perjantai 12. joulukuuta 2014

Treenaavan naisen joulun toivelahjalista!

Heippa!

Toisinaan ainakin minusta tuntuu, että on äärimmäisen vaikea keksiä läheisille sopivia sekä hyödyllisiä joululahjoja. Siksi yleensä aloitan joululahjalistojen suunnitelun hyvin aikaisessa vaiheessa, sillä minulle on hurjan tärkeää että lahjat todella ilahduttavat saajaansa. Netistä googlailemalla olenkin löytänyt paljon hyviä blogien joululahja-vinkkejä joita olen sitten hyödyntänyt omien lahjaostosteni kanssa. Siksi päätin nyt kirjoitella omat treenaavalle naiselle suunnatut joululahja-vinkkini teille joulustressiä helpottamaan! :)


1. Treenaavalla tytöllä ei KOSKAAN voi olla liikaa treenitoppeja! Itse ainakin hikoilen sen verran paljon, että salilta tullessa treenitoppi joutaa suorilta pyykkikoneeseen, ja kun salitreenejä on viikossa neljä tai viisi, on toppejakin oltava riittävästi.2. Palautumista, aineenvaihduntaa sekä jalkojen jaksamista edistävät ZeroPointin kompressio-säärystimet ovat ainakin minulle hyvin tarpeelliset. Aamulenkeillä säären sekä pohkeiden lihaksiston kipeytymistä ehkäisemässä, jalkatreenin jälkeen palautumista vauhdittamassa sekä pitkien promokeikkojen aikana jalkojen verenkiertoa virkistämässä kun seistyä tulee monta tuntia.. Unohtamatta säärystimien söpöä ulkonäköä pirtsakoine väreineen!


Resepti: 35g Fitfarm Vanilla pudding, 3dl maito, 1rkl pellavansiemen rouhe, omena viipaloituna ja kanelia

3. Monet kevään fitness-kisaajat ovat jo aloittaneet valmistautumisensa Fitness Classicciin, joten jouluherkut saattavatkin jäädä sen vuoksi väliin. Siksi nämä sallitut herkut voivat ilahduttaa fitness-kissaa tai muuten ruokavaliostaan tarkkaa urheilijaa kovastikin! Oma jouluinen lemppariherkku on Fitfarm Nutritionin Vanilla Pudding omenan ja kanelin kera.4. Välillä on mukava pukea päälleen jotakin rentoa ja tyylikästä. Nämä Better Bodiesin iki-ihanat collarit ovat mielestäni juuri sellaiset! Voidaan yhdistellä vaikka Niken Airmaxien sekä siistimmän pitkähihaisen kanssa ja avot! Mukava, mutta katu-uskottava asu on valmis!


5. Mikäli aineettomien lahjojen antaminen on lähempänä sydäntä, niin Spartan Gearin lahjakortti vaikka kahvakuula-ohjaajakurssille tai bodyweight-harjoittelun kurssille on joulun satavarma hitti! Eikä tarvitse edes paketointia. :) Nyt myös uutuutena Toiminallisen harjoittelun PT-kurssi!!


6. Treenaavan tytön tunnistaa yleensä siitä, että veistoksellisen ulkomuodon lisäksi olalta löytyy treenikassi, joka kulkee mukana melkeinpä aamusta iltaan 365 päivää vuodessa. Siksi hyvä lahjavinkki onkin tilava, sään kestävä treenilaukku, jonka saa vielä repun tapaan ergonomisesti molemmille hartioille kauniista ja tyttömäisestä ulkomuodosta puhumattakaan!

7. Ahkera kotijumppaaja ilahtuu varmasti omasta kahvakuulasta ja kukapa ei tarvitsisi omaa putkirullaa tai jumppamattoa kotiin kehonhuoltoa varten?
Koodilla MAIJU-15 saat vielä 15% alennuksen Spartan Shopin tuotteista!8. Salilla kävijälle, lenkkeilijälle tai kelle vaan joka tykkää kuunnella liikkuessaan musiikkia puhelimestaan. Better Bodiesin Zip Belt on äärimmäisen kätevä säilytyspaikka puhelimelle, ipodille tai vaikka avaimille, ja kosketusnäytöllisestä puhelimesta saa biisiäkin vaihdettua suoraan ohuen verkkokankaan läpi. Hurjan kätevä eikä häiritse treeniä toisin kuin käden ympäri laitettava puhelin/ipodtasku.

Siinäpä muutama ainakin minun mielestäni käytännöllinen ja kiva lahjaidea jouluun! Ja mikäli omat lahjat on jo hallussa ja epäilet, että oma mies ei osaa keksiä sinulle hyvää lahjaa niin jätäppä tämä blogipostaus auki koneellesi tai jaa vaikka Facebookissa niin eiköhän miehesikin sen jälkeen keksi hyviä lahjoja! ;)

Mukavaa Joulun odotusta toivotellen,

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti