keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Miten ne kisat nyt sit omasta mielestä meni?

Moido!

Tää kirjotus tulee vasta nyt, koska nyt tuntuu siltä, että ollaan taas pikkuhiljaa menossa oikeaan suuntaan ajatusten kanssa. Mitään sen kummempaa ongelmaa tai draamaa tähän ei kuitenkaan liity vaan päätin kisojen jälkeen vaan vetää happea koko hommasta ja keskittyä muihin asioihin sen aikaa kun siltä tuntuu.

Kisasin tosiaan ensimmäistä kertaa CBB:n yleisessä sarjassa ja ensimmäistä kertaa myös Kultsalla Fitness Classicissa. Meiän sarja sisälsi nyt siis sekä pitkät että pätkät kilpailijat, koska pitkiä ei ollut tarpeeksi, jotta niille olis oma sarja saatu.

Tässä päivityksessä keskitytään nyt kisoihin, viimeistelyistä voitte katsoa tarkemmin näistä kolmesta videosta:

Kisaviikko osa 1 (ke-to)

Kisaviikko osa 2 (pe)

Kisaviikko osa 3 (kisapäivä)

Tämä juuri päättynyt kisaprojekti aloitettiin valmentajani Jarin kanssa siis 2013 syksyllä junnukisan jälkeen. Tiedettiin, että olen lihasmassassa hurjasti yleistä sarjaa jäljessä, joten päätettiin pitää välivuosi ja yrittää kiriä mahdollisimman paljon. Samoihin aikoihin päätettiin myös yhteisistä reenikuvioista ja koko 1,5v ajan (pl. pari viimeistä viikkoa) kävinkin useamman reenin viikoittain Tampereen WFC:llä Jarin ja muiden kanssa reenaamassa.

Sain aivan käsittämättömän tuen ja korvaamattoman avun, kun pääsin tässä porukassa reenaamaan aina kun kerkesin. Tämä näkyi myös lavalla, sillä olimme saaneet kisapainoon aikaseks +4kg. Siihen en ota kantaa, kuinka iso osa tästä määrästä oli lihasta tai läskiä. Molempia varmasti kuitenkin jonku verran.

Kuitenkin, lavakondikseen olen suht tyytyväinen. Aina voi toki olla kireämpi, mutta uskon, että se potentiaali mikä tästä kropasta tällä hetkellä oli otettavissa niin se otettiin. Sijoitukseni ei jäänyt omasta kunnosta eikä viimeistelyistä kiinni, vaikka olisin ollut kireämpi en usko että olis vaikuttanu sijoitukseen. Sijoitukseni oli lopulta 10. ja samoilla pisteillä 9:nnen kanssa. Uskon sijoitukseni johtuneen juurikin lihasmassan puutteesta. Mä olin pieni, myönnetään.

Esiintymiseen en ota sen enempää kantaa kun että tuntu aivan helkkarin hyvältä, hienolta ja oli aivan älytön fiilis! Nautin suunnattomasti lavalla olemisesta ja toivon että se näkyi myös katsomoon. Monet kehotti mua opettelemaan jotain hymyä ennen kisoja, mut olin sillon jo sitä mieltä, että sen hymyn on tultava luonnostaan. Ja se tuli, se hymy tuli juuri sellaisena kun musta itestä tuntui. Oon saanut palautetta, että jännitys ja "liika into" näkyi katsomoon. Jännitystä en itse tuntenut, mutta ilmeisesti se on voinut laueta juuri tollasena liiallisena intona, liiallisena poseerauksena ja jäykkänä menona - vaikea sanoa, palautetta otetaan vastaan!

Videota en ole nähnyt poseerauksista, mutta kuvista katsoessa nekin on osuneet suhteellisen nappiin. Kaikki muut paitsi ojentajapose. Tässä kaksi ensimmäistä kuvaa juuri ennen kisaa (c) Tomi Rehell ja loput kuvat on Pakkotoiston galleriasta napattuja:
Yhteenvetona voisi sanoa niin, että seuraavan kerran kun kisaan CBB:ssä niin tähän runkoon on tehty useampi kilo lihasta lisää. Se, että kisaanko, millon ja missä niin saattaa selvitä jo seuraavassa postauksessa! 

Haluan vielä antaa kiitosta projektissa mukana olleille ja tärkeille ihmisille! 
Ensimmäisenä tietysti tuo meidän perheen mansikka, Maiju, joka on jaksanut seistä mun rinnalla, kuunnellut niitä kiukutteluja, auttanut, tukenut ja ollut aina läsnä. Aina. Todella onnistunut kisaväri ja naaman meikki oli myös Maijun käsialaa.

Hirvittävät kiitokset myös Jarille, joka on antanut avaimet tän kondiksen saavuttamiseen. Ollaan tehty Jarin kanssa yhteistyötä jo monta vuotta, jonka aikana tää ukko on kasvanut sekä fyysisesti että henkisesti. Valmennussuhteen on perustuttava luottamukselle - ja meillä se todellakin toimii molempiin suuntiin. 

Merkittävässä roolissa tässä matkassa on ollut myös muut reenikaverit. Juuso aka. Meisseli, Kille Kujala, jolta on saatu myös arvokkaita ajatuksia projektin aikana sekä Harri Forsberg, jolta on myös tullut korvaamattomia apuja projektin loppuun viemiseksi! Poseerauksia hinkattiin tänä vuonna Sirpa Lauttaanahon kanssa ja näiden vinkkien tulos näkyi kyllä lavalla! Nokialta on löytynyt aina reenikaveria kun on ollut tarvetta, kiitos Valtteri Tykki, Eino Järvisalo, Mika Raittinen ja muut tsemppaajat!

Kisalookkiin viimeisen silauksen ammattitaidollaan toi PRIME hair and beauty designin Umppu, joka laittoi siis mun kisaletin kondikseen.

Kiitos myös vanhemmilleni, veljilleni, sukulaisille, Maijun perheelle, ystäville, kavereille, työkavereille, tuttaville, JUURI SINULLE. Kiitos TE kaikki ymmärryksestä, tsemppaamisesta, tuesta, kaikesta! 

Korvaamaton apu on ollut myös matkaa tukeneilla tahoilla! 
- Puolen vuoden yhteistyön aikana pääsin tutustumaan Mass & Myproteinin toimintaan ja huikeisin tiimikavereihin, kiitos siitä!

- Loppudieetistä matkaa lähti tukemaan Fitness Authority ja Trec Nutrition. Kiitos Marko Heikkinen, Andrus Jürgenson ja Janne Nieminen, kun olette mahdollistaneet tämän yhteistyön. Homma jatkuu edelleen ja olen erittäin ylpeä saadessani edustaa näin mahtavia tuotteita ja tiimiä!

Tämä projekti on tullut tiensä päätökseen, seuraavassa postauksessa mietiskellään sitten miten tästä jatketaan! 
ps. otan mielelläni palautetta ja kuvia/videota vastaan, jos joltain löytyy. Laittakaa infoa kommenttiboksiin tai suoraan sähköpostiin, kiitti :)

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sulla oli kunto ihan nappi, tosi onnistunut kaikinpuolin. Kireys ja kropan sopusuhtaisuus tosi jees! Hiukan oikeastaan yllätyin miten sijoituit finaalipaikkojen ulkopuolelle... olisin sut laittanut helposti finaaliin!

  Varmasti tuntuu paskalta jonkun aikaa, mutta ajan kanssa helpottaa! Ja mikä parasta, veit viimekertaista paremman paketin lavalle ja sehän se homman ydin onkin! Kehitystä siis tullut viime kisoista. Onneksi olkoon siis siitä!

  Nyt uutta kehityskautta vaan päälle ja samalla asenteella eteenpäin. Ollut tosi jees seurata sun ja Maijun molempien matkoja! Tsemppiä kovasti molemmille! Jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mielettömän iso kiitos! Kyllä omasta mielestä yksi vahvuus ehdottomasti on sopusuhtaisuus tällä hetkellä. Päätavoite oli juuri tuossa omassa kehityksessä ja se saavutettiin vaikka sijoitus jäikin pettymykseksi.

   Vielä ei ole uusia tavoitteita lyöty lukkoon, mutta eiköhän ne tässä aika pikaisesti saada lyötyä. Reenit jatkuu ja reversedietata yritetään.

   Kiitos hirveesti sulle meidän molempien puolesta!

   Poista
 2. Siis kyllä!! Olit "pieni" mutta lihaksikas, tasapainoinen, kireä. Mua harmitti ihan hirveesti sun puolesta, mutta tiedän että pääsit/pääset siitä pettymyksestä yli ja uutta kohti etiäppäin :) Ei se maailma onneks siihen yhteen kisaan kaadu, ja varsinkaan kun sulla ei oikeesti oo mitään hävettävää, sulla oli niin hyvä paketti!! Tsemppiä kaikkeen rupeamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika hyvin saatu ajatukset jo kasaan ja on itseasiassa ruvettu reenaan ihan suht hyvällä motivaatiolla taas! Ei se auta jäädä makaamaan, nyt on suht ilmasta lihasta tarjolla kuitenkin, kovan dieetin jälkeen tarttuu hyvin, joten pakko käyttää hyödyksi! Kyllä tästä leivotaan ens kerralla vielä parempi nippu lavalle, saattaa tosin pari vuotta vierähtää.. :) Tältä viikolta yritetään saada videota pihalle taas pitkästä aikaa myös.

   Poista