taas rasvat irti kun aletaan dieetille.

Reenimäärät vähenee neljään kertaan viikossa, mutta reenityyli säilyy samana miten olen tähän asti kisojen jälkeen painanutkin. Tehdään siis aivan perusreeniä, mahdollisimman raskaasti ilman erikoistekniikoita. Haetaan sitä voimaa ja painetta koneeseen. Reenit rakentuu yhden raskaasti tehtävän pääliikkeen ympärille (esim. penkkipunnerrus, pystypunnerrus, kulmasoutu/räkkiveto tai kyykky/jalkaprässi) johon lisätään sitten jokunen eristävämpi liike - jotka kuitenkin väännetään aivan yhtä raskaasti. Tuun tekeen jokaisessa liikkeessä 5-8 toiston sarjaa failureen - myös eristävät yhden nivelen liikkeet tehdään tosiaan raskaasti yhtä lyhyinä sarjoina. Sarjamäärät tulee vaihteleen fiiliksestä riippuen, 2-4 sarjaa / liike kuitenkin suunnilleen.

Jos homma menee suunnitellusti, niin dieetti alotetaan juhannuksen jälkeen. Siitä tulee siis 12+1 (eli 12 + viimeistely) viikkoo pitkä kiristely näillä näkymin. Aion siis nousta lavalle Jyväskylän karsinnoissa.

No missä lajissa?

Mua on jo pidempään kiehtonut laji, jossa pärjätäkseen pitää antaa kaikkensa jokaisessa reenissä ja reenata monipuolisesti, pitää kehittää itseään, pitää olla lihaksikas, pitää olla urheilullisen näköinen, pitää omata hyvä rakenne, pitää osata esiintyä ja hallita poseeraukset - laji, jossa pärjätäkseen pitää tehdä töitä sitä kohti sydämestään, joka vuosi, joka kuukausi, joka päivä aina tunnista sekunteihin asti. Tässä lajissa reenataan, syödään, levätään ja eletään ihan yhtä lujaa kuin muissakin Fitness -lajeissa. Loppujen lopuksi siis mikään muu ei muutu paitsi poseeraukset. Tulen kisaamaan Jyväskylässä Men's Physiquessa -178cm sarjassa 19.9.2015.

Toisin ku ehkä monet luulee, mä en oo ollut "henkeen ja vereen" CBB -ukko - vaikka kehoa tykkäänkin rakentaa, pidän lihaksista ja haluan kasvaa isoksi. Tykkään reenata kovaa ja taistella kerta toisensa jälkeen itseäni ja vanhoja ennätyksiä vastaan. Haluan viedä itseni omien rajojeni yli jokaisessa reenissä, jotta pääsisin niihin tavoitteisiin joita itselleni asetan.

Näin ollen, nyt keskitytään vetämään kaasu pohjassa karsintoihin, kisataan ja sen jälkeen mietitään miten jatkossa - CBB vai Men's Physique.

1 päivä ennen Kultsaa..


..ja kokeillaan..

..ja sit harjotellaan!

Tätä matkaa JKL karsintoihin kuljetaan edelleen Jarin valmennettavana Fitfarmin tiimissä ja Trec Nutrition + Fitness Authorityn tukemana urheilijana! Matskua tulee kaikessa muodossa sekä tänne blogiin, facebookiin, instagramiin ja youtubeen. Pysykää siis matkassa mukana ja heitelkää kommenteilla! :)2 kommenttia:

 1. Hyvä ja varmasti kokeilun arvoinen päätös vaihtaa MP:hen!!! Sussa on paljon potentiaalia siihen, pääset nyt kunnolla esiintymään lavalla!

  Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää on pitkään harkittu päätös ja yritetään saada kaikki tän hetkinen potentiaali näkymään siellä lavalla. Kiitti, nämä kommentit tuo sitä tsemppiä aina hirveen määrän! :)

   Poista