sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Testissä Fitfarmin ja Veljekset Mattilan Pulled Turkey ja 6WO fiilareita!

Heido!

Saatiin Maijun kanssa kokeiltavaks uus tuote ja oli pakko päästä heti kertomaan siitä teille. Ja EI, kyseessä EI ole lisäravinne. Tällä kertaa maisteltiin ihan oikeeta ruokaa. Meinaan Fitfarmin ja Veljekset Mattilan yhteistyössä on kehitetty aivan mahtava, vois oikeastaan sanoa että täydellinen valmistuote.
(tässä linkki Veljekset Mattila Oy:n kotisivuille)

Pulled turkey
Tuote on kypsennettyä kalkkunan rintafilettä, jota on 200g pakettia kohden. Tässä hieman tarkempia speksejä:

Ravintosisältö / 100g
Lihapitoisuus: 86 %
Rasvaa: 1,2 %
Proteiinia: 20 g
Energiasisältö: kJ 364 (kcal 87)

Ainesosat
Kalkkunan rintafilee (86%),  suola (1,6 %), stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisen estoaine (E316), valkopippuri, glukoosi, säilöntäaine (E316).

Minkälaisia fiiliksiä?
Tuote kuulosti ekaa kertaa kuullessa erittäin hyvälle, mutta tapani mukaan pienet ennakkoluulot heräs. Voiko olla kummosta? Periaatteessa joo, periaatteessa ei.. Innolla kuitenkin odotin, että pääsen tätä maistamaan ja kun se päivä sitten koitti ni mä olin ihan myyty.

Pidän kalkkunasta normistikkin paljon, mutta tää vei sen jotenkin ihan uudelle levelille. Käsittämättömän laadukkaan makusta tavaraa. Tätä epäröin ennen maistamista, mutta sain todeta ennakkoluuloni vääräksi. Tää on niin puhtaan ja hyvän makuinen liha ettei mitään tolkkua.

Annoskoosta ISO plussa. Se on juuri sopiva itelle. Syön sekä dieetillä että offilla 200g lihaa annosta kohti, joten tässä on aina yksi ateria. Toki jo valmistettu liha säilyy pidempäänkin vaikka söisit muutamassa osassa. Tälläin toimii mm. tuo avovaimoke :)

Laadun ja maun lisäksi tässä on viä yksi hirvittävä plussa, joka mun kaltaselle kiireelliselle tyypille sopii varsin mainiosti. Sille ei meinaan tarvi tehdä mitään, senku avaat paketin ja painat naamaria kohti. Helppo kantaa mukana, menee suht pieneen tilaan. Pysyy hyvänä vaikka olis pidempäänki lämpimässä ja se sopii kisadieettiläisellekkin.

+ Laatu
+ Maku
+ Annoskoko
+ Helppous ja nopeus
+ Sopii myös kisadieetillä
- Vain yksi annoskoko

Tuotetta saa ostettua isoimmista ruokakaupoista, citymarketeista ja prismoista. Kuinka moni on jo tätä maistanut? Laittakaa kommenttia tulemaan ja kertokaa oma mielipiteenne! :)

Sitten dieettikuulumisiin.. 6 viikkoo jäljellä kultsalle ja fiilis on edelleen aika luottavainen. Paino ei juuri oo tippunut, painan edelleen 78 kg, mutta kondis menee hurisemalla eteenpäin. Sitä en voi käsittää mistä tää johtuu ja se mua vähän itseasiassa pelottaakin. Tämän takia sit istuskeltiinki Jarin kanssa tossa viikolla toimistolla ja mietittiin mitä touhutaan. Periaatteessahan kaikki on hyvin kun homma kerran menee eteenpäin. Ongelma tuleekin mun pään sisällä. Mä oon niin "paino-orientoitunut" että kattelen ihan liikaa sitä vaakaa ja menen sen mukaan. Tää sama ongelma on mulla sekä offilla että dieetillä, vaikkei sillä painolla oikeesti ookkaan juuri mitään merkitystä - varsinkaan dieetillä, tai kisalavalla. 

2013 junior CBB
Päädytiin siis sellasiin ratkaisuihin, että laitettiin pökköä pesään oikein reippaasti. Aamucardiota lisää ja hiilaria pois - reippaalla kädellä. Mä oon siitä varmaan vähän ihmeellinen, että mun mielestä dieetin pitää ruveta tuntuun dieetiltä jossain kohtaa ja kun kerran sitä tunnetta ei oo vielä tähän mennessä pahemmin tullut niin nyt mä toivotan sen tervetulleeksi näillä muutoksilla. Älkää käsittäkö väärin, en yritä väkisin saada tästä hommasta vaikeeta. Mutta mä odotan, että mulla on kisojen jälkeen sellanen tunne, että oon tehnyt ja antanut kaikkeni - parempaan en olis pystyny. Tää on mulle sijojen lisäksi myös henkinen taistelu.

Kokonaisuutena hommasta on kuitenkin hyvä fiilis ja tsekataan edelleen viikoittain Jarin kanssa kondista ja tehdään muutoksia jos tarvetta on. Poseerauksia harjoitellaan todella paljon ja vapariakin on hinkattu kymmeniä, ellei jopa 3-numeroisia kertoja jo.

7 weeks out olkapääreeniä Einon kanssa.
Jarista puheen ollen, Bull's Year 2015 uusi osa on julkaistu. Homman nimi oli siis se, että muutama valmennettava kertoo minkälainen valmentaja Jari on. Meikälinen siis näistä valmennettavista yksi ja avasin teille lukijoille myös hieman ihmetystä herättänyttä asiaa, miten mä oon päätynyt Jarin kanssa samaan reeniporukkaan asti?

Pääset videoon klikkaamalla tästä!
(ps. saatan näyttää vähän väsyneeltä :D)

Sitten ei muutakun hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Pyritään palaamaan ens kerralla reenivideon merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti