sunnuntai 22. helmikuuta 2015

8 weeks out kuulumisia ja muutamia mahtavia juttuja!!

Ouurrait, aika vierähtää aivan hullun nopeesti ja nyt onkin enään 8 viikkoa aikaa kisoihin. 17 viikkoa on siis kiristelty kroppaa jo. Vähän ristiriitaset fiilikset, toisaalta mukava että aika menee nopeesti mut sit taas tuntuu että sais olla sitä aikaa vähän enempikin jäljellä.. Kondista katellaan Jarin kanssa kerran viikossa ja tällä hetkellä ollaan kuitenkin ihan suunnitellussa aikataulussa.

Vaihdettiin hieman reenijakoa ja nyt on 2 viikon kierrolla oleva ohjelma meillä. Aika basic muuten, mut ekalla viikolla tumppuja 2x ja tokalla viikolla jalat jaettu kahteen osaan. 6 reeniä viikkoon painetaan nyt toistaseks, paitsi satunnaisina viikkoina huollatan kroppaa joten niinä viikkoina tulee reenejä vaan 5 sit. Vaikka muutettiin Nokialle takasin, niin pyrin pääsääntöisesti edelleen käymään WFC:llä reenaamassa. Joitakin reenejä tulee kuitenkin vanhan tavan mukaisesti painettua Nokialla ja tässä eilisestä tumppureenistä matskua;Ens viikolla pyrin pitään kameran mukana reeneissä taas niin saadaan kunnon reenimatskua netti täyteen! Sitä odotellessa, ne jotka ei oo vielä kattonut/kuullut, niin kävimme Maijun kanssa Alonan haastattelussa. Reilu pätkä juteltiin parisuhteen yhdistämisestä reenaamiseen ja miten kaikki meillä toimii. Tästä pääset katsomaan haastattelun suoraan Poselandin nettisivuilta.

Kuvattiin myös seuraavaa Bull's Year 2015 episodia, uus pätkä tulee ilmestymään lähiaikoina kansan nähtäville! Meikäläinen sielä myös kertomassa omista fiiliksistä, nähtäväksi jää mihin aiheeseen liittyen! Pysykäähän siis kuulolla!! :)Tänään onkin mukava, lepponen tankkauspäivä! Latailen samallailla ja yhtä paljo ku viimeksi eli n.800g hiilaria. Pyrin edelleen syömään aika puhtaasti ja pitään rasvat suht. minimissä. Mitään varsinaisia prodeaterioita en syö eli kaikki ateriat on pääsääntöisesti hiilaria. Prodeekin tulee siis vähemmän kun normisti, mutta otan sitä kuitenkin n. 150-200g.

Riisiä korvailen jonku verran leivällä, sillä leipä se on se mitä eniten dieetillä kaipailen. Perus paahtoleipää johon levitteet päälle! MORO! :D Sitä siis menee aika reippaasti. Muutama karkki saattaapi mennä myös, riippuu illan fiiliksistä että kuinka hyvin saadaan tuo 800g täyteen.

Paino oli tänä aamuna alimmillaan. Vaaka näytti 77,7 kg. Viime vuoden kisapaino oli 69,9kg ja kamalaa vauhtia mennään sitä kohti. Toivotaan nyt että jäis muutama gramma enempi painoa lavalle, kireemmäksi toki tarvii päästä ku viime vuonna.. On näyttäny aika kovan tason lykkäävän tän vuoden Fitness Classiciin meinaan, se onkin mun mielestä parasta mitä kilpailija voi toivoa, saa kunnon skabat pystyyn eikä kellekkään jää mitään selittelyjä!


Ootteko selaillut Massin tai Myproteinin sivuja ja niitä aivan käsittämättömiä alennuksia mitä molemmissa koko ajan on??

Tällä hetkellä esimerkiksi Massilla alennus:
Kun ostat 50€:lla normaalihintaisia tuotteita, saat 100€:lla ilmaiseksi tuotteita mukaan!! Tuotteet saat valita listalta itse!

Tällästä ja hirveesti kaikkee muuta kampanjaa koko ajan menossa, kannttaa seurailla!
ps. laittakaahan tuo blogin banneri laulamaan! :)

Tsekkaa tästä kaikki tarjoukset!

Hyvää alkavaa viikkoa ja kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti