maanantai 9. helmikuuta 2015

Reenivideota, CARBloading ja hirvee kanuuna!

Terve vaan täältä ruudun takaa!

En oo hetkeen aikaan nyt kuulumisia kirjotellut ku dieetti on edennyt ihan hyvää vauhtia, pääkoppa on pysyny kasassa ja kroppa muutenkin tuntuu pelaavan hyvin - tähän asti siis. Kirjottelin vaihteeks tossa siis mun Mass.fi blogiin tekstin aiheesta: miten meikäläinen rentoutuu? Kirjotus koskee lähinnä pääkopan rentouttamista, ajatukset pois kisoista ja dieetistä ja tästä koko fitneksestä.

Käyppä tästä lukemassa mun tavat toimia ja kerro miten itse toimit? Vai toimitko?

Tyhjä 10 weeks out ukko
Nyt on kuitenkin vähän uusia tuulia meikäläisen dieettiä koskien, joten mikäs sen mukavempaa kun jakaa tää kaikki taas teidän kanssa!

Paino junnaili tuossa parin viikon aikana hyvin pitkälti paikallaan. Päätettiin sit Jarin kanssa istahtaa vähän alas ja miettiä miten jatketaan. Tässä on 10 viikkoa vielä jäljellä kultsalle niin ei mikään älytön hoppu ole, mutta täytyy kuitenkin saada kondis menemään koko ajan eteenpäin. Mä kun en ole nyt kovin fyysisessä työssä vaan istuskelen toimistossa niin päätettiin nostaa kulutusta aerobisilla. Nyt tulee 5x/45min viikkoon aamulenkkejä, jotka painan matalalla sykkeellä, reippaalla kävelyllä. Lisättiin tähän jokaisen salitreenin päälle 20min kovasykkeinen veto crossarilla. Pyrin pitään sykkeet siinä 150-160, oon nyt muutaman kerran tän nykässy ja täytyy kyl sanoo että meinaa pumppu tulla rinnasta ulos. :D Katotaan miten jatkossa..

Ruokapuoleen puututtiin myös hieman, kaloreita menee nyt joko 1900 tai 2200 riippuen päivästä. Pientä kalorivaihtelua saadaan siis aikaseks ja toisena näistä päivistä on myös vähän enempi hiilaria. Tarkotus ois saada tällä vaihtelulla aina vähän kroppaa hereille ja korkeemman hiilarin ansiosta vähän paineisempia reenejä aina muutamalle reenille.

Kateltiin tosiaan kondista ennen viikonloppua ja näytin Jarin mielestä lakanalta. Siitä johtuen päätettiin sit tankata sunnuntaina. Latasin n. 800g hiilaria koneeseen ja illalla oli olo sen mukanen. Tänään ne olot vasta onkin hirveet, tuntuu siltä et olis ihan hirvittävä kanuuna. :D Latailin aika puhtaasti pitäen rasvat kurissa. Leipää, puuroa, riisiä, jäätelöä yms. Kahdella aterialla tuli syötyä pelkkää riisiä ja ketsuppia kun ei liha uponnut enää.

Aamupalaa, välipalaa, yms.. 

Poseharjotteluakin on tehty aika paljon. Vapari on suunniteltu ja sitäkin reenataan lähes päivittäin. Tässä maistiaisia 11 viikkoa ennen kultsaa:

11 weeks out selkää @WFC Tampella

Painettiinpa tuossa viikonloppuna Maijun kanssa reeniäkin. Pitkästä aikaa saatiin kuvattua koko reeni ja editoinkin sen tossa eilen tankkailujen ohessa. Olkaa hyvät:Sitten lisäravinteisiin!!
Massin tuotteet on nyt hurjassa alennuksessa, mm. Mass Pump -30% jne. 
Tsekkaa tuotteet tästä ja tilaa omasi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti