torstai 26. maaliskuuta 2015

Arnold Classic osa 2 / Arnold Classic summary

Noniin eli lauantaihin jäätiin!
Expopäivä alkoi kiireisissä tunnelmissa ja porukkaa riittikin pisteellä koko päivän ajan. Päivä menikin siksi todella äkkiä ja päivän päätteeksi ohjelmassa oli yhteistä illastamista koko tiimin voimin. 

Me and lovely Veronica Bengtsson at dinner.

Ravintola, jossa söimme oli aivan huikea! Salaatit ja hiilarin lähteet haimme noutopöydästä itse mutta liha tarjoiltiin pöytiin vartaassa ja leikattiin tarjoilijan toimesta suoraan lautasillemme. Ruoka ja seura oli erinomaista ja innostuin myös lähtemään kisojen jatkoillekin käymään illallisen jälkeen. 

A church made into a bar. Only in the States. :)

Ilta oli hurjan hauska ja tiimiläisten kanssa oli mukava viettää aikaa. Kuitenkin pitkät päivät ja jet lag pisti tämän tytön unille jo puolen yön jälkeen mikä oli sunnuntain expopäivää ajatellen oikein hyvä juttu. :)Sunnuntaina olikin viikonlopun rauhallisin expopäivä ja ehdin ilokseni kiertelemään messualuetta enemmänkin sekä toteuttamaan erään unelmani kun pääsin tapaamaan suurta esikuvaani IFBB Figure Pro Candice Keeneä! Hän oli vielä upeampi livenä ja niin mukavan ja ihanan maanläheisen oloinen. Pienen empimisen jälkeen kehtasin vielä pyytää häntä yhteiskuvaankin lopuksi. 


Sunnuntai-illalla menimme vielä pienellä porukalla Cheesecake Factoryyn syömään, sillä pitihän se päästä kokemaan Jenkeissä kun oltiin! Ruoka oli taivaallista ja palvelu erinomaista ja tulipa sitä naurettua koko reissun edestäkin. :) 
Päätin syödä kunnon cheat mealin ja tilasin hampurilaisen ja jälkkärinä jaoimme Veronican ja Josefinen kanssa pari palaa juustokakkua. En tiedä johtuiko väsymylsestä vaiko mistä, muttaen jaksanut edes pääruoasta puolia saati jälkkäristä omaa osaani. Hyvää kyllä oli! 

A real cheat meal à la Cheesecake Factory


Dessert <3

Sitten palasimme onnellisena hotelliin pitkille yöunille ja ja aamusta salin kautta kohti lentokenttää ja kotimatkaa. Reissu oli äärimmäisen antoisa ja hieno kokemus ja oli upeaa päästä tutustumaan kaikkiin tiimiläisiimme paremmin! Erityisen hienoa oli huomata pro-kisaajien nöyrä ja maanläheinen asenne! Kukaan ei ollut toista ylempänä ja hommia paiskittiin kaikki yhtä lailla vaikka kuinka osalla porukasta oli mitaleja Olympiasta ja ties mistä. Tämä lisäsi arvostustani näitä upeita esikuviani kohtaan ja toivoisin todella suomalaisten kilpailijoidenkin ottavan tällaisesta käytöksestä mallia! Ainakin omalle kohdalleni toivon, että mikäli tässä joskus todella pärjäisin kansainvälisesti että osaisin pysyä yhtä nöyränä lajille ja ihmisille lajin sisällä! Next stop FIBO! :)

--------------------------------------

So, Arnold Classic was an amazing experience and I love our team for taking me with them to this event. We had some problems with our flights when we arrived but luckily we finally got to Columbus on time! The expo was busy but so fun and it was so nice to meet the rest of the team from the States! I am so extremely honoured to be a part of this amazig group of people and so thankful for everyone who made this trip unforgettable! My motivation levels are filled up now because of all the pro athletes and I was very happy to notice how nice and down to earth they all seem to be despite all the fame and medals they got. That is something that many finnish amateur athletes could also learn, humbleness. I really hope that one day if I will be more succesful, I will have the same amazing attitude! 

NEXT STOP FIBO! Can't wait! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti