maanantai 6. huhtikuuta 2015

Team Trec & FA tiimitapaaminen videon kera sekä kilpailua!

Terevee täältä sohvan pohjalta..! No ei, en oo kipee, mut pötköttelen.. niinku aina.. :D

Tää viikko onkin ollut tosi mielenkiintonen, tiistaina tosiaan oli noita lihashuoltojuttuja ja näin Jaria. Keskiviikko tankattiin, siitä piti tehdä teille videota, mut tekniikka petti tällä kertaa.. kröhöm.. Joka tapauksessa, kondis oli torstaina kovin vetinen vaikka suolankin määrää tiputettiin. Pakki veti hurjan jumiin keskiviikkona iltapäivällä, niin ei varmaan kovin hyvin tavarat imeytyny.. Energiaa tuo tankkausreissu kuitenkin anto hyvin loppuviikolle, joten jotain hyvää siinäkin.

Lauantaina suunnattiin nokka kohti Keravaa ja Team Trec & FA urheilijoiden tiimitapaamista. Nimenomaan sunnatTIIN eli siis voimme jo paljastaa, että myös Maiju on solminut yhteistyösopimuksen tiimin kanssa!! Päästään siis yhdessä tekeen matskua ja yhteistyötä tän huikean porukan kans. 

Oltiin puolisen tuntia myöhässä, mut päästiin turvallisesti perille. Tavattiin muu porukka Trecin & FA:n varastolla, paikalla oli mm. Marko Heikkinen, Marjo Krishi, "Trecin presidentti" Andrus Jürgenson ja markkinointipäällikkö Janne Nieminen. Oli erittäin mukava päästä tutustumaan näihin Trecin & FA:n takana oleviin ihmisiin ihan livenäkin, netissä kun ollaankin ehditty jo tovi keskustella. Lisäksi kasa urheilijoita oli ehtinyt ennen meitä mestoille ja oli mielenkiintoista tavata uusia ihmisiä fitneksen parista.

Jutusteltiin siinä muutama tovi toisistamme, Trecistä ja FA:sta ja kuultiin mm. uusista huikeista tuotteista joita on valikoimaan saapumassa! En malta odottaa, että pääsen näistä teille kertomaan lisää!

Videoo reissusta:

Jatkettiin päivää reenin parissa. Power Center Kerava tarjosi meille huikeat treenipuitteet. Aivan älyttömiä laitteita löytyi tältä erittäin kodikkaan tuntuiselta salilta. Mulla oli olkapää/käsi -reeni, joten pääasiassa näihin liittyviä laitteita käytin. Esiin nousi etenkin sivuolkapäille tarkoitettu "vipunostokone", jossa sai tehtyä juuri sellaisella liikeradalla kun itselle kävi. Puristus oli hyvin tasainen ja meni aivan sairaasti perille. Toinen vekotin joka itseni käänsi katon kautta ympäri oli yksi hauiskone (näätte tämän videolla). Liike oli hyvin paljon normaalin scotthauiskäännön tapainen, mutta koko kone liikkui käännön mukana ja toi järkyttävän kovan supistuksen. Tein vain jokusen sarjan ja silti on kirjotushetkellä hauikset niin kipeänä etten muista koska olis viimeks ollu..Loppuun vielä poseerattiin miesten kans Markon ohjeistuksella, yritettiin viime vuoden CBB pitkän sarjan SM voittajaa Jani Pernelliäkin saada heittämään offivaatteet nurkkaan, mutta ei onnistunu tällä kertaa. :D Oli hienoa saada vinkkejä Janilta ja Markolta poseerauksiin ja muutama hyvä vinkki jääkin varmasti näkymään omissa poseerauksissa! 

Mukava lisä reissuun oli päästä höpötteleen myös tulevan kilpakumppanini Purtilon Petrin kanssa! Jutusteltiin aika pitkästikkin kaikenlaisista asioista ja oli hieno huomata, kuinka hyvin tuli juttuun vaikka samalla lavalla vierekkäin kohta seisommekin. Mielestäni näin sen pitää ollakin. Kilpakumppaneita LAVALLA, mutta kavereita ulkopuolella. 

Siinä sitten höpistiin vielä jokunen tovi porukalla ja joskus 4 aikoihin lähettiin ajeleen Maijun kanssa kotia kohti. Kertakaikkiaan mahtava reissu ja erittäin mukavia tiimiläisiä! Tälläsien reissujen takia on valmis kyllä ajamaan vähän pidemmällekkin ja nyt näyttäis siltä että viimestään syksylle saadaan uutta tapaamista... Sitä odotellessa!

Meillä olis teille lukijoille tuliaisina kilpailu!
Jos sinua kiinnostaa päästä maistamaan laadukkaita ja hemmetin hyvän makuisia lisäravinteita niin kannattaa osallistua! 

1) Olemme jakaneet tämän postauksen meidän facebook sivulle, kommentoi kuvan tai tämän postauksen kommenttiosioon perustelut, minkä takia juuri sinä ansaitset tämän lisäravinnepaketin

- kilpailu on voimassa ensi sunnuntaihin 12.4 klo 23.59 asti.
- parhaimman perustelun antaja voittaa kilpailun, tämä julkaistaan maanantaina 13.4 klo 21.00
- lisäravinnepaketti sisältää ainakin seuraava tuotteet (annospusseja):
       * 6 eri makua heraproteiinia
       * 4 kpl FA Core MASS palkkaria
       * 4 kpl lataria
       * 2 kpl prodepatukkaa
       * sheikkeri
- mikäli osanottajia tulee runsaasti voisimme keksiä vähän lisäyllätystä paketin mukaan. ;)


Saatiin lukijoille lisäksi myös alennuksia tuotteisiin, olkaa hyvät!
(kuvaa klikkaamalla suoraan tuotteisiin!)1 kommentti:

  1. Sillä minulla ei ole sponsoria sponssaamassa ja opiskelijabudjetilla ei uskolla kokeilla uusia makuja! :)

    VastaaPoista