keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mahtavia uutisia ja reenivideota!

Morot!

Oon pantannut viimeiset viikot tässä näitä mahtavia uutisia ja nyt pääsen vihdosta viimein avautuun siitä teille! Kerroin viimeksi siis lopettaneeni yhteistyön edellisen yhteistyökumppanin kanssa ja jatkavani uusien tuulien kera.

Tällä kertaa ne uudet tuulet tarkoittaa sitä, että tästä eteenpäin olen Trec & FA urheilija. Teemme siis yhteistyötä Trecnutriton- ja Fitness Authority Finlandin kanssa. Olen hyvin otettu ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä edustamaan kyseisiä valmistajia ja tiimiä. Molemmat merkit on suomessa kohtalaisen uusia ja kansalle vähän tuntemattomampia, joten on mahtavaa päästä tuomaan näitä teille tutuksi.

Aloitankin tekemään tuotteistamme tuote-esittelyjä, joiden avulla jokainen pääsee tutustuun tuotteisiin. Pyrin myös järjestämään sillon tällön pientä kilpailua, jonka avulla voittaja pääsee aina jopa maistiaisiin asti kyseisistä tuotteista.

Käykääpä katsomassa tuotteitamme läpi ja laitelkaa viestiä mistä tuotteista haluaisitte lisäinfoa! :)

(Kuvia klikkaamalla pääset valmistajan tuotteisiin)

Eilen pääsinkin ensimmäistä kertaa reenaan logot niskassa ja otettiin myös videota reenistä. Kerron videolla sarjojen välissä vähän fiiliksiä ja reenin ideoita.. Tsekatkaa pois!Muuten on dieetti ruvennut pikkuhiljaa oikeesti painaan, itseasiassa jopa aika lujaa. Tähän asti on menny niin komeesti, että tää tuli vähän puskista. Tuikattiin tossa reilu viikko sitten ukko jopa ketoosiin asti eli ei katkastu sitä tankkaamalla. Katellaan nyt vähän kondiksen mukaan seuraavaa tankkausta, aika lätty rupee kyllä oleen ja treenitehot hävis hiilareiden myötä, mutta taitaa se kulutus olla pääasia tässä kohtaa. Tottakai annetaan reeneissäkin kaikki mitä irtoo ja yritetään saada painetta koneeseen. Huomena olis tarkotus käydä Tampereella jalat reenamassa isojen herrojen kanssa. Katellaan samalla kondista ja tehdään loppuviikon päätöksiä.


3 viikkoa on kultsalle aikaa, mihin hittoon nää viikot vierii? 

Tsemppiä reeneihisi ja oikein mahtavaa loppuviikkoa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti