lauantai 27. joulukuuta 2014

VLOG 2: Selkä

Helou!

Kerrottiin viimeksi, että reenataan meiän yhteisen loman aikana tuplatreenejä. Viikon verran painetaan menemään 2 on, 1 off, 3 on, 2 off tyylillä, mikä tarkottaa siis sitä, että 2 reenipäivää, 1 lepo, 3 reenipäivää ja 2 lepoa. Kierto ajateltiin jotakuinkin näin:

Pe aamu: selkä heavy
Pe ilta: selkä volyymi
La aamu: rinta
La ilta: olkapäät volyymi
Su: lepo
Ma aamu: etureidet + liike tai 2 takareisiä ja pohkeet heavy
Ma ilta: takareidet + liike tai 2 etureisiä ja pohkeet volyymi
Ti aamu: olkapäät heavy
Ti ilta: rinta volyymi
Ke aamu: kädet heavy
Ke ilta: kädet volyymi
To: lepo
Pe: lepo

Tälläsellä kaavalla mennään toistaseks, tottakai muutoksia voi tulla ja uskon että tuleekin, mut sovelletaan sitten. Yritetään myöskin saada matskua aikaseks videon muodossa, tässä onkin nyt sit selkäpäivältä aamu- ja iltareenit paketissa, olkaa hyvät:Aamureeni pyrittiin pitään raskaana, perusliikkeistä koostuvana kovana harjotuksena. Toistot johonkin 6-8 hujakoille, tosin ei se nyt haittaa vaikka tuli lähemmäksi 10 toistoa välillä. Pääasia että menee perille ja tehdään hanaa.

Ylätalja leveällä lapiokahvalla
Tykkään ite tehä mielummin lapiolla kun myötäotteella, koska se on paljon luonnollisemman tuntunen ranteille ja olkapäille. Saan myöskin puristettua paremmin selällä tän.

Alatalja vastaotteella
Itellä on alaselkä vähän arkana tällä hetkellä, niin päätettiin säästellä sitä eikä tehty kulmasoutua vaan otettiin tää siihen tilalle sit.

Ihmemasiina, vaakaveto
Kerron videolla vähän tarkemmin tästä laitteesta, nimeä en tiiä. Tosi jännä liikerata mut uppoo niin älyttömästi, että päätettiin ottaa vielä iltareeniinki se mukaan. Täällä päin kun pyöritte niin käykää kokeilemassa!

Ylätalja rusettikahvalla
Haluttiin vielä ylhäältäveto tehdä, niin tää toimi hyvin siinä. Kokeiltiin yhtä ylätaljan -tyyppistä laitetta, mut Maiju ei saanu sitä toimimaan niin otettiin tää siihen tilalle. Perus liike ja menee lujaa perille - riittää.

Neljän liikkeen perusreeni, sinne tänne pakkotoistoja jne.. Basic kamaa :)Iltareeniin pyrittiin saamaan hurja määrä toistoja, tehtiin supereina 4 liikeparia. Toistot 12-15 luokkaa suunnilleen.

"Kulmasoutumasiina" - ylätalja vastaotteella
Tehtiin tätä kulmasoutumasiinaa, kun oltiin äijien kans viime viikolla tekemässä selkä. Tuntu tosi toimivalta, joten halusin ottaa myös meiän reeniin tän mukaan. Tsekatkaa videolta, laitteen nimestä ei tietoa, jonku näkönen vaakaveto kuitenkin ja toimi kun prkl.... Lisäks "leuanvedon parantajaa". Leukoja ku en varmaan pääse ainuttakaan? Ehkä sit keväämmällä.. :D

Lat pull down - alatalja lapiokahvalla rintaan
Tässä kohtaa huomas aamureeninki menneen perille tonne lapojen väliin.. Tosi raaka kombo ja väsyttää selän hyvin. Ei mitään massaliikkeitä, mut tosi hyviä tuntumapumppailuja.

Ylätalja leveällä myötäotteella - alatalja rusettikahvalla
No words... toimii.

Räkkiveto - olankohautus
Tai siis piti tehä, mut kokeilun jälkeen päätettiin antaa alaselälle helppoa vielä. Raskas viikko kuitenkin tulossa niin turha rikkoa sitä heti alkuun. Päädyttiin sit siihen hyvään ihmemasiinaan ja toiseen vaakavetoon, vähän kulmasoutu -tyyppiseen, mut liike rata on hieman alhaalta ylöspäin. Tää kombo meni myös tosi rajusti perille ja vei viimeisetkin mehut meistä..

Varsin onnistuneet reenit, meni aika likeelle niinkun oltiin suunniteltukin ja saatiin ihan ok matskua taltioitua. Video löytyy ylempää, katsokaa ja kommentoikaa! 

Tänään on painettu rinta aamulla. Illalla käydään vielä olkapäät hakkaamassa lujaa. Taian pistää Maijun vähän punnertaan... hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti