tiistai 17. maaliskuuta 2015

Yhteistyökuvioita ja kuulumisia!!

Morjens!

Se olis nyt 5 viikkoa jäljellä Fitness Classiciin ja kondis on pitkästä aikaa ottanu harppauksen eteenpäin. Tehtiin aika rajut muutokset reipas viikko sitten ja se näkyy nyt. Ja tuntuu (niin saa tuntuakin)! Paino oli ennen viime sunnuntain tankkausta 76.6 eli dieetin alin. Maanantaina aamulla se vaaka näytti 79 ja tänään aamulla 78 eli lähti eilisen aikana jo reippaasti tyhjeneen. Ens sunnuntaina pitäis ladata taas, katotaan miltä se kondis ennen sitä näyttää ja tehdään päätöksiä sitten sen mukaan. Aika hyvin tuntuu noi tankkaukset potkasevan kondista eteenpäin ja etenkin reenitehoja.. Viime dieetillä ei näitä juuri harrastettu ja oli muutenkin aivan täysin erilainen valmistautuminen, joten mielenkiinnolla odotan mitä tästä saadaan aikaseks. Voisin raapia kasaan näiden kahden valmistautumisen eroja ja tuntemuksia jossain kohtaa, katsotaan..

Poseerausharjoittelua on tullut tehtyä aika reippaasti - varsinkin nyt kun tuli pieniä muutoksia asentoihin. Lähinnä jalkojen asentoihin. Nää muutokset sopii itseasiassa itelle paremmin kun olin aluks kuvitellut. Paljon helpompi ja mukavampi tehdä nää uudet poset kun vanhat. Levee selkä takaa oli hieman haastava aluks, että saa myös jalat ja pakarat pidettyä tiukkana, mutta nyt muutamien harjoituskertojen jälkeen tuntuu paljon luontevammalta kuin ennen. Toki - onhan se nyt samallainen kuin edestä tehtynä, vähän kipataan taakse vaan enemmän..

Tässä vielä linkki bodylehden sivuille uusiin asentoihin, mikäli joiltain on mennyt ohi.Ourait, sitten niihin yhteistyökuvioihin...
Mulle on tullut kyselyjä mun ja Mass & Myprotein yhteistyöstä, kun on bannerit hävinny blogista, tiimin nimi instagramista yms. eikä muutenkaan ole tullu oltua enään kuvissa logot niskassa. Mitä tässä on sit oikein tapahtunut?

Sopimuksista ei julkisesti puhuta ja ne on aina urheilijan ja yrityksen välisiä asioita. Vähän niinkuin työsopimuksetkin. Avaan hommaa sen verran, että yhteistyömme laatu ja toimintatavat muuttuivat sellaisiksi, että mielestäni oli kaikkien osapuolten etu, kun jatkamme omia hommiamme ilman sen kummempaa yhteistyötä. Pidin - ja pidän edelleen Massin ja Myproteinin tuotteita laadukkaina ja etenkin hinta-laatu suhde niissä on todella kova. Toimitukset nopeita ja valinnan varaa löytyy. Pahaa sanottavaa ei ole. Kiitän tästä reilun puolen vuoden yhteistyöstämme koko Massin & Myproteinin henkilökuntaa ja tiimiläisiä, mahtavaa porukkaa kaikki kehen ehdin tutustua.

Valoa on kuitenkin taas jo tunnelin päässä, joten katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Se on kuitenkin aivan varmaa, että täysillä painetaan dieetti loppuun asti ja pyritään viemään se paras pakka lavalle mitä tästä potentiaalista on nyt otettavissa irti. Tarkoitus on puskea myös materiaalia hieman enemmän videoiden muodossa, jotta saatte käsitystä siitä mitä tämä touhu kisadieetin viimesillä viikoilla oikein on. Muutama uusi video löytyykin meidän youtube-kanavalta, joita ei olla tänne postattu, joten käykääpä tsekkaamassa: ---> TÄSTÄ.

vaimoke toi tuliaisia reissultansa :)

Oon reenannut nyt Nokialla hieman enempi sen jälkeen kun tänne muutettiin. Pyrin kuitenkin edelleen käymään muutaman kerran viikossa Tampereella painamassa ja niin tein eilen. Painettiin olkapäät Jarin, Juuson ja Renne Korppilan kanssa. Renne on talvilomalla niin mikäs sen parempi tapa viettää lomaa kun lähteä Tampereelle painamaan tuplareenejä. :D Hyvin oli äijällä painetta reenissä, jalkareeniä odotellessa! Rehellin Tomi kävi kuvaamassa koko reenin kasetille eli vissiin jotain videon tynkää on tuloillaan, pysykääpä kuulolla siis!! Tomin matskua voitte muuten käydä tsiigaamassa TÄSTÄ. Tarkotus on käydä Tomin kanssa nappamassa ennen kisoja vielä jotain siistejä kuvia ja ehkä jotain videon tynkääkin painetaan ulos.. :)

Renne paino eilen jo iltapäivitystä blogiinsa ja lisää on varmasti tulossa tältä viikolta, käykääpä vakoilemassa ---> TÄSTÄ.

Meikäläisellä on tänään vapaapäivä duunista, joten häippäsenkin tästä ruuan kautta päiväunille ja illalla sitten selkäsaunaa!! Tarkotus ois tällä viikolla reenata Maijun kans joku reeni myös ja taltioida se videolle, näätte taas minkälainen meininki meillä on ku ollaan yhdessä salilla! :)

Hyvää alkanutta viikkoa evripadi!! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti