torstai 15. tammikuuta 2015

Mistä saat QuestBareja Suomen edullisimpaan hintaan ja eilistä selkäreenivideota!

Helllurei!!

Täällä eletäänkin aika vapaata bodaajan elämää tällä hetkellä. Alotin kyllä työt uudessa mestassa, mutta oon aluks aika paljon kotosalla opiskelemassa kaikenlaisia määräyksiä liittyen suunnitteluun ja rakennusautomaatioon. Tämä sopii itelle tällä hetkellä tosi hyvin, saa aamuisin käydä rauhassa aamuaerobisella ja sit jatkaa lepäilyä. Oon kyllä panostanut nyt hirveesti tohon opiskeluun mitä oon töistä saanut, tavoitteena on kuitenkin saada kyseisen homman parista vakipaikka. Mikäs siinä sohvassa makoillessa ja lukiessa!

15 weeks out chicken legs
Reenien kanssa on tullut vähän säätöä ja on reenattu millon missäkin. Olin viime sunnuntai-maanantai yönä ihme taudissa. Oksentelin pitkin yötä, mutta aamulla oliki sit jo ihan normaali olo. Lepäilin maanantain sit kuitenki kokonaan ja painettiin väliin jäänyt selkäreeni tänään Maijun kanssa Nokialla. Tässä matskua, olkaa hyvät!


Jouduttiin tekeen aika rajuja muutoksia ruokavalioon, koska oon tosiaan päivisinkin nyt kotosalla niin kulutusta ei juuri muualta tuu kun reeneistä. Tiputeltiin hiilareita reippalla kädellä, kaloreita en oo viitinyt laskea. Myöskin aamulenkkejä on 5 kpl / vko nyt. Paino huitelee 81 kilon paikkeilla, toistaseks vähän yli.. Kondis kiristyy hissukseen, tosin toivotaan että tahti vielä vähän kasvaa tästä. Kulutuksen puutteen vuoksi ollu vähän tiukassa toi fäti tossa repun paikkeilla..

Yksi ilmoittautunu oli mun sarjaan Fitness Classicissa ku viimeks kattoin. Täytyypi itekki laittaa ilmoittautuminen meneen niin ei jää tän enempää viime tinkaan. Toivottavasti saadaan iso line uppi!!

Sitte iloisiin lisäravinne uutisiin!
MASS on saanut valikoimaansa uusia tuotemerkkejä, joista meiän perheessä eniten käytetty on Quest Bar patukat! Myös PowermaniaMutantia ja BSN on nyt saatavilla verkkokaupasta.
Kaiken tämän kruunaa se, että MASS lupaa Suomen edullisimmat hinnat näille uusille tuotteille! Miksipä et siis tilaisi MASSilta?

Pääset suoraan tuotemerkkien tuotteisiin klikkaamalla TÄSTÄ tai klikkaamalla kuvia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti