lauantai 3. tammikuuta 2015

15WO chicken legs näytillä, villahousut lähti. Vuoden vika reeni videolla!

Morjens!

Tuplatreenejä painettu nyt viikon verran. Joulu ja uv ohitettu ja on aika palailla pikkuhiljaa arkeen. Mulla tosin loma jatkuu vielä muutaman päivän, mut kaikki kissan ristiäiset on nyt vähäks aikaa juhlittu.

Jouluna sain syödä vapaasti mitä mieli teki. Mukavaa oli kyllä istua muiden kanssa pöytään kun sai pitkästä aikaa itekkin syödä kunnolla. Tykkään kinkusta, kalkkunasta ja lohesta hirveesti ja niitä tulikin tankattua hyvin.. Jonku verran tietysti myös suklaakarkkeja ym. Paino nousi tuon päivän myötä 85 kiloon, tosin kondis näytti seuraavana aamuna tiukemmalta ku kertaakaan aiemmin tällä dieetillä.. Oli siis ihan hyvä fiilis vapaasyönnistä ja aloteltiinkin aamu Maijun kans vierekkäin crossareilla hotellin kuntosalilla.

Hotellissa 25.12
Tuplatreenit päättyi meillä 30.12 aikataulullisista syistä ja vuoden viimeinen reeni tehtiin rinta-olkapää yhdistelmänä Nokian Liikuntamaailmassa 31.12. Flyessejä, punnerruksia, lisää flyessejä. Lopuks muutama kierros triplasarjaa olkapäille ja homma ready.. Vedettiin nopealla temmolla ja fiiliksellä reeni läpi ja mentiin valmistautuun iltaan.


Oltiin kutsuttu illaks muutama kaveri meiän porukoille paljutteleen. Tehtiin hyvää ruokaa, myös mulle sopivaa, saunottiin ja paljuteltiin. Kokeiltiin myös jos saatais riita aikaseks Alias -pelin avulla, mutta ei saatu tällä kertaa.. Tää on yleensä varma perheriitojen aiheuttaja? :D Muutaman raketinkin kävin ampumassa, suojalasit päässä tottkai! Maiju lähtikin tossa aamulla töihin niin meikäläinen hurautti Nokialle. 15 viikkoa jäljellä kisoihin, niin päätin sheivailla noi jalat.... MORJES MIKÄ TYÖ?? :D Oolrait, on tota villahousua aika rajustikki normaalisti, niin joutu tekeen vähän työtä että sai homman loppuun asti. Ohan tää taas ihan hirveen tuntusta ja näyttääki vähän.. no mut, laji vaatii, lavalle mennään karvattomina! On ne jalat kyllä aika paljon eri näkösetkin, huomattavasti erottuvammat kun ei oo karvapeittoa päällä. Tältä ne näyttää tällä hetkellä;


Nyt on sopivasti naisten maailmaan tutustuttu taas. Loppupäivä lepoa, huomena aikomus käydä takareidet reenaamassa. Maanantaina alkaakin arki sit taas myös reenien osalta ja suuntaan reeniaikaan WFClle isojen herrojen joukkoon.

Tässä vielä videota tuosta vuoden vikasta reenistä:Tsekkaappa samalla MASSin hurjat alennukset!Hyvää viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti