keskiviikko 31. joulukuuta 2014

VLOG: Käsiä tuplasti, posereeniä ja kondiskuvia

Jou! Kerroin viimesimmässä päivityksessä meidän reenien jaottelusta tälle tuplatreeni -kokeilulle. Meni hieman uusiks ja videolta selviää miksi. Painettiin siis maanantaina kädet ja tässä on tulos:


Aamulla heavy -tyyppisesti ja illalla tuttuun tapaan vähän pidempää sarjaa. Tais tosin aamullaki tulla sellasta kymppiä sunnilleen, mut eipä sen väliä. Ilta alotettiin yhdellä liikeparilla, jossa tulee 120 toistoa hauista ja saman verran ojentajaa. Supereina tehtyjä sarjoja 6 kpl. Yllättävää kyllä, saatiin käsiin aika hurjat paineet vielä illan reenissä, vaikka kuulemien mukaan monilla tää ei tunnu onnistuvan.. No, videolta selviää loput. ;)

Kävin maanantaina myös ekaa kertaa elämässäni ihan poseeraustunnilla. Onko musta tulossa bikinimimmi? no... Maiju oli varannu Fitfarmin Sirpalta mulle tunnin ajan. Oli kyllä todella hyvä kokemus, vaikka oonkin poseerannut oikeesti aika törkeen paljon. Niin kahden kuluneen dieetin aikana kuin myös offilla. Perusposeja ei tarvinnukkaan enään lähteä opettelemaan, vaan tunnin ideana olikin hioo niitä edelleen paremmiksi pienillä yksityiskohdilla. Tässä onnistuttiin monen eri posen kohdalla ja nyt niitä hinkataan oppien mukaan sitten kotona. Sirpan kans tullaan tekeen myös mun vapaaohjelma, jonka toivottavasti pääsee fitness classicissa sit esittäänki :D

Kondis tumppureenin jälkeen illalla

Aamun posetunnilta kondista

Tänään tehdään Maijun kanssa vielä vuoden viimeinen reeni, rinta ja olkapäät. Koitetaan saada myös siitä matskua teille. Meidän perheen puolesta toivotan teille kaikille lukijoille erittäin hyvää ja onnellista uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti