perjantai 10. huhtikuuta 2015

Rinta- ja hauisreeniä Marko Heikkisen kanssa ja 8 days out!!

MOI !

Ouurait, heitin tosiaan keskiviikkona Maijun lentokentälle ja jatkoin siitä matkaa Keravalle, Power & Fitness Centerille. Kuvailin videoo matkalta, joten tsiigatkaapas tää niin kerron sen jälkeen lisää:Jees eli reenattiin rintaa ja hauiksia. Jätettiin lyhyimmät raskaimmat punnerrukset pois ja pyrittiin tekeen kympin luokkaa, hyvällä puristuksella/venytyksellä ja ennen kaikkea tuntumalla. Olin tosiaan heränny 3 jälkee yöllä, syöny aamupalan kentällä, niin siitä huolimatta seiskan jälkeen ku aloteltiin reeniä niin tuntu tosi hyvälle. Ei juuri kolotellu paikkoja ja oli ihan ok paineet. Varsinkin siihen nähden paljonko noita hiilareita päivässä tulee..

Aloitin yhteistyön Trec Nutritionin ja Fitness Authorityn kanssa vasta jokunen viikko sitten ja samoihin aikoihin tutustuin Markoon. Niinkun videolla kerroin, niin tää oli meidän ensimmäinen yhteisreeni ja uskon, että painetaan myös jatkossa lisää, kunhan vain tulee lähelle Keravaa eksyttyä. Markolta tuli muutamia tosi hyviä vinkkejä mitkä auttaa tekeen juuri sillä kohdelihaksella työn. Tais muuten sekin saada itelleen liikepankkiin yhden hyvän liikkeen! ;)

Reenaan yleensä joko WFC:llä Tampereella tai Liikuntamaailmassa Nokialla, niin on kyllä todella hyvää vaihtelua päästä välillä tuonne Powerille painaan. Siellä on eri merkkisiä ja aivan täysin erilaisia laitteita millä ite oon tottunu tekeen, pienet muutokset laitteissa tekee näköjään huomattavan ison eron reenien välille. Jokaisessa salissa on hyvät puolensa, mutta vaihtelu virkistää!

Mites mulla muuten menee? 
No, nyt on 8 päivää kisoihin aikaa, jos tämä perjantaikin lasketaan. Kondis alkaa pikkuhiljaa näyttään siltä, että sinne lavalle ollaan menossa. Pikkuhiljaa se alkaa myös miellyttään omaa silmää. En oo aivan täysin tavoitteessani kunnon osalta, mutta viikon päästä sen sitten näkee kun ollaan tankattu, että millaseen tulokseen päästiin.

Jalkoja ei oo reenattu nyt viikkoon kovaa, eikä ens viikollakaan tuu tietenkään kovaa reeniä niille. Jalkojen rasituksen vähentyessä ne on ruvennu meneen hurisemalla eteenpäin. Ens viikko muutenkin lepäillään, poseerataan hirvee määrä ja lähinnä käydään pumppailemassa salilla. Jaria näin eilen ja viimeistelyohjeet saan vielä tän viikon aikana. Puhuttiin, että alotetaan maanantaina jo pikkuhiljaa lataan ukkoa, on menty niin pitkään tosi matalilla hiilareilla, että ei yhden päivän latailut paljon auta.

Iltakinttuja keskiviikolta

Iltakondista eiliseltä

Täytyy myöntää, että viimeiset pari kolme viikkoa on ollu kyllä jo raskaita, mutta peili ja päivien vähyys motivoi sen verran, että täysillä mennään loppuun. Koitan tehdä ens viikolta vähän enemmän matskua ja varsinkin kisaviikonlopulta tulee kunnolla videoo niin näette mitä tää touhu mulla mahtaa olla. Palataan juttuun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti