maanantai 26. tammikuuta 2015

Kuulumisia ja 12WO reenivideota tumpuille!

Helou!!

Road to Fitness Classic jatkuu eli painetaas päivitystä liittyen dieettiin ja reeneihin. Ja vähän muutakin!!

Tässä on tuollanen 12 viikkoa jäljellä skaboihin. Viimeinen viikko siitä toki viimeistelyä eli periaatteessa 11 työviikkoa. Liputkin tuli jo myyntiin tuossa, ootteko muistanut lunastaa omanne? Tässä linkki kilpailujen viralliselle sivulle. Myös kilpailijakaarti kasvaa koko ajan ja onkin aika isot skabat tulossa kokonaisuudessaan. Meidän sarjassa näytti tänään olevan tosin vaan 7 kilpailijaa, sais vielä lisää tulla!! 


Lähtöpainoni dieetille oli n. 90 kg ja tänä aamuna vaaka näyti 80,0kg. Kymmenen kiloa tiputeltu kropasta pois 13 viikossa. Ihan hyvä tahti on siis. Viikottain seurataan nyt kondista Jarin kanssa ja tehdään tarvittavia muutoksia. 

Poikkesin piruuttani tuossa viime viikolla ottamasa Tanitan vermeellä kehonkoostumuksen. Tiiä sitten kuinka paljon kyseiset vehkeet valehtelee, mutta eiköhän ne nyt suunnan anna kuitenkin. Minkälaisia kokemuksia teillä on? 


Muuten on reenit kulkenu tosi hyvin, voimatasot on pienessä nousussa koko ajan ja tuntuu suht paineinen kroppakin olevan aina reenin jälkeen. Energiatasoihin ei oo myöskään vähäinen energia ruokavaliossa vielä vaikuttanut mitään, joten kaikin puolin hyvällä fiiliksellä eteenpäin.Viikonlopulta kondista. Kävin Nokialla vetämässä kaverille reenin, ku se täytti vuosia! Painettiin tumppuja yhdessä ja mukava paine saatiinkin aikaseks. Tässä vielä videota reenistä:
Vietettiin viikonloppuna myös mun ja Maijun ensimmäistä vuosipäivää. Dieetillä kun olen niin ei viititty syömään lähteä ja päätettiin keksiä jotain ihan muuta, molemmille aivan uutta tekemistä. Vietiin tällänen komee lukko sillan kaiteeseen kii tässä Tampereella.. :D Rehellisesti voin sanoa, että vaikka aika diippiä tällänen onkin, niin oli kyllä fiilistä nostattava todella magee juttu. En vois onnellisempi olla. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin lukuisiin vuosiin. :)Lisäravinteistakin pientä juttua vielä, Massilla pyörii nyt ihan älyttömiä alennuksia, jotka eivät kestä kerrallaan kovin kauaa. Kannattaa siis olla hereillä ja tsekkailla tästä linkistä tarjouksia tasasin väliajoin! Tänään on ollut mm. Mass IsoWhey 4kg alennuksessa vaan 75€. Ilmasine toimituskuluineen tietysti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti